Stirile din ziua: 1 octombrie 2013

Fara indicatoare si fara copaci, prin Balcescu se circula „foarte bine”

Fara indicatoare si fara copaci, prin Balcescu se circula „foarte bine”

În Piaţa Bălcescu se circulă pe bâjbâite! O recunoaște primarul Nicolae Robu, care spune că traficul se desfășoară foarte bine, deși n-au fost montate încă indicatoarele. Între timp, din intersecție au fost tăiați toți copacii. În sensul giratoriu proaspăt amenajat vor fi plantați alți arbori, dar și iarbă sau flori.

Liviu Dragnea vrea sa le umfle muschii lui Bojin si Robu

Puterile președintelui CJ Timiș, Titu Bojin, și ale primarului Nicolae Robu vor crește mult, în cazul în care un proiect legislativ pregătit de vicepremierul Liviu Dragnea va fi pus în practică. Bojin va deveni șef peste mai multe instituții deconcentrate, va primi bazele sportive de la Ministerul Tineretului și Sportului, în timp ce Robu va avea în subordine Poliția Rutieră.

In trei ani, tramvaiele vor circula pe Bd. Republicii!

Linia de tramvai dinspre Piața Maria spre Catedrala Mitropolitană ar putea deveni o amintire. Primarul Nicolae Robu a decis că un nou traseu pe șine între Gara de Nord și Spitalul de Copii ar scurta timpii de deplasare și ar reduce factura la energie electrică. După realizarea acestuia, municipalitatea va cumpăra și tramvaie noi. Totul, cu bani europeni.

„Zana” Andreea Marin s-a speriat de vant si n-a mai venit la Timisoara

Cei care au mers, marți, la mall, la acțiunea de prevenire a cancerului de sân și au sperat s-o vadă pe Andreea Marin au rămas cu buzele umflate. Vedeta TV nu s-a mai urcat în avionul care trebuie s-o aducă la Timișoara, fiindcă… s-a speriat de vânt. Ea și-a cerut scuze pe Facebook!

Solutie a la Robu: traficul va fi mai lejer, daca studentii incep cursurile mai tarziu

În Timișoara se circula infernal, se stă zeci de minute în trafic, dar primarul Nicolae Robu a găsit soluția. El vrea ca studenții să înceapă cursurile mai târziu! În plus, edilul va cere interzicerea staționării mașinilor în fața școlilor din zona centrală a orașului.

Atentionare pentru „vicele” Stoia: un batranel care-i seamana a vrut sa dea un tun imobiliar!

Foarte grijuliu – cel puțin declarativ – cu patrimoniul Timișoarei, viceprimarul PSD Train Stoia ne-a obișnuit deja să descopere aproape săptămânal câte un șmen imobiliar pe spatele primăriei. De aici n-a fost decât un pas pentru ca Stoia să fie declarat, de unele publicații, drept cel mai aprig apărător din istorie al bunurilor primăriei. Ce mai, un „atlet” al patrimoniului Timișoarei! Un războinic al luminii timișorenilor!

Afla ca esti bine, de Ziua Mondiala de Lupta Impotriva Cancerului la San

De 1 octombrie, Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului la Sân, timișorencele sunt invitate la mall. Avon Cosmetics organizează evenimentul social „Implică-te pentru ea. Află că e bine”. Acesta face parte din Campania pentru Sănătatea Sânilor, a cărei ambasadoare este Andreea Marin. Vedeta TV vine, de altfel, la Timișoara, cu această ocazie.

Fiindca nu mai vrea sa fie rector sau senator, Robu nu se teme de ANI

Primarul Nicolae Robu nu are emoții în ceea ce privește sentința în procesul cu ANI. Instanța ar trebui să se pronunțe marți în acest caz, care până acum a avut parte de nu mai puțin de șapte amânări. Chiar dacă ar pierde, Robu susține că funcția de primar nu-i va fi afectată nici în prezent, nici în viitor.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, marți, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc doar în județ, astfel: Dumbrăvița (str. Horia Hulubei, E. Coseriu, T. Tzara, A. Lăpușneanu), Otelec (p), Lugoj (str. Cloșca, Crișan, P. Pinciu, Astalaș, Dragalina, Hezerișului, Spinantei, Romulus, Remus, SC Olariu Agroturism), Hezeriș, Valea Lungă, orele 9 – 16; Valcani (p),

Top