Stirile din ziua: 22 octombrie 2013

S-a votat: PMT ia de la investitii ca sa plateasca datoriile Colterm

S-a votat: PMT ia de la investitii ca sa plateasca datoriile Colterm

Rectificarea de buget votată marți prevede o suplimentare a cheltuielilor de personal din PMT, dar și alocarea a opt milioane de lei către Colterm. Banii pentru plata datoriilor la gaz au fost luați de la investiții, iar primarul Nicolae Robu nu exclude o nouă rectificare. Consilierii au votat și o multifuncțională de 10.000 de euro pentru secretariatul PMT.

Pentru cine trage clopotele Alin Popoviciu?

Nu mai pare un secret că la nivel național asistăm la o repoziționare a forțelor politice în perspectiva viitoarelor confruntări electorale. Deși nu se mai înghit reciproc, PSD și PNL sunt încă obligate să guverneze împreună. Nu se știe până când. Iar până se va rupe coada pisicii, suntem nevoiți să privim la un continuu joc de glezne, fiecare parte așteptând ca celălalt să cedeze primul.

drept-la-replica

Drept la replica

Drept la replica pentru articolul apărut„ „Societatea Civilă Timișoara – Atac la farmacista Rodica Vlad”. E foarte ușor să te erijezi în rol de apărător al unor situații create în orașul Timișoara și de fapt să fi complet neinformat și rău intenționat.

Gaivoronschi are proba amneziei lui Robu in materie de Corso

Arhitecţii timișeni contestă proiectul Primăriei Timişoara de reorganizare a circulaţiei din zona centrală şi realizarea pasajului din Piaţa Victoriei. Deși primarul Nicolae Robu spune că o reacție tardivă, Vlad Gaivoronschi îi reamintește edilului șef că ultima discuție dintre ei a avut înainte de vacanța de vară.

Alergic la subiectul Popoviciu, Robu se ia de ziaristi / VIDEO

Primarul Nicolae Robu ia foc de fiecare dată când aude de „prietenul” său, Alin Popoviciu. Așa s-a întâmplat și marți, când s-a enervat groaznic după ce a fost întrebat de ce i s-a permis soției deputatului să stea șase luni fără să plătească chirie pentru spațiul de la Generală 30.

Nanu, mijlocasul care a luat la 11 m Liga lu’ Mitica

Poli Timişoara şi Dinamo Bucureşti sunt cele mai iubite echipe de arbitri, când vine vorba de acordarea loviturilor de pedeapsă. Cele două echipe au primit până acum patru penaltiuri, singura diferenţă fiind că dinamoviştii au înscris de fiecare dată, pe când timişorenii au ratat o dată. Culmea, chiar în prima etapă, prin Trandu, când Poli a evoluat, pe teren propriu, în faţa „câinilor”, de care au trecut cu 2-0.

Se cauta arhitect-sef, dar in soapta!

Primăria Timișoara caută încă arhitect-șef, dar o face foarte discret, nu care cumva să se prindă vreun specialist. Anunțul nu a fost publicat pe site-ul municipalității, ci doar pe pagina ANFP. Pentru că timișorenii sunt vigilenți, cei care l-au găsit acolo l-au „share-uit” și cu prietenii de pe Facebook.

Primaria cumpara contoare, Colterm primeste opt milioane pentru plata datoriilor

Primarul Nicolae Robu vrea să cumpere contoare pentru ca timișorenii racordați la Colterm să plătească exact cât consumă. Nu se știe cât ar costa în total acesta, dar banii ar urma să vină de la bugetul local. Tot de la bugetul local, Colterm va primi opt milioane de lei, pentru plata datoriilor către Petrom. Asta, dacă propunerea trece în ședința CL.

apă caldă

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru realizarea lucrări în punctul termic, va întrerupe marți, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde la PT 91. Va fi afectată o parte a consumatorilor care locuiesc pe străzile Aştrilor, Azurului, Orion, S. Mare, Sirius, Aleea Icar şi pe bd. Sudului. De asemenea, din același motiv, va fi întreruptă furnizarea

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, marți, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, astfel: Dumbrăvița (str. Kos Karoly, M. Eminescu, F. Zoltan, P. Șandor), Remetea Mare (p), Bucovăț (p), orele 9 – 17; Moșnița Nouă (p), orele 9 – 15; Ciacova (ferma Benvenati), orele 8 – 15.

Top