Stirile din ziua: 27 martie 2012

Efectul Frunzaverde: Robu asteapta PDL-istii de valoare in USL, Ciobanu exclude plecarea

Liberalul Nicolae Robu e convins că gestul lui Sorin Frunzăverde, care a anunțat că pleacă din PDL și intră în USL, va fi urmat și de alți democrat-liberali. Printre aceștia nu se va număra, cu siguranță, deputatul Gheorghe Ciobanu, și asta în ciuda faptului că e prieten cu șeful CJ Caraș-Severin.

Dorin Goga pleaca de la Poli

Poli Timişoara ar putea deveni un capitol închis pentru Dorin Goga. Nemulţumit din cauza problemelor financiare ale clubului timişorean, pentru clujean a mai intervenit un motiv pentru a încerca despărţirea de Poli. Intenţia lui este să părăsească Timişoara cu destinaţia Cluj, oraşul în care locuiesc soţia şi copilul lui.

Supliment de 300.000 de euro pentru Drufec, la Parcul Copiilor

Executivul Primăriei solicită consilierilor locali, în cadrul ședinței de plen de marți, suplimentarea bugetului pentru lucrările de la Parcul Copiilor. Este vorba de încă 1,2 milioane de lei. Lucrarea este executată, în cea mai mare parte, de SC Drufec, firmă de casă a primăriei, care, în ultimii ani, a sifonat de la bugetul local câteva zeci de milioane de euro.

Senzational! Bulibasele au ajuns defavorizate in Timisoara

În ultima vreme, primarul Gheorghe Ciuhandu îți taie tot cheful să-l mai acuzi că ar avea vreo combinație cu cetățenii domiciliați în palatele cu turnulețe din centrul urbei. Cum să-l mai acuzi pe edilul țărănist că el a adus tot bulibașa în buricul târgului să experimenteze arhitectură, când, de fapt, minoritarul este mai nou o victimă a discriminării negative practicate de Primăria Timișoara?

Clientelism intretinut la CJA Timis de un fost retinut pentru santaj

Arbitrajul timişean este condus de un individ acuzat, acum un an, de şantaj. Fost arbitru deţinător al ecusonului FIFA şi comisar al Gărzii Financiare, Ioan Mureşan mai este activ doar în Comisia Judeţeană de Arbitri a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş. Tot mai mulţi arbitri timişeni sunt însă nemulţumiţi de criteriile clientelare de promovare a unor „fluieraşi”.

Top