Stirile din ziua: 22 martie 2012

Inca doi judecatori de la Curtea de Apel Timisoara, chemati la DNA

Ancheta în scandalul în care este implicat Nicolae Cătălin Șerban, fostul vicepreședinte al Curții de Apel Timișoara, se extinde. Alți doi judecători care făceau parte din acelaşi complet cu Şerban au fost convocaţi pentru audieri la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie din Bucureşti.

Rusanu da vina pe PDL pentru „diversiunea listelor cu candidati ai USL”

Vicepreşedintele PNL, Dan Radu Ruşanu, coordonatorul liberalilor pe zona de vest, a trimis un comunicat oficial în care reafirmă faptul că liderii liberali îşi exprimă întreaga susţinere pentru candidatura lui Nicolae Robu la Primăria Timişoarei. Diversiunea listelor USL în care nu apărea numele lui Robu ar fi fost pusă la cale de PDL.

La 12 ani, exploatata sexual de o retea de proxeneti-boschetari / FOTO

La 12 ani nu știe să scrie sau să citească, dar a ajuns maestră a sexului pe bani, pe străzile rău famate ale Timișoarei. Este povestea incredibilă a unei fetițe din Covasna, exploatată de o rețea de prostituție infantilă pusă la punct de câțiva tineri fugiți de acasă și crescuți, la rându-le, pe stradă.

Porti deschise la Aquatim

Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, Aquatim organizează „Porţi deschise” la una din staţiile de tratare din Timişoara, pentru a arăta publicului larg cum se „fabrică” apa de la robinet. Cu această ocazie, peste 800 de elevi vor vizita, joi și vineri, Staţia de tratare Bega, între orele 10 și 14.

Intreruperi de curent

Compania Enel a programat, joi, întreruperi de energie electrică, după cum urmează: Timişoara – str. Costineşti nr. 1, 3, 5, orele 9 – 15, str. Lugojului (p), orele 12 – 15, Bd. Mihai Viteazul (p), orele 9 – 12; Iecea Mare (p), orele 9 – 15; Covaci (SC Europroducts), orele 9 – 12; Unip (p),

LEGENDA ATALNTIDEI I – Amurgul Zeilor (video)

Un documentar plin de informatii interesante despre Atlantida si alte civilizatii disparute … despre extraterestrii, societati secrete si fratii ascunse, despre Illuminati si Luminari, despre Pamantul gol in interior, despre destinul planetar si individual al fiintei umane. Informatiile acestui documentar se bazeaza pe profetiile unei persoane pe nume ELIA „ultimul profet”. Citeste mai mult…

Top