Stirile din ziua: 9 martie 2012

„Recidivist” la cinci ani!

Un băieţel de doar cinci ani este suspect de furt. Împreună cu fratele său de 13 ani şi încă doi minori, de 15, respectiv 16 ani, el a încercat să fure un autoturism. Se pare că ei nu sunt la prima „ispravă” de acest gen.

Cine plateste datoriile de 2.6 milioane de euro ale lui Poli? Iancu spune ca el nu

Marian Iancu a desemnat un om care să-l reprezinte în negocierile cu potențialii cumpărători ai clubului. Totul e bine și frumos, numai că, pentru a primi licență, Poli are de achitat într-un timp foarte scurt datorii de aproape trei milioane de euro! Banii nu există, iar autoritățile locale nu vor să cumpere Poli fără licență.

Seara speciala in Velvet Music / FOTO

În Velvet Music, ziua de 8 martie a fost celebrată cu un concert de muzică live, marca Andi Band, şi multă voie bună. Desfășurată sub genericul „Velvet Birthday for the Ladies”, seara a curs romantic și toată lumea, femei și bărbați deopotrivă, s-a simțit foarte bine, în fața unui pahar cu vin sau a unei

Scoala pentru viitorii bloggeri

În perioada 20 – 29 martie, la Timișoara se desfășoară cea de-a treia ediție a Școlii de Blog. Aceasta are loc ca raspuns la solicitarea studenților timișoreni care și-au dorit să participe la workshop-urile de blogging. Înscrierile se fac până în 14 martie.

Intreruperi de curent

Compania Enel anunță, pentru vineri, întreruperi de energie electrică după următorul program: Timişoara – str. I. Văcărescu nr. 5, 7, 9, orele 9 – 16; Beregsău Mare, Iecea Mică, Sânmartinu Maghiar (p), Sânnicolau Mare (bl. 9, sc. B de pe str. Gh. Lazăr), orele 9 – 16; Liebling (p), orele 8 – 16; Bazoşu Nou

Top