Stirile din ziua: 8 octombrie 2013

Timisorenii iubesc cainii doar pe hartie: opt adoptii in trei zile

După trei zile în care porțile adăpostului de câini al Danyflor au fost larg deschise, rezultatele programul de adopții sunt dezamăgitoare. Din aproape 400 de câini fără stăpân, doar opt şi-au găsit un nou cămin. Culmea este că nici măcar un ONG n-a venit să adopte un cățel, deși, la nivel declarativ, reprezentanții acestora sunt foarte vocali.

Miscarea Populara Timis crede ca primaria e de vina in cazul Cinema Studio

Mişcarea Populară Timiş acuză primăria de un nou tun imobiliar, deși clădirea respectivă era deținută de altcineva. Este vorba despre cinematograful Studio, care a ajuns în proprietate privată, după ce RADEF nu a restituit 200.000 de euro împrumutați de la o femeie caz social.

Popoviciu vs. Robu, dialog intre un „nebun” si un „dus de acasa”

Primarul Nicolae Robu și deputatul Alin Popovici își aruncă reciproc vorbe „de dulce”. Liberalul i-a răspuns, marți, democrat-liberalului, care îl acuza că au făcut împreună primul șmen! Robu spune că Popoviciu e nebun dacă susține asemenea lucruri, iar deputatul îi transmite că „e dus de acasă”.

Pe motiv de ecluza, Ovidiu Sandor, acuzat ca vinde istoria Timisoarei

Omul de afaceri Ovidiu Șandor este acuzat că vrea să distrugă istoria Timișoarei, prin proiectul City Business Centre. Consilierul PDL Simion Moșiu desființează proiectul de strămutare a vechii ecluze a orașului, descoperite pe șantierul din Piața 700, și susține că ar putea fi vorba despre un adevărat caz penal. Șandor este uimit de aceste declarații.

Cum era sa ajunga Mos Stoia primar – planul secret al fratilor Cristescu

Nu puține au fost locurile din oraș (unele cabinete din PSD Timiș, cotloane din primărie, camere din PDL, saloane de la Hotel Timișoara, unele firme etc.) unde marți, 1 octombrie, șampania stătea la rece și trebuia numai desfăcută. N-a fost să fie așa, iar dacă totuși au sărit dopurile în aer, s-a băut doar de amar. Dar ce trebuia să fie sărbătorit?

Robu promite: in noiembrie se deschide traficul la Michelangelo

Traficul din Timișoara este infernal, șoferii stau zeci de minute ca să ajungă dintr-o parte într-alta a orașului. Primarul Nicolae Robu le cere timișorenii să mai aibă un pic de răbdare, dacă vor ca urbea lor să se modernizeze. Edilul a numărat 50 de șantiere pe care se lucrează din greu și promite că, în noiembrie, se va redeschide circulația la Michelangelo.

Robu a inaugurat o strada fara nume de 400 de metri / FOTO

Primarul Nicolae Robu a inaugurat, marți, o stradă de 400 de metri, care face legătura între strada Torac și Calea Stan Vidrighin. Aceasta a fost executată în fix 90 de zile, de Porr Construct, aceeași firmă care a făcut și sensul giratoriu din Piața Bălcescu. Strada nu are încă nume, așa că Robu așteaptă sugestii.

velcea

Victoria cu „U” Cluj, ultima sansa pentru Velcea! Se pregatesc inlocuitorii!

Lipsa de rezultate, jocul fără orizont şi ieşirea necontrolată dinaintea jocului cu Corona Braşov ar putea să-l coste scump pe Valentin Velcea. Antrenorul lui ACS Poli are o singură variantă în deplasarea de la Cluj, unde va juca, etapa viitoare, cu Universitatea, echipă fără nicio victorie în clasament.

Enel, furnizorul de bezna al Timisoarei, incearca sa ia mai multi bani de la primarie!

Timișorenii au parte, în fiecare seară, de ore întregi de beznă pe străzi, în diferite cartiere ale orașului. După ce s-a văzut cu sacii în căruță și a încheiat un nou contract cu primăria, Enel continuă să trateze cu nesimțire plătitorii de facturi. Oferă, în schimb, promisiuni că va rezolva rapid penele de curent! Primăria e legată de mâini și de picioare în acest caz și nu poate aștepta decât ca Enel să se țină de cuvânt.

Ca primarul pe sat

Nu m-a convins deloc supărarea primarului Robu pe conducerile tehnică și sportivă de la clubul Poli, venită după un declin dureros al prim- divizionarei în competiția fotbalistică internă. Două egaluri și patru înfrângeri i-au trebuit „patronului” clubului municipal de fotbal pentru a se arăta deranjat de cum merg treburile la Poli. „Vali Velcea și Călin Rosenblum sunt vinovați pentru că au ratat transferurile”, a concluzionat edilul liberal, lăsându-ne nouă, microbiștilor, sarcina să ne imaginăm cum merg treburile în club.

Liga I – Gurita, ciocu’ mic, ca te-au luat arbitrii in vizor!

ACS Poli – Corona 0-0. Trupa lui Velcea a mai reușit un meci de doi lei (hai, doi cin’zeci) pe „Dan Păltinișanu“, nul din toate punctele de vedere, cu ultima clasată. Echipa de pe Bega nu a mai înscris un gol din etapa a șasea (de 389 de minute!), de la realizarea lui Șeroni în înfrângerea în fața celeilalte echipe din Brașov (1-2)! și devine din ce în ce mai clar că Poli nu se poate bate în acest sezon decât pentru evitarea retrogradării.

Intreruperi de curent

Enel a programat, marți, întreruperi de curent astfel: Timișoara – str. Dunărea (p), Toplița (p), Făgăraș (p), orele 9 – 18; Bencecu de Sus, Bencecu de Jos, Sălciua Nouă, Nadăș, Herneacova, Stanciova, Pișchia (p), Giarmata (ferma viticolă, ferma piersici), Recaș (p), Hodoș, Criciova, orele 9 – 18; Saravale, orele 8 – 10 și 16 –

Top