Stirile din ziua: 26 martie 2012

A murit Aurel Turcus

Scriitorul și jurnalistul timișorean Aurel Turcuș a murit, luni dimineață, după o grea suferință. În vară, neobositul promotor al tradiţiilor culturale româneşti din Banat ar fi împlinit 69 de ani.

Iancu: „Obligatiile fiscale rezultate din divizare sunt un capitol inchis pentru licentierea 2012-2013”

Liderii politici trăiesc cu frica-n sân când vine vorba de preluarea Politehnicii Timişoara şi spun că s-ar băga în combinaţia cu Marian Iancu pentru a cumpăra acţiunile clubului, dar adaugă şi că nu au nicio garanţie în privinţa obţinerii licenţei pentru participarea în prima ligă.

Victoria lanului de porumb asupra cuibului de viespi

Aseară, după Dinamo – Vaslui, îl sun pe un prieten. Dinamovist. Da, știu, asta e, nimeni nu-i perfect… Săracu’… Sărac, sărac, da’ înainte ’89 și chiar și după, a câștigat ceva titluri de campion în Românica… Ce credeți, mi-a răspuns? Nu, normal. Și eu care sunasem să-l felicit pentru performanța lu’ Dinamo. De bun simț, nu?

Iancu il da in judecata pe consilierul local Traian Stoia

Marian Iancu tună şi fulgeră după ce Traian Stoia, consilier local din partea PSD, a declarat pe postul naţional de televiziune, în cadrul unei emisiuni sportive, că preluarea pachetului majoritar de acţiuni de la Poli este aproape imposibilă deoarece conducerea formaţiei bănăţene s-a pretat la acţiuni dubioase, inclusiv spălare de bani.

Week-end pe Semenic / FOTO

Zeci de timişoreni şi nu numai au ales să-şi petreacă sfârşitul de săptămână la munte. Pe Semenic, duminică după-amiază, numeroase persoane au schiat şi au făcut plajă la 1.445 de metrii altitudine. Cei prezenţi pe pârtie au profitat din plin de vremea bună şi de zăpada care încă este numai bună de schiat

Verificari la pistoalele politistilor

Aproximativ 50 de lucrători MAI sunt cunoscuţi în evidenţele medicale cu probleme care au necesitat şi consiliere psihologică. Aceștia vor rămâne fără permisele de port-armă până la o nouă evaluare medicală şi nu vor participa la misiuni operative.

Programul curateniei de primavara

Echipele Retim vor acționa luni, în cea de-a opta zi a curățeniei de primăvară, pe următoarele străzi: Dr.I. Bulbuca (Liviu Rebreanu) – din Martirilor în Buziașului, Mareșal C. Prezan (Lidia) – din Martirilor în Urseni, Aleea Sănătății, Aleea Cristalului, Martir Istvan Andrei.

Top