Stirile din ziua: 29 martie 2012

Poli, in prag de catastrofa

Liderul Seriei a II-a a Ligii a II-a nu va putea promova, indiferent de locul ocupat la sfârşitul campionatului. Consilierii judeţeni nu au aprobat, în regim de urgenţă, deblocarea a 1,8 milioane de euro, cerinţa minimă pentru ca Poli să poată depune dosarul de licenţiere. Întruniţi într-o şedinţă cu uşile închise, aleşii judeţeni nu i-au dat nicio şansă lui Iancu. De altfel, era și greu s-o facă.

Daruieste sarbatoare copiilor!

Copiii de la Kinderzukunft – Fundaţia Rudolf Walther – Filiala Timişoara se pregătesc pentru sărbătorile pascale. Ei încondeiază ouă şi confecţionează felicitări de Paşte, pe care le pun la dispoziţia companiilor interesate să aducă zâmbetul pe buzele micuţilor care provin din familii dezavantajate.

Program de distractie

Timişorenii nu au parte de multe oferte în acest sfârşit de săptămână. Dacă până acum, ne-am obişnuit cu nume grele ale industriei muzicale, în acest weekend se anunţă mai multă liniste în orasul de pe Bega. Însă şi aşa, petrecăreţii au unde să se distreze, bani să fie.

Lions Diamond organizeaza Balul Florilor / FOTO

Balul Florilor, organizat de Clubul Lions Diamond Timişoara, are loc vineri seară și îşi propune trei proiecte pentru comunitate. „Leii” vor năși câte un copil de la grădinița cu program prelungit, căruia îi vor plăti taxa de școlarizare. De asemenea, în premieră pentru România va avea loc un concurs muzical sub patronajul unui club de caritate.

DNA, pe urmele falsurilor lui Cornu de la Arad

DNA face verificări la Primăria și Consiliul Județean Arad, în ceea ce privește dosarele cu care omul de afaceri Georgică Cornu a câștigat mai multe licitații. Acesta are în prezent două contracte în desfășurare cu municipalitatea de pe Mureș, respectiv unul de întreținere de străzi și o participare în asociere, alături de alte companii.

Au negociat bomboana de pe coliva

Afacerea dintre acționarii bucureșteni ai clubului Poli și autoritățile locale nu se mai face. Nu se mai face dimineața, poate se discută către seară. Nimic nu e sigur, decât faptul că sâmbătă este 31 martie. La cald judecând, e riscant să arăți cu degetul către cine ar fi mai vinovat. Habar n-am dacă clubul de fotbal Poli Timisoara a fost vreodată de vânzare sau dacă cineva a vrut să-l cumpere cu adevărat.

Ziua Z pentru Poli Timisoara

Marian Iancu speră ca, joi, proiectul său de promisiune de cumpărare a clubului Poli, adresat CJ și Universității Politehnice, să fie semnat. Lucrurile nu sunt însă deloc clare, atâta vreme cât Nicolae Robu spune că acest act este doar o bază de negociere, iar Viorel Sasca, de la CJ Timiș, afimă că în plenul de joi nu se va discuta despre Poli.

Top