Stirile din ziua: 7 martie 2012

operație

A patra prelevare de organe din acest an, la Timisoara

A patra prelevare de organe din acest an, la Timisoara

Miercuri seară, la Spitalul Județean din Timișoara a început o nouă operație de prelevare de organe. Echipe de specialiști din București și Cluj vor preleva ficatul și rinichii de la o pacientă în vârstă de 62 de ani.

Rodica Vlad vrea sa-l zboare pe Ciuhandu din sediul PNTCD

Adevăratul PNŢCD aşa cum au decis magistraţii, fosta aripă Pavelescu, încearcă regruparea în Timiş. Rodica Vlad, preşedintele statutar al filialei, face un apel către toţi ţărăniştii din Timiş. O altă scrisoare deschisă este adresată direct primarului Gheorghe Ciuhandu, căruia i se cere să părăsească sediul partidului.

Pregatiri pentru Targul de Primavara

Târgul de Primăvară, ajuns la ediția a cincea, se va desfășura, în acest an, în perioada 30 martie – 18 aprilie. În perioada imediat următoare, comercianții interesanți sunt așteptați să-și depună actele la primărie.

Poli a nimanui

Așteptată cu sufletul la gură de întreaga suflare microbistică a Timișoarei, întâlnirea dintre autoritățile locale și Marian Iancu s-a terminat nedecis: 0-0. Mai exact, Poli Timișoara a intrat într-un cerc vicios din care nu prea se știe cum va ieși în perioada imediat următoare. Autoritățile locale nu vor să cumpere echipa decât în momentul în care este asigurată licența, iar Iancu vrea să ia licența cu bani obținuți de la Consiliul Local Timișoara și Consilul Județean Timiș.

Iancu + Dragomir = Love

Poli şi UTA ar fi trebuit să se întâlnească într-un meci amical, cele două galerii recunoscute pentru divergenţele avute de mai bine de 30 de ani fiind dispuse să îngroape, preţ de un joc, securea războiului. Scopul ar fi fost unul comun: demiterea lui Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, groparii fotbalului românesc.

Wizz Air zboara de la Arad

Wizz Air a anunţat că va începe operaţiunile de la Aeroportul Internaţional Arad. De la finele lunii iunie, compania va avea două zboruri pe săptămână, marţea şi sâmbăta, spre Milano-Bergamo (Italia). Reprezentanții companiei spun că au luat această decizie datorită numeroaselor solicitări.

Amenzi la service-uri si spalatorii auto

Agenţii de la Serviciul Protecţia Mediului din cadrul Poliţiei Locale Timişoara au luat la puricat service-urile și spălătoriile auto din oraș. Verificările au vizat respectarea regulilor de protecția mediului și colectarea deșeurilor. Polițiștii locali au controlat 118 agenți economici, din care 74 spălătorii auto şi 46 de service-uri şi vopsitorii, pentru a stabili dacă respectă

Intreruperi de curent

Compania Enel anunță, pentru miercuri, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timişoara – str. I. Văcărescu nr. 17, 19, 21; Daliei (p), Bd. Eroilor (p), orele 9 – 16; Checea (p), Dudeştii Vechi (p), orele 9 – 16; Gherman (p), Jebel, orele 8 – 16, Unip, Hezeriş, Găvojdia, orele 9 – 18.

Top