Stirile din ziua: 28 martie 2012

Incendiu la bloc

Locatarii unui bloc din zona Soarelui au tras o sperietură zdravănă după ce un incendiu pornit într-un apartament de la parter amenința să se extindă în tot imobilul. Oamenii au scăpat doar cu o intoxicație cu fum.

Iancu scoate din schema CLT, iar UPT si CJ trebuie sa dea, in doua zile, doua milioane de euro!

Pe site-ul lui Poli a apărut, miercuri după-amiază, un document reprezentând o promisiune de vânzare-cumpărare a acțiunilor clubului între actualii acționari și potențialii cumpărători. În mod ciudat, Consiliul Local Timișoara este scos din schemă, la cumpărători figurând doar Consiliul Județean Timiș și Universitatea Politehnica.

Vinuri pentru toate gusturile, la VINVEST

Salonul Internațional de Vinuri VINVEST, ajuns la ediția cu numărul nouă, stabilește noi recorduri. Cu mai puțin de două săptămâni înainte de deschiderea oficială, numărul participanților înscriși a depășit toate așteptările, iar surprizele se anunță interesante.

Preluarea lui Poli, tergiversata de Iancu

Memoria îi joacă feste lui Marian Iancu. Acesta afirmă că nu trebuia să depună niciun dosar la CJ Timiș și le propune autorităților un alt termen: joi, 29 martie. Atunci ar urma să fie semnat un contract, iar Poli să aibă, din acel moment, un nou proprietar. Nicolae Robu recunoaște însă blocajul instalat după ce șeful lui Poli a ales să facă uitat termenul acordat de oficialități.

Dupa ce s-au facut reciproc infractori, Pavelescu si Ciuhandu s-au pupat in Piata Endependentei

Pe șest, așa cum le stă bine unor politicieni de mâna a cincea, Aurelian Pavelescu și Gheorghe Ciuhandu au devenit, brusc, din cei mai mari dușmani, frați de cruce. Relația dintre cei doi a fost un lung șir de insulte reciproce, care au mers până la acuze penale. Aminitim doar câteva dintre ele în rândurile de mai jos.

CJ Timis spune „pas” in privinta preluarii lui Poli?

Cumpărarea întregului pachet de acţiuni al lui Poli de către Consiliul Judeţean Timiş şi Consiliul Local Timişoara pare să devină aproape imposibilă. Pe site-ul CJ Timiș a fost postat, miercuri, un comunicat din care reiese că Marian Iancu nu a respectat, aşa cum era înţelegerea, termenul de depunere a dosarului în vederea cesionării întregului pachet de acţiuni.

Frunzaverde: Romania a ajuns stat politienesc, iar telefoanele ne sunt ascultate

La o zi după ce s-a anunțat plecarea din PDL a lui Sorin Frunzăverde, președintele CJ Caraș-Severin a explicat public gestul pe care l-a făcut. Principala motivație pentru demisia sa din PD-L este faptul că România a devenit un stat polițienesc și că îi este frică să vorbească la telefon pentru că e ascultat.

Stand up in the City

Clubul mobil de comedie, revine in Porky’s Pub. Intrat in cel de-al treilea an, Stand up in the city, îi aduce pe Teo, Vio şi Costel, luni 2 aprilie de la ora 20 şi 22, intr-un show total.

Programul curateniei de primavara

Echipele Retim vor acționa, miercuri, în cadrul curățeniei de primavară, pe următoarele străzi: Calea Șagului – nr. pare, Vulturilor – din Calea Șagului în Banatul, Dreptatea, Transilvania – din Vulturilor în Dâmbovița, Aleea Citadelei, Aleea Muzicii, Aleea Poeniței, Aleea Poiana Ruscăi, Nicolae Leonard, Giuseppe Verdi, Intrarea Clopotului, Intrarea Curcubeului, Aleea Gorniștilor, Intrarea Cucului, Frunzei, Aleea

Intreruperi de curent

Compania Enel nu a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, după cum urmează: Giroc (p) – Zona Vile, orele 9 – 12; Moșnița Nouă (p), orele 12 – 15, Teremia Mare, Teremia Mică, orele 10 – 13; Hezeriș, Șanovița, orele 9 – 18; Sacoșul Turcesc (p), orele

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, pentru remedierea unei avarii de pe rețeaua primară, miercuri, între orele 8 și 14, va întrerupe furnizarea încălzirii şi a apei calde de consum la PT 85. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc pe străzile Ana Ipătescu, Cutezătorilor, Filateliei, Fraternităţii, Fructelor, Frunzei, Lacului, Talăngii, Teatrului şi Vegetaţiei.

Top