Stirile din ziua: 21 martie 2012

Fostii taranisti din Timis si-au mancat omenia cu PNL

Gheorghe Ciuhandu nu a negat că a negociat, luni, la Bucureşti, direct cu liderii USL o posibilă susţinere la Primăria Timişoara, pentru al cincilea mandat. A întors-o însă ca la Ploieşti, aşa cum îi place lui cel mai mult să facă. Ţărănistul susţine că nu el ar fi inițiat aceste negocieri, ci a fost exact invers.

Ciuhandu il acuza pe Bodo de „exces de zel”

Primarul Gheorghe Ciuhandu și-a dat seama, după trei zile, că la Direcția Fiscală e haos și îl critică deschis pe Adrian Bodo. La ghișeele acesteia sunt așteptați, în această perioadă, zeci de mii de timișoreni care trebuie să demonstreze că și-au făcut asigurări de locuință. Asta, dacă nu vor să fie amendați, deși au actele în regulă.

Ciuhandu, invitat in partidul-tomberon al lui „Domnu’ Dan”

În noaptea de marți spre miercuri, în balamucul cu clare accente psihopatologice de pe OTV, un individ a venit cu o idee pe care a strigat-o în gura mare. Personajul le-a vorbit celor de față despre „nucleu curat” al PNȚCD condus de la Timișoara de Gheorghe Ciuhandu, dându-și cu părerea că partidul-tomberon condus de „Domnu’ Dan” ar avea nevoie de asemenea oameni.

Stop joc

PSD-ul nu a câștigat niciodată Primăria Timișoara și asta doare. Nu numai că doare, dar le întunecă și mințile lui Victor Ponta, Sorin Grindeanu și compania. Într-un an electoral în care călărește o alianță cotată cu șanse de victorie în toate circumscripțiile din țară, când vorba aia, pierde numai prostul la ce desfășurare de forțe ai în spate, la centru ditamai Uniunea n-a oficializat încă tandemul Robu-Bojin, dând senzația că nu-i este indiferent cu cine câștigă și că, din rațiuni extrapolitice, preferatul pesediștilor ar fi Gheorghe Ciuhandu.

La Belvedere, gustul bun e un lux la indemana tuturor

Prea des se spune că rafinamentul e un lux, că delicatesele sunt scumpe, că a trăi frumos e sinonim cu a trăi scump și că toate acestea sunt apanajul vieţii celor cu bani mulţi. Păreri opace, care se înalţă ca un zid între noi şi dorinţele, deliciile, bucuriile care ne pot face viaţa mai îmbietoare. Belvedere Restaurant este pregătit să demoleze cu savuroase argumente toate aceste prejudecăţi, într-o pledoarie irezistibilă pentru civilizaţie, comesenie citadină şi urban gastronomy.

Accidentul in care Iacob Chisarau a ucis trei tineri a fost uitat de justitie

În mai 2011 a omorât trei oameni, iar acum doarme liniștit. Pe dosarul în care Iacob Chișărău, directorul Moldomin, urmează să fie judecat pentru ucidere din culpă se așterne praful. Apărarea invocă motive medicale, expertiza accidentului așteaptă la rând, iar familiile victimelor sunt la capătul puterilor.

Programul curateniei de primavara

Echipele Retim vor acționa, miercuri, pe următoarele străzi: Bogdăneștilor – din Circumvalațiunii în Hașdeu, B.P. Hașdeu, Nera, Circumvalațiunii – din Nera în Bogdăneștilor, Suceava – din Piața Păun Pincio în Bogdăneștilor, Smetana (Franyo Zoltan), Piața Păun Pincio (Sf. Nicolae), Herăstrău (Frații Buzești) – din Păun Pincio în Hașdeu, Cuza Vodă (Sabin Drăgoi), Sinaia, Chiajna, Sibiu,

Intreruperi de curent

Compania Enel a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timişoara – str. Ţebea nr.1, 3, B.P.Haşdeu (p), Herăstrău, Dunărea (p), orele 9 – 15, str. Arieş (p), orele 9 – 12, str. Traian Lalescu nr. 2, orele 12 – 15; Unip (p), Hezeriş, Lugoj (str. Siretului, Coşbuc, Unirii), orele 9 – 19;

Top