Stirile din ziua: 21 octombrie 2013

ACS Poli sparge gheata dupa sase etape: victorie de arbitru la Cluj

ACS Poli sparge gheata dupa sase etape: victorie de arbitru la Cluj

Două luni și jumătate, un nou antrenor și un arbitru dispus să arate foarte ușor punctul cu var. De asta a avut nevoie ACS Poli pentru a obține o nouă victorie în Liga I. Timișorenii au câștigat luni seară, în fața Universității Cluj, Szekely a marcat din nou, dar echipa nu joacă mare lucru.

Daca tot nu poate scadea facturile la caldura, Robu vrea subventie mai mare

Nu-și poate ține promisiunea de a reduce cu 25% prețul la gigacalorie, dar va propune creșterea subvenției acordate de CL timișorenilor racordați la rețeaua Colterm. Primarul Nicolae Robu a anunțat că aceasta este singura soluție viabilă pentru ca oamenii să nu plătească facturi uriașe la căldură. Altă variantă, total inacceptabilă, ar fi fost falimentul Colterm.

Importanta radiologiei in stomatologie

De ce este indicat examenul radiologic? Nu este periculos pentru sănătate să ne iradiem? Este chiar obligatoriu? De nenumărate ori am auzit aceste întrebări, întrebări pe care le-aș pune și eu daca nu aș ști deja răspunsul la ele. Așa că voi încerca să dau răspunsul la majoritatea întrebărilor legate de radiografii, pentru a demonstra importanța radiologiei în actul medical în general, și în stomatologie în particular.

(Re)descopera Austria!

Munţi înalţi, privelişti spectaculoase, şarmul belle epoque şi confortul unui stil de viaţă modern – aceasta este oferta Austriei, una din cele mai vizitate (pe bună dreptate) ţări atât pe timp de iarnă, cât şi vara, toamna sau primăvara. Pentru că Austria şi-a dezvoltat atât de spectaculos turismul, încât este imposibil să nu te simţi bine în ţara aflată atât de aproape de vestul României.

Michi de la Suie Paparude, transferat la ATI, la Spitalul Judetean

Michi de la Șuie Paparude va fi internat, luni, pe secția de Anestezie – Terapie Intensivă a Spitalului Județean. Artistul este în comă, după un infarct masiv, suferit în noaptea de sâmbătă și duminică, la finele unui concert susținut la Timișoara. UPDATE: Ambulanța în care se află Mihai Câmpineanu a ajuns la SCJUT. Medicii nu vor să facă declarații asupra stării sale de sănătate

COLTERM

Inca un sindicat de la Colterm confirma neregulile ignorate de „mincinosul” Robu

Sindicaliștii din Colterm fac front comun împotriva executivului Primăriei Timișoara. Costică Azoiţei, preşedintele Sindicatului CET Centru, se alătură colegilor de la CET Sud și susține că la societatea de termoficare abuzurile sunt numeroase și grave. Culmea este că, în campania electorală, Nicolae Robu încerca să-i atragă de partea lui pe angajații care ulterior au fost dați afară fiindcă erau „leneși” și „incompetenți”.

La nici 18 ani, Balaure ar putea debuta in jocul cu „U” Cluj

Jocul de luni seară de la Cluj ar putea consemna un nou debut la Poli Timişoara pentru un junior extrem de talentat. Faptul că Aurel Şunda a fost responsabil, în calitate de director tehnic, al centrului de copii şi juniori la Poli Timişoara va avea efecte pozitive în ceea ce priveşte promovarea juniorilor la prima echipă.

Festival de arta studenteasca la halele Timco

Halele Timco vor fi gazda celei de-a doua ediţii a festivalului de artă studenţească „SAF 2013”. Evenimentul organizat de Cluburile Studențești Liberale din Timiș are loc între 21 şi 25 octombrie. Tinerii artişti sunt invitaţi să îşi expună operele în acest spaţiu expoziţional, evident gratuit.

La sala Oanei Popoviciu, „inchisa” de la 30 septembrie, inca se faceau abonamente saptamana trecuta

Deputatul Alin Popoviciu minte în cazul sălii de aerobic a soţiei sale. El a spus, de mai multe ori, că firma nu mai funcționează la Școala Generală 30, încă de la finele lunii septembrie, de când a expirat contractul. Cu toate acestea, pe 15 octombrie, totul era bine mersi și se făceau chiar abonamente!

apa potabila

Fara apa calda si rece

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări ce se execută pe reţeaua de alimentare cu apă rece, va întrerupe luni, între orele 9 și 12, furnizarea apei reci şi a celei calde. Vor fi afectaţi consumatorii care domiciliază pe străzile Aurelianus, Socrate, Delfinului, Pârvan (parţial), B. Iscovescu, Intrarea Romei, Ofcea (parțial) si Daliei (parțial).

Intreruperi de curent

Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Bd. Vasile Pârvan (p), orele 9 – 12; Ghiroda (p), orele 9 – 12; Cernăteaz (p), orele 9 – 15; Dumbrava, Hodoș de Brestovăț, orele 8 – 16; Lugoj (str. Caraiman, C. Munteanu, Sirul Islazului, Pescarilor, Moara Spinească, I. Maniu), orele 10 – 18;

Top