Stirile din ziua: 14 octombrie 2013

Robu a ridicat din pat politistii locali, ca sa-l amendeze pe Popoviciu?!

Robu a ridicat din pat politistii locali, ca sa-l amendeze pe Popoviciu?!

Deputatul Alin Popoviciu susține că primarul Nicolae Robu a trimis noaptea polițiștii locali, ca să le amendeze pe angajatele soției sale. Poliția Locală a anunțat că a sancționat cu 600 de lei firma Oanei Popoviciu, pentru că funcționa fără autorizație la Școala Generală 30. Deputatul spune că sala de sport era închisă de mai multe zile, iar Poliția Locală a fost trimisă chiar de primarul Robu.

O linie de tren privata il lasa interzis pe primarul Robu

În Calea Buziaşului există o linie de cale ferată care îi dă bătăi de cap primarului Nicolae Robu. Deși a aflat de pe Facebook de cozile din trafic iscate din cauza acestei linii, edilul se declară depășit de situație, din cauza legislației care nu-i permite să intervină în cazul unei proprietăți private.

Concerte de zile mari, la „Zilele folclorului banatean”, de la Muzeul Satului

Cele mai importante nume ale folclorului bănăţean au concertat, timp de trei zile, pe scena de la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara. Tiberiu Ceia, Felicia Stoian, Maria Coman, Maria Petchescu, Daniel Scorobete, Iasmina Iova, Adrian Stanca, Carmen Popovici Dumbravă, Ansamblul Folcloric „Ghiocelul” din Giroc şi interpreții de muzică populară ai Asociației Culturale „Ghiocelul” au oferit un spectacol total de „Zilele folclorului bănăţean”.

Robul ghinionului

Indiscutabil, Nicolae Robu este un primar ghinionist. Nici nu s-a băgat bine în politică ca parlamentar de Timiș, că legislația și ANI i-au sărit în cap cu interdicția de a acumula postura de senator cu cea de rector, deși era clar că omul s-ar fi dat peste cap să fie cel mai bun în ambele ipostaze. Apoi a câștigat alegerile pe un morman de promisiuni electorale.

Oameni si zebre

O zebră a murit la Grădina Zoologică din Timișoara. S-a înecat într-o baltă, la doar o zi după ce a fost adusă din Cehia. Oamenii (în speță primarul Nicolae Robu) au stabilit că zebra e vinovată pentru propria moarte. Era prea zurbagie! Întotdeauna, cea mai facilă soluție în cazul unei morți suspecte este că mortul e vinovat.

Robu isi pune toate sperantele in precedentul „ANI vs Dragulescu”

Surse din PNL Timiş susţin că primarul Nicolae Robu se bazează cel mai mult în procesul pe care îl are cu ANI pe precedentul lui Ştefan Drăgulescu, fostul rector al UMF. La fel ca şi Robu, Drăgulescu a fost acuzat de ANI de incompatibilitate, fiind în acelaşi timp parlamentar şi rector. Spre deosebire de Robu, care a pierdut procesul cu ANI la Curtea de Apel Timişoara, „Ţuchi” Drăgulescu a câştigat la aceeaşi instanţă.

CL Timisoara adopta hotarari ca sa se afle in treaba

Viceprimarul Traian Stoia a constatat că, la Timișoara, unele hotărâri de consiliu local nu sunt puse în practică. Două dintre acestea au stârnit mare vâlvă la momentul adoptării lor. Este vorba despre hotărârea care interzice vânzarea alcoolului în Complexul Studenţesc, respectiv cea referitoare la numărul de animale de companie permis.

Samartinean voteaza impotriva proiectului Rosia Montana

Deputatul PDL Cornel Sămărtinean este categoric împotriva proiectului minier de la Roşia Montană. El va vota împotrivă, în primul rând temându-se de efectele pe care cianura le va avea asupra mediului înconjurător. Până acum, trei parlamentari de Timiș au declarat public că nu susțin acest proiect.

Senatorul Iovescu e dator vandut la PP-DD!

Senatorul Ioan Iovescu are datorii serioase către filiala judeţeană a partidului „domnului Dan”. El a „uitat” să-şi plătească de nouă luni cotizaţia către partid – 500 de lei pe lună. La suma restantă se adaugă şi peste 300 de lei pe lună, taxa pe care organizaţia PP-DD Lugoj, condusă de Iovescu, ar trebui să o vireze la judeţ. În total, Iovescu datorează filialei PP-DD Timiş puţin peste 7.000 de lei.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, luni, întreruperi de energie electrică la Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, după cum urmează: Iecea Mare (p), orele 10 – 15; Buziaș (str. Soarelui, Griviței, Brediceanu, parc fotovoltaic – fost Constructim), orele 8 – 18; Dumbrăvița (str. I. Attila, Bobâlna), Ghiroda (SC Bitea, Presafe, Gaspar, Deriva), Seceani (p), Parța

Top