Stirile din ziua: 20 martie 2012

„Sudul” a batut „Nordul” la el acasa / FOTO

Prima ediție a All Star Game desfășurată la Timișoara a fost un succes total, derulat în fața unei săli entuziaste și arhipline. Jucători și spectatori deopotrivă s-au bucurat de această întâlnire, al cărei scor contează prea puțin. Pentru conformitate, „sudiștii” și-au dorit mai mult victoria, pe care au și obținut-o.

Inspectoratul Scolar ataca in contencios Consiliul Local Timisoara

Şeful Inspectoratului Şcolar Timiş, Marin Popescu, a luat o decizie fără precedent. Instituţia care o conduce va ataca în contencios nu un proiect de hotâre, cum se face de regulă, ci „indecizia” Consiliului Local Timişoara. Popescu îi acuză pe aleşii locali că nu au luat nicio decizie în privinţa noii reţele şcolare.

Negocierile cu Ciuhandu au lasat nenominale candidaturile-cheie ale USL in Timis

Rareş Mănescu, vicepreşedinte la nivel naţional al PNL, neagă zvonurile conform cărora senatorul liberal Nicolae Robu nu ar mai fi candidatul USL la Primăria Timişoara. Pe lista oficială a candidaţilor USL la primăriile reşedinţă de judeţ şi consiliile judeţene, la rubrica „Timiş” nu este trecut niciun nume pe cele două poziţii de candidat.

Timisorenii, umiliti si batjocoriti de Administratia Ciuhandu

În timp ce primarul Gheorghe Ciuhandu și viceprimarul Adrian Orza erau plecați cu treburi politice la București, forțând pentru ultima dată o candidatură pe listele USL, primăria de cinci stele vărgate a Timișoarei a ajuns iar vedetă în toată mass-media națională. Nu, de această dată nu fiindcă șefii ei și-au acordat sporuri de salarii nesimțite. Originalitatea a fost să cheme 140.000 de oameni la primărie, ca să demonstreze că și-au făcut asigurările pe locuințe.

Meciul Stelelor, spectacol total

La Timișoara are loc, în premieră, un „meci al stelelor” din prima ligă de baschet masculin. Partida dintre Nord și Sud, care va începe la ora 18, va fi prefațată, marți dimineață, de niște jocuri în care starurile Diviziei A vor juca baschet cu copiii. Timișoara are patru reprezentanți în acest meci-spectacol.

Programul curateniei de primavara

Echipele Retim vor acționa, marți, în perimetrul Calea Bogdăneștilor (între Bd. Cetății și Livezilor) – Livezilor – Mircea cel Bătrân (între Livezilor și Tazlău) – Lt. Ovidiu Balea – Cloșca – Bd. Cetății (între Cloșca și Calea Bogdăneștilor).

Intreruperi de curent

Compania Enel a programat pentru marți întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timişoara – str. Banu Mărăcine (p), Ţebea (p), Costineşti (p), Ţichindeal (p), Ghioceilor(p), Cosminului (p), Cozia (p), orele 9 – 15, str. I. Slavici (p), Văliug (p), orele 9 – 12, str. C-tin Daniel (p), A.Bacalbaşa (p), orele 12 – 15; Sânnicolau

Robu: „Daca comandamente de rang superior cer ca eu sa nu candidez, eu chiar n-am nicio problema”

Biroul Politic Central al PNL a aprobat, în unanimitate, luni, candidatura lui Nicolae Robu la funcția de primar al Timișoarei. Totuși, numele senatorului liberal nu a fost anunțat oficial pentru această candidatură. Robu a emis, luni noapte, un comunicat prin care precizează că nu e nicio problemă dacă nu va intra în această cursă.

Top