Stirile din ziua: 19 octombrie 2013

Parcul Botanic are pavilion de concerte neterminat, dar inaugurat / FOTO

Parcul Botanic are pavilion de concerte neterminat, dar inaugurat / FOTO

Într-o zi, foarte probabil la primăvară, va fi un cochet pavilion pentru concerte. Până atunci, cea mai recentă apariție din Parcul Botanic rămâne o construcție incertă, neterminată, dar inaugurată cu mare fast și oficialități de prim rang. Care a fost graba pentru deschiderea unui pavilion de concerte în aer liber în prag de iarnă e greu de înțeles.

Codul Insolventei, principalele modificari cu caracter general aduse procedurii insolventei

La data de 2 octombrie 2013, Guvernul României a aprobat Ordonanța de Urgență nr. 91/2013 privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență („Codul Insolvenței”). În acest fel sunt incluse într-un singur act normativ legislația generală (aplicabilă tuturor operatorilor economici), legislația specială (incidența instituțiilor de credit și societăților de asigurare/reasigurare), reglementarea insolvenței grupurilor de societăți, precum și a insolvenței transfrontaliere.

„Pensionare” elegante pe patru roti si Militia, in centrul Timisoarei / FOTO

Strălucitoare, colorate și… pensionare. Așa au arătat, sâmbătă la prânz, mașinile de epocă expuse de colecționari în Piața Victoriei, spre încântarea timișorenilor. Una dintre bijuteriile pe roți, un Fiat din 1939, îi aparține citymanagerului Sorin Drăgoi, un pasionat colecționar.

Top