Stirile din ziua: 6 martie 2012

Obtinerea licentei e marul discordiei la Poli!

„Întâlnirea de familie”, convocată de Druckeria, pentru rezolvarea situației în care se află acum Poli, nu pare să fi liniștit apele. Liderii politici i-au transmis, marți la prânz, șefului alb-violeților, că preiau clubul doar dacă acesta îndeplinește condițiile pentru obținerea licenței. Marian Iancu a declarat, la ieșirea de la discuții, că dacă aceasta este condiția, nu va negocia cu autoritățile.

UTA – Poli nu se mai joaca!

Meciul amical dintre UTA și Poli, programat sâmbătă, a fost anulat. Anunțul a fost făcut marți seară, pe site-ul oficial al „Bătrânei Doamne”. Galeriile celor două echipe stabiliseră ca, pe parcursul partidei, să protesteze împreună împotriva lui Mircea Sandu și Dumitru Dragomir.

Prefectul Mircea Bacala vrea sa-si puna ghetele in cui

Umblă vorba prin prefectură de câteva zile că onor domn’ prefect Mircea Băcală este pe punctul de-a părăsi jilțul pe care-l ține cald de mai bine de trei ani. Nu pentru că ar urma să fie dat la o parte, așa cum s-a încercat în septembrie anul trecut, când doar intervenția puternică a nașului de cununie, Alin Popoviciu, și a întregii organizații PD-L l-a menținut în scaun.

Autoritatile cumpara Poli doar daca Iancu obtine licenta

Preşedinţii celor mai importante patru partide din Timiş i-au transmis o scrisoare oficială lui Marian Iancu, în care îi cer ca, în termen de zece zile, să se prezinte la negocieri, dacă vrea să vândă Poli. Iancu se gândeşte la propunere, dar spune că, în acest moment, Poli nu poate lua licenţa.

Accident pe linia 9 / FOTO

Două tramvaie s-au ciocnit, marți la prânz, pe linia 9, pe Bd. L. Rebreanu. Unul dintre vehicule, destinat școlarizării viitorilor vatmani, se deplasa înspre AEM și, în momentul în care a frânat brusc, a fost lovit în plin de tramvaiul aflat în spatele lui.

Flagrant: santajisti prinsi cand venisera dupa 25.000 de euro

Omul de afaceri Andrei Petrișor, fiul fostului președinte al Tribunalului Timiș, Petre Petrișor, a fost șantajat de trei persoane care i-au cerut nici mai mult, nici mai puțin decât 25.000 de euro. Șantajiștii susțineau că dețin fotografii compromițătoare, iar acesta era „prețul tăcerii”. Ei au fost prinși în urma unui flagrant.

Cum canta lebada-n consiliul local

În fiecare săptămână avem o câte o întâlnire nemaipomenită, nemaivăzută și mai mult decât extraordinară de pe urma căreia crema politico-administrativă va decide soarta lui Poli. Știu, sună ca dracu, dar n-avem altă variantă decât să urmărim cu sufletul la gură măiestria politicului local în fața unui fenomen ca și mort sub pârghiile unui capitalism de Dâmbovița și ale unei zgârcenii get-beget bănățene.

Intreruperi de curent

Compania Enel anunță, pentru marți, întreruperi de energie electrică după următorul program: Timişoara – str. I. Văcărescu nr. 23, 25, 27, orele 9 – 16; Timișoara – bd. 16 Decembrie (p), orele 9 – 12; Chişoda (Platforma Calea Şagului – depozit materiale feroase şi neferoase), Teremia Mică (p), Saravale (p), orele 9 – 16; Bazoşu

Sprijin pentru consultanta acordat IMM-urilor

În 28 februarie 2012, Organismul Intermediar pentru IMM-uri (OI IMM) a publicat Ghidul pentru Operaţiunea 1.3.2. „Sprijin pentru consultanţă acordat IMM” din cadrul Programului Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice (POSCCE), anunţând totodată lansarea oficială a apelului de proiecte pentru acest an, deepunerea de proiecte fiind posibilă începând cu 15 martie, în trei sesiuni succesive.

Top