Stirile din ziua: 6 octombrie 2013

Fanii RCM: „De la anu’, pe «Dan Paltinisanu»!”

Fanii RCM: „De la anu’, pe «Dan Paltinisanu»!”

Campionii s-au întors acasă. RCM Timișoara a fost primită cu aplauze furtunoase în Piața Victoriei. E al doilea titlu consecutiv din istoria clubului, câștigat după un meci spectaculos în fața eternei rivale CSM Știința Baia Mare.

Rugby si fotbal – diamante si rugina

Rugbiștii de la RCM Timișoara au câștigat al doilea titlu consecutiv de campioni ai României. Tot în noroaiele stadionului din Ronaț, deși anul trecut liderii administrației locale, începând cu primarul Nicolae Robu, promiteau ferm un nou stadion. O performanță rarisimă pentru Timișoara, deoarece din perioada interbelică, de la Ripensia și Chinezul, n-au mai fost obținute, în niciun sport de echipă, două titluri consecutiv.

Nicolae Robu si Vali Velcea

Robu, despre ACS Poli: „ Velcea si Rosenblum sunt vinovati”

La o zi după jalnica prestaţie a lui ACS Poli în jocul cu Corona Braşov, primarul Nicolae Robu i-a pus la zid pe antrenorul Valentin Velcea şi managerul sportiv Călin Rosenblum. Liberalul acuză, de această dată pe față, politica de transferuri a clubului și a anunțat că, săptămâna viitoare, va lua unele măsuri.

Tricouri cu Nelu Furtado n-aveti?

Prin toate țările cu fotbal performant, cluburile își scot o bună bucată a bugetului anual din comerțul reciproc avantajos pe relația cu tifoseria. Bănuiesc că Real și-a scos deja multele milioane cheltuite cu aducerea lui Ronaldo, la fel și Barca cu Messi, din vinderea de tricouri. Fularele, vuvuzelele, brelocuri, șepci, pălării, șorturi, brichete și câte alte nimicuri din astea sunt vândute și în România la tot stelistul care de mic visează s-ajungă odată și-odată mare aurolac.

Top