Stirile din ziua: 8 martie 2012

Fii prieten UNICEF, ajuta un copil dezavantajat

Reprezentanța UNICEF în România derulează, în perioada 5 martie – 13 mai, campania „Prietenii UNICEF”. Aceasta se va desfășura în peste 200 de agenții BRD din București, Cluj Napoca, Oradea, Timișoara, Arad, Iași, Pitești, Craiova, Ploiești, Brașov și Sibiu. Scopul campaniei este de a recruta donatori lunari, astfel încât UNICEF să poată ajuta pe termen lung copiii dezavantajați.

Pregatiri pentru curatenia de primavara

Primăria Timişoara organizează, în această lună, curăţenia generală de primăvară care se va desfăşura în două etape. Prima dintre ele va avea loc în intervalul 19-25 martie în cartierele şi zonele din partea de nord a municipiului faţă de Canalul Bega, iar cea de-a doua, între 26 martie și 1 aprilie, în cartierele şi zonele din partea de sud.

Cum facem atunci, o lasam sa se prabuseasca?

În înțelepciunea sa, mânat de-o grijă legitimă pentru ocrotirea banului public, vecinul meu de rubrică a comparat clubul Politehnica Timișoara (înființat în 1921) cu o mașină. Foarte corectă concluzia lui Ino: “… numai un cretin cumpără o mașină neinteresându-se dacă poate fi înscrisă în circulație”. La urma urmelor, ce să faci cu ea, dacă nu poți s-o folosești pe autostrada Arad-Timișoara și te obligă legea s-o bagi în garaj sau s-o duci la Remat?

Un menuet de arome aristocratice, la Belvedere Restaurant: cina Gourmet

Pentru cei dedaţi plăcerii absolute a gustului, Belvedere Restaurant a creat Cina Gourmet: un rafinament culinar decantat la rang de artă pură, armonia aromelor în nuanţe infinitezimale. „Pour les connaisseurs”, un eveniment al celor mai savante specialităţi gastronomice, reţete arisocratice însoţite galant de licorile casei Davino, într-un spaţiu predestinat eleganţei extreme, o „lojă” de numai 30 de locuri, a iniţiaţilor în răsfăţul culinar.

Ian Xel Lungold – Calendarul maias vine din nord (video)

Aceasta este o prezentare bazata pe descoperirile revolutionare ale Dr. Calleman’s asupra structurii Calendarului Maias si cum se relationeaza la Evolutia Constiintei. „Ian preia un subiect complex cum este Calendarul Maias si il face foarte usor de inteles la un nivel personal”. Deasemeni puncteaza cum Orarul Creatiei poate fi depistat, cand privim la evenimente istorice

Intreruperi de curent

Compania Enel anunță, pentru joi, întreruperi de energie electrică după următorul program: Timişoara – str. I. Văcărescu nr. 11, 13, 15, orele 9 – 16; Checea (p), Ierșnic, orele 9 – 16; Partoş, Pădureni, orele 8 – 16; Bărăteaz (p), Hezeriş, orele 9 – 18.

Flori pentru doamne, la aeroport

8 Martie va fi o zi de sărbătoare şi pentru doamnele şi domnişoarele care vor trece pe la Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” Timişoara. De Ziua Femeii, toate pasagerele vor fi întâmpinate, joi dimineață, cu flori care le vor fi oferite de angajaţii aeroportului.

Top