Stirile din ziua: 12 octombrie 2013

Motociclete si esarfe roz, pentru Help25 / FOTO

Motociclete si esarfe roz, pentru Help25 / FOTO

Panglici roz și motociclete – o combinație destul greu de imaginat, dar absolut posibilă, dacă scopul e nobil. Așa a fost sâmbătă, la Timișoara, unde motocicliştii au luat cu asalt străzile. Accesoriul obligatoriu: panglica roz, arborată cu mândrie de fiecare motocicletă care a participat la parada „Route 25”. Totul, în sprijinul unuia dintre cele mai ambițioase proiecte începute în ultimii ani în orașul de pe Bega.

Masini de politie, ambulante, scutere si teatru, la Ziua Serviciilor Publice / FOTO

Maşinile de Poliţie și Ambulanță au umplut Piaţa Unirii, spre deliciul copiilor care au trecut pe acolo. Primăria a organizat, sâmbătă, prima ediţie a Zilei Serviciilor Publice. Manifestarea este o premieră pentru România, iar municipalitatea s-a inspirat de la München.

Batut mar de un politist de la Sectia 3, s-a ales cu dosar penal pentru violenta!

Un polițist de la Secția 3 este acuzat că, în timpul liber, a bătut până la sânge un vecin al prietenei sale. Scandalul a degenerat, iar echipajul de poliție chemat prin 112 l-a agresat pe bărbatul de 61 de ani, care a fost internat de urgență. Victimei i s-a întocmit dosar penal pentru… violențe, iar polițistul este cercetat de Biroul de Control Intern al IPJ.

Tolerantul Robu il iarta pe Stoia cel lipsit de fair-play

Crede că viceprimarul Traian Stoia se ocupă de subiecte care nu-l privesc, dar nu se supără. Primarul Nicolae Robu se declară un om tolerant, deși consideră că Stoia nu știe să muncească în echipă și n-are nici fair-play. Ultima divergență dintre cei doi a plecat de la ideea transportului în comun gratuit.

Ajutor de la „Salvati Copiii” pentru micutii lasati in grija bunicilor

75 de copii din Timişoara beneficiază de sprijin la teme, de pregătire şcolară suplimentară şi de consiliere psihologică. „Salvaţi Copiii” redeschide programul „Creştem împreună”, destinat susţinerii copiilor rămaşi singuri acasă. La nivel naţional, programul are peste 1.000 de beneficiari.

RATT va testa doua autobuze electrice

Din 24 octombrie, timișorenii vor circula, experimental, cu autobuzul electric. Primăria primește, printr-un parteneriat cu CEFIN, două astfel de vehicule, pentru a le testa în condiții de trafic urban timp de o lună. Nicolae Robu este mare fan al acestor autobuze, pe care vrea să le cumpere cu începere din 2014. Prețul lor este de două ori mai mare decât al vehiculelor cu motor termic.

Top