Stirile din ziua: 23 martie 2012

Poli se impune si in inferioritate numerica

Poli Timişoara s-a impus şi în a doua etapă a returului după acelaşi scenariu din debut, când a câștigat cu 2-0 pe terenul celor de la FC Bihor. Ca şi în jocul cu orădenii, Poli a intrat la pauză cu un avantaj de două goluri, pe care l-a păstrat intact până la final.

Lui Vin Diesel i s-au aprins calcaiele dupa o timisoreanca / FOTO

Larisa Alina Perescu i-a sucit minţile celebrului actor Vin Diesel. Cel puţin asta susţine timişoreanca de 32 de ani, care este model şi actriţă de mai mulţi ani. Totul a început în septembrie 2011, atunci când Larisa l-a contactat pe actorul hollywoodian pe Twitter, spunandu-i că de mai bine de 5 ani cochetează cu actoria şi că ar dori un rol important alături de el.

Valeriu Tabara: „O sa ajut PP-DD sa ia filiala PSD de la Recas”

Din nebăgare de seamă, fostul ministru al Agriculturii, deputatul PDL, Valeriu Tabără, a confirmat zvonurile. PP-DD a fost, este şi rămâne doar o anexă a PDL în Timiş. După ce a dezvăluit că întreaga filiala a PSD din Ciacova a trecut la PP-DD, Tabără s-a oferit să dea personal o mână de ajutor partidului „Domnului Dan”. Partid condus în Timiş de fostul „portocaliu” de frunte Adrian Diaconu.

Un bisnitar face cariera

Nu cu mult timp în urmă, șeful RAR Timiș, Dorin Cândea, își anunța apropiații că nu mai va mai candida pentru scaunul de primar al comunei Sânandrei. Un scaun prea mic pentru un om atât de mare, sugera Cândea, adăugând că îl așteaptă unele promovări. Ceea ce părea o glumă proastă plus o scuză de genul „strugurii sunt acri” s-a dovedit a fi, zilele trecute, realitate.

Trecem la ora de vara!

În noaptea de sâmbătă, 24, spre duminică, 25 martie, România trece la ora de vară. Ceasurile vor fi date cu o oră înainte, astfel că ora 3 devine ora 4. Trecerea la ora oficială de vară este în vigoare în România din 1979.

Ce mai face personajul „E OK, ba”

Acum doi ani, un timisorean devenea vedeta pe internet, dupa ce a aparut la emisiunea de divertisment „LOL”, a unui post regional de televiziune. Celebra zicala „E OK, ba” i-a adus celebritatea personajului principal de la festivalul TM Base.

A murit Lavinia Rausch, tanara in scaun cu rotile careia nu i s-a permis sa intre intr-un club de fite

Lavinia Rausch, cea care, anul trecut, a dat o lecție de bun simț unui club de fițe din Timișoara, s-a stins din viață, din cauza unei embolii pulmonare. Situația incredibilă prin care a trecut când i-a fost interzis accesul într-un local pentru că era în scaun cu rotile a făcut vâlvă în media din România.

Toxocaroza, o problema mondiala

Toxocaroza este o parazitoză intestinală, destul de frecventă în ultimul timp, dată de toxocara canis și/sau toxocara cati, paraziți ai câinilor și pisicilor. Paraziții adulți sunt eliminați din intestinul animalului în mediul extern pentru a se embriona. Contaminarea se face prin ingestie accidentală a ouălor, în special de copii.

Topul celor mai nocive mezeluri

Mezelurile sunt pline de aditivi alimentari (E-uri). Concluziile unui studiu al Asociației Naționale pentru Protecția Consumatorilor și al Facultății de Alimentație și Turism a Universității Transilvania din Brașov, citat de www.econtext.ro, sunt îngrijorătoare.

Programul curateniei de primavara

Echipele Retim vor acționa vineri pe următoarele străzi: Calea Bogdăneștilor – din Hasdeu în Bârzava, Bârzava – din Bogdăneștilor în Dunărea, Dunărea – din Hasdeu în Bârzava, Lăpușneanu – din Bogdăneștilor în Zorile, Măslinului, Dan Căpitan, Eftimie Murgu (Col. Ioan Uță), Ioan Negulici, Zorile, Vidin, Alecu Russo, Veronica Micle, Lupeni, Lisabona, Cosmonauților, Ciobanului, Țebea, Grunberg

Top