Dupa Paul Prodana, inca doi clasici ai galeriei au spus „da” lui Poli!

Sectorul galeriei lui Poli va fi, în sfârşit, populat cu suporteri. Marele of al șefilor echipei în turul campionatului a fost lipsa unei galerii organizate ca-n vremurile bune. Cu câteva zile înainte de debutul returului însă, lucrurile par să se schimbe radical.

Tot mai mulţi „nehotărâţi”, suporteri care au preferat să fie neutri, se îndreaptă spre vechea casă, arena „Dan Păltinişanu”, pentru a susţine Poli. Primul pas a fost făcut de Paul Prodana, încă preşedintele Asociaţiei Sportive Druckeria, asociaţie ai cărei membri preferă să susţină Politehnica, formaţia din campionatul judeţean.

A fost scânteia care i-a determinat pe mai mulţi suporteri să aleagă Poli Timișoara. Doi dintre aceştia sunt „Elicopter” şi „Torpilă”, doi clasici veritabili ai galeriei din vremurile bune ale echipei timişorene. De altfel, „Torpilă” a şi participat la o primă întâlnire cu suporterii lui Poli. Este foarte posibil ca cei doi să însoţească Poli la Arad, pentru a-i susţine pe Boldea & Compania în derby-ul cu UTA.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

41 comentarii pentru acest articol

carlos a spus: (martie 7th, 2013 at 09:18 )

si asta e doar inceputul. la arad nu vom fi mai putini de 100 de oameni. nu e rau, pentru inceput. hai acs poli!

sorin a spus: (martie 7th, 2013 at 09:21 )

oo daaaaaaaaa…elicopter si torpila…ce oameni dom’le!!!!! ce caractereeeeeeeee!!!! frumos!!! precum convingerea ta sabine: „Sectorul galeriei lui Poli va fi, în sfârşit, populat cu suporteri.”
ai simtul umorului:))))) dau o lada de bere daca pe DP vor fi la galerie mai mult de 200 de oameni…asta daca numaram si pe prodana de la tribuna I si pe elicopter si torpila:))) tzii pariul?

doru a spus: (martie 7th, 2013 at 09:43 )

Ce mai este sigur în ziua de astăzi!? La modă este VOPSITUL ȘI DUPICITATEA!!!

Nick Slave a spus: (martie 7th, 2013 at 09:55 )

Pachetul promotional oferit de mine celor care vor sa faca o excursie la Arad va atrage sute de mii de doritori. Astfel, cu nici 1Leu aveti incluse urmatoarele superoferte: transport gratuit, intrare gratis la meci, pachetel cu merinde, sucuri si bere. Cel care va canta cel mai bine clasicele „forța, forța acese” si „acese-victorie” va castiga un tricou Crazy South.

claupoli78 a spus: (martie 7th, 2013 at 09:56 )

brancovene lasa vrajala si treci inapoi pe DAN PALTINISANU lasa vrajala cu echipa aia din liga 5 care sincer sa-ti spun nu e nici aia POLI dar orgoliul vostru e prea mare sa recunoasteti POLI A MURIT….TRAIASCA POLI

drukeria-membriidepartid a spus: (martie 7th, 2013 at 10:03 )

cum mah?! cum?!.. tu ‘druker’ sa-ti doresti.. si sa votezi ca echipa pe care sustii ca o iubesti si pentru care ai cantat in peluza sa se DESFINTEZE sa dispara!!! cum mah?! cum?!

Astia da clasici ! a spus: (martie 7th, 2013 at 10:05 )

Astia da clasici ai galeriei si nu Brancovan,oltianul = Ema, sau moldovianul Herzog, care au venit, cand a fost rost de ciupeala. Cand Iancu a sistat malaiul si cascavalul catre „galerie”(de fapt sefii ei..), au pus pe copiii aiua sa-l injure pe Iancu, iar cand si-au dat seama ca, daca vine ROBU – ADIO CASCAVAL, au inceput sa discrediteze pe ACS POLI, bazandu-se pe malaiul trimis de unii fraieri din Germania si pe ce strangeau de la copii. Acum se pare ca „nemtiiu” s-au „prins” si ei cu cine au deaface….

cristinel a spus: (martie 7th, 2013 at 10:09 )

brancovane, esti patetic. chiar tu te-ai gasit sa dai lectii de moralitate? tu nu iti palteai nici macar deplasarile si acum ne povestesti cat de parveniti sunt altii? urat din partea ta.

dd a spus: (martie 7th, 2013 at 10:17 )

mai Brancovan , nu inteleg de ce nu lasi tu lumea sa tina cu ce echipa vor ..indiferent daca este interes sau nu …asa-i peste tot intr-o lume civilizata

raspuns a spus: (martie 7th, 2013 at 10:23 )

Brancovane fiu de curva pupa-ne, pupa-ne, pupa-ne in P |_| L /\

suporter a spus: (martie 7th, 2013 at 10:24 )

Asa brancovane, moriiii moriiiiiiiii de ciuda. hai POLI !

drukeria-membriidepartid a spus: (martie 7th, 2013 at 10:25 )

cum va chinuiti voi astia (baieti lu herzog) ca sa mearga cati mai putini la arad si pe dan paltinisanu la meciuri, ati mazgalit pana si orasu, va roade tare lucrul asta, sunteti dispusi la orice mizerie pentru a va atinge scopul!
ati murdarit renumele suporterilor timisoareni fiind singura galerie din romania a caror lideri au intrat in politica si au votat desfiintarea propriei echipe si au facut si lobby la televiziuni ca echipa „lu inacu” (echipa cu cele mai mari performante din istoria timisoarei) sa fie desfintata!
„ac recas nu e poli”, „bragadiru nu e poli” „aek nu e poli”
aceste sloganuri credeam ca le rostesc duar suporterii spurcatilor (steau&dinamo).. dar vad ca si „drukerii” timisoreni le folosesc!
voi astia(baieti lu herzog) si tiggani care au acaparat centru timisoarei (in mandatul primarului din a carui partid fac parte liderii din drucheria) , ati adus cele mai mari prejudicii de imagine orasului timisoara!
drukeria:”sa-l facem pe robu”.. „faceti-l pe robu” dar lasati echipa in pace politrucilor!

racovita a spus: (martie 7th, 2013 at 11:04 )

incet, dar sigur, se sparge gasca numita druckeria, aceiasi gasca care a atentat la comando viola si a reusit sa omoare cea mai frumoasa galerie din tara. nenorocul druckeristilor, aici nu ma refer la brancovan, care e pe nicaieri, este ca timisorenii se mai si prind de perversele de pe targu ocna.

NESTOR-ESCU a spus: (martie 7th, 2013 at 11:05 )

http://www.uta-arad.ro/forum/showthread.php?tid=4553&page=3 .INCREDIBIL CATA MIZERIE IN CAPUL LU BRANCOVAN CUM INCEARCA SA LOVEASCA DIN TOT ADINSUL IN ORAS ECHIPA SI PRIMAR….

drukeria-membriidepartid a spus: (martie 7th, 2013 at 11:31 )

@ NESTOR-ESCU : te crucesti cand vezi: brancovan pratic incearca sa se dea bine pe linga suporterii aradeni, ce umilitor pentru el… de fapt ce sa ne mai miram, au mazgalit zidurile si cladirile timisoarei, iar herzog cerea nu demult la televizor ca autoritatile sa nu salveze echipa, a carui suporter pretindea ca este!
benerul care ar trebui afisat la arad : „dukeria+uta=Love”
sa lovim in ambii dusmani ai fotbalului timisorean!

VETERAN a spus: (martie 7th, 2013 at 11:37 )

Mi-e dor de COMMANDO VIOLA , mi-e dor de anii 90 !
Prietenii stiu de ce!

Aditzaaa a spus: (martie 7th, 2013 at 11:43 )

@NEstor-Escu:
Acestia sunt „marii” sefi de galerie de la Timisoara , Ii pupa in cur pe UTA si pe „Ciorile” din Giulesti…Numai lingai…

brancovenescu a spus: (martie 7th, 2013 at 11:50 )

brancovane, daca eu scriu despre ma-ta ca e curva, cum te simti? banuiesc ca prost. de asta nu voi afirma asa ceva. ok, suntem 12, 43, 87 de suporteri. nu ai vrea tu sa ne lasi in pace? de ce nu iti vezi tu de echipa ta? lasa frustrarile ca nu iti fac bine.

mihai a spus: (martie 7th, 2013 at 11:53 )

Problema nu e ca un suporter oarecare o optat sa sustina ACS Poli!
Ci presedintele Drukeria !!! Asta doare de fapt si spune multe despre ce se intampla in Drukeria la nivel de conducere. Apartenenta politica pe fata,manipulare,minciuna.
In momentul in care membri din conducerea Drukeria au intrat in politica in mod evident s-a incalcat statutul asociatiei,care la infiintare avea alt scop.
SI mai vorbim de onoare !

@VETERAN a spus: (martie 7th, 2013 at 12:05 )

Ce vremuri !
Unde erau atunci marii lideri de acum ai Drukeriei?
Sincer nu imi aduc aminte.In afara de Silvian R si Brancovan nu cred ca alt lider actual de la Drikeria a stiut ca exista Poli.
Incercam niste nume ?

@@VETERAN a spus: (martie 7th, 2013 at 12:28 )

pe ema daca il intrebi cati fotbalisti joaca la o echipa nu stie. ca el mai sunt si altii, dar ema e si ceva lider, ceea ce e cam exagerat.

nata a spus: (martie 7th, 2013 at 12:29 )

EU CRED CA AR FI BINE SA TERMINAM ODATA CU ORGOLILE ASTEA………………CARE NU DUC NICAIERI ,SINCER SINGURUL LUCRU CARE IL FACEM NESUSTININD POLI ESTE SA DAM SATISFACTIE MITICILOR,ps oare bragadirul aek au fost adevarata polii??? si noi toti am fost pe stadion sustinind echipa.HAIDETI FRATILOR PE DAN PALTINISANU SA ARATAM TUTUROR CE INSEAMNA ATMOSFERA.FOOORTA PPPOOOLLLIII

drukeriamembridepartid a spus: (martie 7th, 2013 at 13:21 )

mAIne Voi f-i la aRAd si vO-i sTA cHIaR LaNGa PriMUL ACESIST al univERsULuI. O sAI FaC Un LuSTrU La bUCi cUm nu A Mai aVuT d-e MuLT

debanat.ro a spus: (martie 7th, 2013 at 13:44 )

Nu pot sa nu deplang situatia in care s-a ajuns.PRIMUL si SINGURUL club din lume care anunta in presa inregimentarea a 2 (doi) suporteri in sanul galeriei….e ceva… n-am cuvinte.
Probabil la urmatorii 2 le vor face emisiune pe Discovery.

@slave a spus: (martie 7th, 2013 at 14:11 )

Spitalul din Gataia a dat din nou bilete de voie?

druckeria a spus: (martie 7th, 2013 at 14:15 )

Nu pot sa nu deplang situatia unei adunaturi de cacanari oligofreni care au ajuns sa-si planga de mila dupa ce liderul a capitulat si a spus pas marelui lor proiect care are in vedere betiile practicate la scara larga la jocurile din judet. Aceiasi betivi ordinari care fac de ras Politehnica prin deplasarile lor din judet. Orasul Timisoara nu sunteti voi, derbedeilor. Mai suntem si alti oameni care simtim altfel decat voi. Sa nu uitati un lucru: druckeria a omorat Commando Viola! Asta este un subiect de presa.

adi a spus: (martie 7th, 2013 at 14:19 )

Drukeria NU e Commando Viola (CVUCS) !

CVUCS a fost prima galerie din tara constituita ca persoana juridica.
CVUCS a fost prima galerie din tara care a folosit fumigene la un meci’.
CVUCS a fost prima galerie din tara care a facut o coregrafie la un meci.
CVUCS a fost prima galerie din tara care a avut fulare personalizare in culorile clubului .
CVUCS a fost prima galerie care a inlocuit scandarile cu cantece.
CVUCS a fost prima galerie din tara care a folosit materiale pirotehnice la in meci.
CVUCS a fost prima galerie din tara care a arborat pe gard bannere .
Respect CVUCS .

druckeria a spus: (martie 7th, 2013 at 14:36 )

nu pot sa nu deplang marlania voastra de betivi ordinari de pe pajistile judetele, de la leucusesti pana la racovita. ati terorizat oamenii din judet.

commando a spus: (martie 7th, 2013 at 14:39 )

druckeria a omorat commando viola!!!

anonim a spus: (martie 7th, 2013 at 15:00 )

CVUCS nu a murit,ea traieste prin acei baieti minunati care ne-au invatat sa ne bucuram de fotbal !
Poate ca odata CVCS va renaste din nou.
Respect CVUCS.
Respect tara mea, Banatul meu !

Precizare a spus: (martie 7th, 2013 at 17:43 )

Asociatia Commando Viola nu este prima asociatie a suporterilor, nici macar dintre suporterii de dupa anii 90. Commando Viola s-a constituit juridic deabia dupa retrogradarea din 1997 si nu era constituita la tribunal la momentul in care suporterii faceau istorie in peluze. In general suporterii nu au fost curiosi de chestiunile astea birocratice. Inclusiv Asociatia Druckeria a fost constituita in 2009 doar pentru ca Mitica Dragomir le cerea suporterilor sa-si asume responsabilitatea pentru o deplasare printr-o asociatie a suporterilor care sa depuna si garantii financiare in acest sens.

In randul suporterilor e bine ca „puterea” sa fie cat mai dispersata si nu doar in mana unui om, pentru ca eventualele tentative de coruptie sa nu-si atinga scopul. Este mai productiv sa existe un sef, insa fiind vorba de voluntariat se lucreaza pe baza de convingere nu prin impunere fizica sau subordonare ierarhica.

adi a spus: (martie 7th, 2013 at 18:14 )

Nu am spus ca Commando Viola a fost prima Asociatie a suporterilor ci prima Asociatie a suporterilor cu statut juridic, inregistrata la tribunal.
Daca a fost galeria altei echipe imi cer scuze,dar as dori sa stiu cine s fost inaintea CVUCS.

debanat.ro a spus: (martie 7th, 2013 at 18:30 )

Nici n-am apucat sa-mi dau cu parerea ca au si sarit 6 (sase) indivizi sa ma conteste.Asa inseamna ca 2 dintre ei nu s-u inregimentat in noua si de pe acum” celebra” galerie pentru ca nu s-a auzit nimic in presa despre dansii.
Va rog insistent identificati-va, notorietatea se castiga greu si e pacat sa ratati momentul.

@debanat a spus: (martie 7th, 2013 at 18:59 )

te doare ca suntem mai multi decat te asteptai? stai linistit, te vom primi si pe tine langa noi. nu pe tine te contesta cineva, ci prostia ta e contestata. dar avem nevoie si de bolovani ca tine, chiar daca nu iti dai nici tu identitatea.

debanat.ro a spus: (martie 7th, 2013 at 20:55 )

:))

Precizare a spus: (martie 8th, 2013 at 07:37 )

Liga Suporterilor Clubului Rapid Bucuresti, constituiti prin decizia instantei 252/14.02.1990

Marlanu a spus: (martie 9th, 2013 at 20:13 )

Brancovan este un penibil frustrat. Adevaratii polisti sunt alaturi de adevarata Poli ACS Poli. Doar n+o sa sustinem o echipa de liga 5 care oricum n-are nicio legatura cu Poli 1921. Culmea este ca sustinatorii lui ASU sunt impotriva lui Robu iar ASU este infiintata de Robu.

nicolae robu a spus: (martie 9th, 2013 at 22:42 )

Am facut o miscare pt care adevaratii polisti imi vor multumi. AC Recas este infiintata in 1917. Astfel, preluandu-le locul in B si schimbandu-le doar numele vom putea serba centenarul cu 4 ani mai devreme, in 2017 😀

este ca-s destept?

nicolae robu a spus: (martie 9th, 2013 at 22:45 )

Despre Paul Prodana numai de bine. E baiat descurcaret, are 2 copii, nevasta si de ani de zile se mai arde si cu cate-o blonda…

Acum ca nu-i merge firma prea bine, e partea a 2-a. Voi vorbi cu Cojocari si ii vom da niste contracte, ca-n familie.

tmpoli a spus: (martie 12th, 2013 at 13:54 )

felicitari pt initiativa de a va intoarce pe DAN PALTINISANU sa sustineti echipa ORASULUI nu a lui X, Y sau Z ,a noastra a tuturor FORTA POLI TIMISOARA –

SUNTETI NISTE MIZERII a spus: (martie 21st, 2013 at 21:48 )

mai aveti putina rabdare.daca brancovan o sa fie motivat si el ,fiti convinsi ca o sa abandoneze si el proiectul din judet.si atunci sa vezi transhumanta pe DP.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute
L'architect du Beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Alfred Simonis si Nicolae Robu

Coaliţia a discutat despre candidaţi comuni la Timiş. PSD ar urma să preia preşedinţia CJ Timiş

Liderii coaliției PSD – PNL au discutat în ședința de luni şi situaţia din Timiş, ajungând la un acord de principiu să sprijine candidați comuni la preşedinţia Consiliului Judeţean şi Primăria Timişoara. Potrivit acestei înţelegeri, coaliția ar urma să sprijine un candidat PSD la Consiliul Județean și un candidat PNL la Primăria Timişoara, acesta din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Coaliţia a discutat despre candidaţi comuni la Timiş. PSD ar urma să preia preşedinţia CJ Timiş
isho.ro
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Semne bune anul are, de la clubul de haltere al oraşului

Medalii culese la prima acţiune importantă din 2024! În perioada 11-15 martie s-a desfășurat în cadrul CSN Bascov/Piteşti, Campionatul Naţional de juniori U20-Cupa României. Prima etapă de campionat naţional a debutat cu o ședință a adunării generale, cu multe promisiuni și un plan îndrăzneț pentru 2024, culminând cu un obiectiv olimpic pentru România. Cum Timișoara...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Semne bune anul are, de la clubul de haltere al oraşului
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Protecția Consumatorilor a închis temporar cantina Liceului Silvic Timișoara/Foto

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor a efectuat, în urma unei reclamații, un control la Cantina Liceului Tehnologic de Silvicultură și Agricultură “Casa Verde” Timișoara. În urma verificărilor, aici au fost descoperite mai multe probleme. Inspectorii OPC au identificate materii prime cu data limită de consum depășită, produsele fiind expirate, respectiv cu stare termică schimbată. Agregatele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Protecția Consumatorilor a închis temporar cantina Liceului Silvic Timișoara/Foto
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se montează grinzile din Freidorf pe Centura Sud. Se toarnă deja asfalt pe unele porțiuni/Foto

Șoferii care folosesc ruta de intrare în oraș dinspre Sânmihaiu Român – strada Polonă, vor trebui să circule cu restricții în zona unde centura Sud supratraverseză șoseaua. Aceasta pentru că, veste bună, se montează grinzile de la pasaj. O altă veste, a fost turnat asfalt pe unele porțiuni din Centura Sud. Miercuri, 20 martie, începând...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se montează grinzile din Freidorf pe Centura Sud. Se toarnă deja asfalt pe unele porțiuni/Foto

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Agenția de turism As Tour – Timișoara vă propune un început de toamnă reușit, alegând o ofertă de neratat: un sejur Antalya – Turcia în perioada 20 – 27 septembrie. Tarifele încep de la 590 euro de persoană într-un  hotel de patru stele Agenția de turism As Tour – Timișoara vă invită, de această dată,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Început de toamnă în Antalya, cu As Tour Timişoara
Liderii coaliției PSD – PNL au discutat în ședința de luni şi situaţia din Timiş, ajungând la un acord de principiu să sprijine candidați comuni la preşedinţia Consiliului Judeţean şi Primăria Timişoara. Potrivit acestei înţelegeri, coaliția ar urma să sprijine un candidat PSD la Consiliul Județean și un candidat PNL la Primăria Timişoara, acesta din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Coaliţia a discutat despre candidaţi comuni la Timiş. PSD ar urma să preia preşedinţia CJ Timiş
O firmă din București a primit contractul de dotare a Liceului Waldorf din Timișoara cu mobilier școlar nou. Valoarea înțelegerii cu Primăria Timișoara este de 708.000 lei plus TVA. Deocamdată, mobila nu prea are unde să fie instalată, încă se lucrează la noul corp de clădire al Liceului Waldorf unde acesta urmează să ajungă. Dotările...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O firmă din București va furniza mobila pentru viitorul corp al Liceului Waldorf din Timișoara
Primăria Timișoara, prin Direcția de Asistență Socială, va depune spre finanțare un proiect pentru un nou centru pentru persoane vârstnice, acesta urmând să fie situate pe strada Lorena. Proiectul „VITAL – vârstnici integrați activ în comunitatea locală din Timișoara” a fost aprobat de consilierii locali și vizează înființarea unui nou centru pentru persoanele vârstnice. Acesta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara vrea finanțare pentru un nou centru destinat persoanelor vârstnice. Suma necesară, 7,8 milioane de lei
Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor a efectuat, în urma unei reclamații, un control la Cantina Liceului Tehnologic de Silvicultură și Agricultură “Casa Verde” Timișoara. În urma verificărilor, aici au fost descoperite mai multe probleme. Inspectorii OPC au identificate materii prime cu data limită de consum depășită, produsele fiind expirate, respectiv cu stare termică schimbată. Agregatele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Protecția Consumatorilor a închis temporar cantina Liceului Silvic Timișoara/Foto
Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri (ADID) Timiș a organizat a doua ediţie a campaniei educative “Școala Afară – Laboratoare de educație ecologică în aer liber”. Activitatea s-a desfăşurat în Timișoara – Perdeaua Forestieră de Protecție a Timișoarei în zilele de 15-16 martie. În cadrul eforturilor continue de promovare a educației ecologice și a conectării tinerei...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 500 de tineri voluntari au plantat peste 2.500 de puieți, la a doua ediţie a campaniei educative “Școala Afară”, organizată de ADID
Medalii culese la prima acţiune importantă din 2024! În perioada 11-15 martie s-a desfășurat în cadrul CSN Bascov/Piteşti, Campionatul Naţional de juniori U20-Cupa României. Prima etapă de campionat naţional a debutat cu o ședință a adunării generale, cu multe promisiuni și un plan îndrăzneț pentru 2024, culminând cu un obiectiv olimpic pentru România. Cum Timișoara...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Semne bune anul are, de la clubul de haltere al oraşului
Căutat de câteva zile, fără succes. Dacă îl recunoaşteţi pe biclist anunţaţi la 112. În data de 14 martie, în jurul orei 16:27, un participant la trafic în calitate de biciclist se deplasa pe Splaiul Tudor Vladimirescu dinspre strada Miron Costin înspre bulevardul 16 Decembrie 1989 din Timișoara, pe pista destinată bicicliștilor, iar la un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Poliţiştii caută un biciclist care a accidentat un pieton şi a fugit de la faţa locului
Șoferii care folosesc ruta de intrare în oraș dinspre Sânmihaiu Român – strada Polonă, vor trebui să circule cu restricții în zona unde centura Sud supratraverseză șoseaua. Aceasta pentru că, veste bună, se montează grinzile de la pasaj. O altă veste, a fost turnat asfalt pe unele porțiuni din Centura Sud. Miercuri, 20 martie, începând...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se montează grinzile din Freidorf pe Centura Sud. Se toarnă deja asfalt pe unele porțiuni/Foto
Senatorul USR de Timiș, Raoul Trifan, s-a arătat foarte îngrijorat față de practicile antidemocratice ale PSD-PNL. El s-a referit la contextul în care coaliția de guvernare a respins reprezentanții Dreptei Unite din birourile electorale și secțiile de votare și, mai nou, a blocat intrarea Alianței în alegerile europarlamentare. „Noul PCR, Partidul Comasat Român, a eliminat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Raoul Trifan: ”Trebuie să ne opunem cu toții. Partidul Comasat Român vrea să blocheze Alianța Dreapta Unită să candideze.”
Top