Stirile din ziua: 23 octombrie 2013

Marian Iancu vrea sa duca ASU Poli la TAS

Marian Iancu vrea sa duca ASU Poli la TAS

Prin intermediul lui Marian Iancu, FC Politehnica, deţinătoarea de drept a palmaresului, numelui şi culorilor echipei de fotbal înfiinţată în 1921, a trimis două adrese, câte una către Asociaţia Judeţeană de Fotbal Timiş şi Federaţia Română de Fotbal, prin care informează că va chema reprezentanţii ASU Politehnica la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

N-a fost soc, a fost noroc!

Așadar, după șase meciuri fără victorie, ACS Poli a învins la U Cluj, cea mai necăjită echipă din campionat. A fost și primul meci cu Aurel Șunda pe banca tehnică. În momentul în care s-a decis schimbarea lui Vali Velcea, cuvântul de ordine a fost că echipa are nevoie de un „șoc” pentru a-și reveni. Dacă rezultatul cu probabil cea mai slabă echipă a Ligii I a fost pozitiv, nu același lucru se poate spune despre joc.

Boncea si Herzog au depus la partid rapoartele de activitate

Au refuzat să participe la Biroul Judeţean Extraordinar al PNŢCD, dar până la urmă şi-au depus rapoartele cu activitatea de un an în funcţia de consilier local. Săptămâna trecută, rapoartele celor doi „dizidenţi” din PNŢCD Timiş, consilierii locali Flavius Boncea şi Bogdan Herzog, au ajuns la secretariatul partidului.

Teatru scurt: s-a jucat piesa cu democratia in PSD Timis

Aproape că mi-au dat lacrimile după o știre apărută recent, motiv pentru care aș vrea să barbotăm puțin în fosa nu prea septică a PSD Timiș. Conform cronicarului, un șef de trib regional social-democrat, cărășeanul Ion Mocioalcă, vicepreședinte la nivel național, a venit să ia contact cu frământările din filiala Timiș, într-o întâlnire cu membrii biroului permanent județean.

Pampu: Daca sunt bani, oamenii pleaca de la Colterm, daca nu, nu pleaca

În mijlocul scandalului de la Colterm, directorul societății susține că disponibilizații au început să fie nemulțumiți doar în momentul în care salariile compensatorii au scăzut la jumătate. În ultimul an au rămas fără locuri de muncă 100 de angajați de la Colterm. Salariile directorilor rămân însă sfidătoare.

Robu spera ca, in 2014, guvernul sa vada mai bine Timisoara

În 2014, primarul Nicolae Robu așteaptă bani de la guvern pentru spitalul de copii, centură, stadion, bazin de înot și sală polivalentă. El susține că totul depinde de lobby-ul pe care îl vor face parlamentarii de Timiș. Aceștia și-au asumat, imediat după alegeri, o listă de 15 mari proiecte care trebuie susținute în București. În 2013 însă, banii de la „centru” aproape că au lipsit.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, miercuri, întreruperi de energie electric în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, astfel: Jimbolia (p), Cenad (p), orele 10 – 15; Dumbrăvița (str. I. Attila, Gh. Doja, T. Vladimirescu), Giarmata (p), Recaș (p), orele 9 – 17; Gătaia, Barna, Botești, Drinova, Jurești, Pogănești, Sărăzani, Șuștra, orele 8 – 16; Chevereș,

Top