Stirile din ziua: 24 martie 2012

Acuze grave: Patapievici si-a însusit pe fals titlul de „doctor”

Nemţii au descoperit falsul din CV-ul lui Horia Roman Patapievici. Institutul pentru Studii Avansate – Wissenschaftskolleg zu Berlin a retras titlul de „doctor” lui Horia Roman Patapievici, preşedintele Institutului Cultural Român. Nemţii şi-au dat seama că titlul lui Patapievici este un fals ordinar.

Dezvoltarea turismului in spatiul rural

În perioada 17 aprilie – 16 mai 2012, în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală, se va lansa apelul de proiecte pentru Măsura 313 – Încurajarea activităţilor turistice. Obiectivul general al măsurii este dezvoltarea activităţilor turistice în zonele rurale care să contribuie la creşterea numărului de locuri de muncă şi a veniturilor alternative, precum şi

Tragedie in Timis! Lui Constantin Ostaficiuc i-au murit toti laudatorii

În clipa în care a avut senzația că i-au răposat toți lăudătorii, dar toți până la unul, Constantin Ostaficiuc, președintele CJT și al pedeliștilor timișeni, a dat fuga-fuguța la ziare să tocmească un interviu despre realizările mandatelor sale cu largul concurs investițional al Partidului Democrat, de guvernământ.

Cererea reconventionala

Calitatea de pârât într-un proces nu împiedică partea reclamată să depășească limitele unei simple apărări și să treacă în ofensivă, emițând la rându-i pretenții împotriva reclamantului. Mijlocul procesual prin care se poate răsturna astfel o acțiune se numește cerere reconvențională, act care reprezintă, în fapt, petiția pe care pârâtul inițial înțelege să o formuleze împotriva reclamantului.

Top