Stirile din ziua: 31 martie 2012

Magicienii de cocteiluri de la Fratelli / FOTO

Viaţa de noapte şi cluburile ocupă un rol important în viaţa tinerilor şi nu numai, de aceea avem nevoie de oameni care să facă să ne simţim bine. Pentru asta sunt barmanii, care îţi pot creea cel mai frumos vis, într-o bătură aparte. Clubul Fratelli Timişoara, deţine mai mulţi barmani care îţi îndeplinesc acest vis, şi am ales să vorbim cu trei dintre ei, cei trei fantastici.

Renuntarea la judecata

În orice moment procesual, reclamantul are dreptul să renunţe la proces punând astfel capăt acţiunii sale litigioase. Astfel, simpla solicitare de renunţare la judecată emisă de iniţiatorul demersului litigios are ca afect imediat închiderea dosarului.

Bacala si Popoviciu sau ascensiunea neamului prost

Lucrurile par destul de clare, iar orice încercare a șefilor Poliției Timiș de-a drege busuiocul și a mușamaliza cazul poate ajunge de domeniul ilarului. Doi polițiști de la Rutieră au oprit o mașină care încălca toate legile din trafic, zburând cu peste 100 pe oră și depășind pe linia continuă. Nu mai vorbim că mașina a refuzat inițial să oprească la semnalizarea polițiștilor.

Proiecte pentru dezvoltarea structurilor de sprijin al afacerilor de interes national si international

În primăvara acestui an este preconizat a se lansa Operaţiunea 1.3.1.: Sprijin financiar acordat pentru dezvoltarea structurilor de sprijin al afacerilor de interes naţional şi internaţional – Poli de competitivitate, Axa prioritară 1 – Un sistem de producţie inovativ şi ecoeficient, DMI 1.3. – Dezvoltarea durabilă a antreprenoriatului, din cadrul Programului Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice (POSCCE).

Grav accident pe Calea Sagului

Cinci persoane, din care trei copii, au ajuns în stare gravă la spital vineri seară, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat la intrarea în Timișoara, pe Calea Șagului. Polițiștii cercetează cauzele accidentului, iar, din primele date, se pare că șoferul nu avea carnet de conducere.

Top