Stirile din ziua: 30 martie 2012

Prefectul Bacala, acuzat ca se razbuna pe politistii care l-au oprit in trafic

Un incident petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, în care au fost implicați prefectul Mircea Băcală şi deputatul PD-L Alin Popoviciu, este reclamat de preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin. Maşina prefecturii a fost oprită de un echipaj al Poliţiei Rutiere, în Iosifălău, pentru că șoferul gonea cu viteză prea mare. Bojin susține că polițiștii care l-au oprit pe prefect suferă acum consecințele.

Alergia la polenul de primavara

Odată cu sosirea primăverii apar și alergiile la polen. În acest sezon, polenul de pomi de timpurii, mesteacăn, stejar, fag, salcie etc, este implicat în apariția alergiilor. Acești pomi fac parte din clasa de plante anemophile, care eliberează în aer polen cu greutate mică, ce poate fi transportat de curenții de aer pe distanțe foarte mari.

S-a stins Petru Umanschi

Scena muzicală a Timișoara este de acum mult mai săracă. Petru Umanschi, una dintre vocile ei cele mai cunoscute, a murit. A fost muzicolog, critic muzical, realizator de emisiuni de radio şi televiziune, percuționist și profesor de desen, dar și autor al unor premiere remarcabile.

Jucatorii lui Poli l-au refuzat pe Velcea si nu au vrut să intre in cantonament

Ultimele evenimente de la Poli Timişoara nu aveau cum să nu aibă efect şi asupra jucătorilor din lotul pregătit de Valentin Velcea. Joi, cu două zile înainte de meciul cu FC Olt, lotul lui Poli urma să intre în cantonament la complexul hotelier de la Casa Tineretului. Surpriză însă, pentru că jucătorii din lot nu au vrut să intre în cantonament.

Doua zile de razii pe soselele din Timis

Polițiștii timișeni vor face, vineri și sâmbătă, controale pe majoritatea drumurilor judeţene şi naţionale. Ei vor acţiona în „cascadă”. Acțiunea are ca scop depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză şi normele care reglementează depăşirea.

Bere in premiera, la Curtea Berarilor / FOTO

Curtea Berarilor Timișoreana este singurul loc din țară în care se va putea bea un sortiment de bere venit direct din fabrică. Noul local, deschis în Palatul Mercy, care a trecut prin proces masiv de reabilitare, se anunță una dintre destinațiile perfecte de vară pentru timișoreni.

Urma, in concert la Daos

În Club Daos vine, sâmbătă, una dintre cele mai interesante și apreciate trupe de rock alternativ din România: Urma. În concert vor fi atât piese consacrate de pe albumele vechi, cât și ultimele extrase de pe viitorul material „Lost End Found”.

Programul curateniei de primavara

Echipele Retim vor acționa vineri, în cadrul curățeniei de primăvară, pe următoarele străzi: Fratelia, Bujorilor, Șagului – din Ana Ipătescu în centură, nr. impare, Aleea Nicorești, Ceferiștilor, Steaua, Florilor, Izlaz – din Bujorilor în Ceferiștilor, Emil Zola – din Bujorilor în Ceferiștilor, Secerii, Titus Mureșan (Ciocanului), Barbu Lăutaru, Jean Paul Marat, Eternității, Intr. Timotei Popovici,

Fara apa calda si caldura in Calea Lipovei

Timișorenii care locuiesc în zona Calea Lipovei vor rămâne, vineri, timp de câteva ceasuri, fără apă caldă și căldură. Colterm a anunțat că, din cauza unor lucrări de la PT40, va întrerupe furnizarea apei calde și a căldurii, între orele 9 și 14. Vor fi afectaţi cei care locuiesc pe străzile Sf. Apostoli Petru şi

Top