Stirile din ziua: 11 martie 2012

Stand Up in the City, cu Teo

Clubul mobil de comedie se întoarce la Timișoara, la Porky’s Pub. Marți seară, de la ora 20, este, din nou, Stand up in the city, protagonistul spectacolului fiind Teo. Cel mai mare proiect de acest gen din Romania pe segmentul de entertainment are loc bilunar în 20 de orașe din țară.

Bebelus de sase saptamani, batut salbatic de propriul tata

Un bebeluș de șase săptămâni din Timișoara se zbate între viață și moarte, după ce a fost bătut cu bestialitate de propriul tată. Copilul a ajuns la spital în stare foarte gravă și va sta internat cel puțin o lună și jumătate. Tatăl violent este membru al cultului penticostal, la fel ca și brașoveanca arestată pentru că și-a tăiat în bucăți fiul de câteva luni.

Basescu: „Functia de presedinte a fost cea mai mare umilinta din viata mea”

Traian Băsescu susține că salariile ar fi putut fi majorate încă din luna ianuarie! Președintele a făcut această afirmație în emisiunea „După 20 de ani”, de la ProTV, unde a spus și că, din 2014, se va retrage din politică. Asta, pentru că funcția de președinte a fost „cea mare umilință” din viața lui.

Ce face campania electorala din om!

Tot efortul sacrificatului Boc de a ajunge în memoria populară un fel de Leszek Balcerowicz al reformei din România e pe cale să se ducă pe sfânta drâmbă din calcule ce țin prea puțin de sănătatea economiei naționale. Ce s-a schimbat atât de spectaculos în țara asta încât președintele Băsescu și premierul Ungureanu să ajungă la concluzia că statul își poate permite majorări salariale abrupte în aparatul bugetar?

Targ de miere si alte „dulcegarii”, la Ghiroda / FOTO

Peste 1.000 de apicultori au participat, în prima zi, la Târgul Apicol de Primăvară de la Ghiroda. Ajuns la a a doua ediție, evenimentul a fost o bună ocazie pentru ca românii să facă schimb de experiență cu sârbii și să deguste miere de cea mai bună calitate de la zecile de standuri amenajate. Târgul continuă și duminică.

Scoala de antreprenoriat in economie sociala

Institutul de Economie Socială (IES) lansează prima ediţie a Şcolii de antreprenoriat în economia socială în cadrul programului PROMETEUS, pentru dezvoltarea întreprinderilor sociale. Prin intermediul acestui program, IES vine în întâmpinarea nevoilor de dezvoltare ale organizaţiilor economiei sociale care doresc să lanseze sau să dezvolte întreprinderi sociale sau activităţi economice cu scop social.

Top