Stirile din ziua: 24 octombrie 2013

Sorin Udrea si „locotenentii” sai pot pleca acasa

Sorin Udrea si „locotenentii” sai pot pleca acasa

Sorin Udrea și doi dintre „locotenenții” lui sunt liberi. Ei nu au voie să părăsească localitatea, în timp ce Caius Gazibara rămâne la închisoare. Tribunalul Timiș a admis, marți, cererea de eliberare a lui Sorin Udrea și a grupării sale. Recursul procurorilor a fost respins de Curtea de Apel Timișoara.

Nicolae Robu – liberalul socialist

Nicolae Robu este liberal, cel puțin în acte. Mai mult, este președinte al PNL Timiș și vicepreședinte la nivel național. Cu toate acestea, unele acțiuni ale primarului Nicolae Robu denotă un socialism funciar, cu accente comuniste. Acum, nu-i mare problemă dacă dl Robu este socialist în fapte, e dreptul lui. Poate fi și creștin-democrat, popular, ecologist sau liber-schimbist.

Robu admite: Timisoara nu a beneficiat de fonduri de la guvern

Ministrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu, a fost aproape forţat să declare că ia în calcul finanţarea a zece proiecte prioritare pentru Timişoara. El a fost întâmpinat de primarul Nicolae Robu, care a ţinut să smulgă măcar o promisiune de la ministrul responsabil cu banii. Unul dintre motivele campaniei electorale de anul trecut a fost că, odată ajunsă USL la putere, guvernul va finanța proiecte pe bandă rulantă.

Stoia ii taie lui Bojin aerul conditionat

Campania de demontare a aparatelor de aer condiționat montate ilegal pe fațadele clădirilor, inițiată de viceprimarul Traian Stoia, continuă. O parte din cei notificați s-au executat, alții încă nu, dar urmează. Printre instituțiile care trebuie să scape rapid de agregate, dacă nu vor să plătească amenzi, se află… Consiliul Județean Timiș.

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea finalizării unor lucrări la rețeaua termică primară, va întrerupe joi, între orele 0 și 22, furnizarea apei calde şi a încălzirii la punctele termice 98 si SDM. Vor fi afectaţi consumatorii care locuiesc pe strada Eternității, Zona Steaua și Calea Șagului nr. 81, 83 și 85.

Intreruperi de curent

Enel a programat, joi, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Orșova nr. 25, bl. 109, sc. C, orele 9 – 15; Dumbrăvița (str. Gh. Doja, K. Karoly, P. Șandor), Giarmata (p), orele 9 – 17; Jimbolia (p), Cenad (p), orele 10 – 15; Lugoj (str. Păun Pincio, Astalaș, Dragalina, Cloșca, Hezerișului, Romulus, Remus,

Top