Stirile din ziua: 28 octombrie 2013

Timisorenii nu trebuie s-o ia razna din cauza pomilor taiati!

Timisorenii nu trebuie s-o ia razna din cauza pomilor taiati!

A plantat peste 1.000 de arbori în primul an de mandat și crede că, în piețe, trebuie scoase în evidență clădirile, nu pomii. Primarul Nicolae Robu a răbufnit, luni, când a fost întrebat despre modul în care este gestionată problema copacilor din oraş, cu referire directă la „masacrul verde” din Piața Bălcescu.

Help25, in campanie cu dovleci… roz

Campania Help25 colorează dovlecii în… roz. Miercuri seară, inimoșii voluntari au pregătit un concert și o licitație de dovleci ornați, pe care îi veți putea lua acasă, în schimbul unei donații. Tot miercuri va avea loc un seminar organizat în parteneriat cu Facultatea de Sociologie și Psihologie a UVT.

Sindicate: Actualul guvern a promis multe si nu a facut nimic

Câteva sute de sindicalişti au protestat, luni la prânz, împotriva Guvernului Ponta. Au fost prezente mai multe sindicate: de la Universitatea Politehnica, Cartel Alfa sau sindicatul judeţean al lucrătorilor din comerţ şi servicii Timiş. La finalul mitingului, reprezentanții protestatarilor au discutat, în spatele ușilor închise, cu subprefectul Liliana Oneț.

Caini de curte omorati cu Furadan, la Recas

Insecticidul interzis care a omorât-o pe Mădălina Manole e la mare căutare printre duşmanii maidanezilor din Timiş. După ce, la sfârşitul lui septembrie, zeci de căţei au fost otrăviți la Chişoda, Giroc şi Dumbrăviţa, un nou masacru s-a peterecut, zilele trecute, la Recaş. Pentru că majoritatea animalelor se aflau în curţile oamenilor, a fost sesizată poliţia. Analizele au demonstrat că patrupedele ingeraseră aceeași substanță.

In cinci ani, la Timisoara, pretul apartamentelor cu doua camere a scazut cu 40%

După mai bine de cinci ani de criză, toate proprietățile imobiliare au fost afectate de valuri succesive de ieftiniri. Nu toate s-au depreciat însă la fel de mult. Portalul Imobiliare.ro a întocmit o statistică, luând în considerare prețurile cerute pentru apartamentele cu una, două și trei camere, în perioada martie 2008-septembrie 2013.

Senator PSD, implicat intr-o retea de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro

Procurorii DNA au făcut, luni, 160 de percheziții la sediile unor firme și în locuințe din București și județele Prahova, Giurgiu, Arad, Călărași și Ialomița. Ei au căutat probe într-un dosar foarte complex de evaziune fiscală, în care sunt implicate mai multe persoane constituite în grup infracțional organizat. Potrivit DNA, prejudiciul este estimat la 50 de milioane de euro.

La plimbare prin cele mai frumoase Piete de Craciun ale Europei / FOTO

Pe negândite, prinşi în activităţile cotidiene, timpul trece pe lângă noi, iar anotimpul rece este la un pas distanţă. Iarna are şi ea însă farmecul ei, chiar dacă nu avem timp de concedii lungi şi răsfăţ undeva, departe. Nimic nu poate fi mai frumos, în aşteptarea sărbătorilor, decât o escapadă la un târg de Crăciun, cu atmosferă idilică, cu multă veselie şi oameni mereu bine dispuşi.

Apa rece oprita in Timisoara si Giroc

Aquatim anunță că luni, între orele 9 și 18, va întrerupe furnizarea apei reci în Timişoara, pe străzile Calea Urseni şi Joseph Strauss, şi în Giroc, pe străzile Crinului, Lămâiţei, Lalelelor şi Macilor. Lucrările se vor desfăşura la intersecţia străzilor Calea Urseni şi Gavril Muzicescu şi fac parte din proiectul Aquatim de modernizare şi extindere

Intreruperi de curent

Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara str. I. Slavici (p), C. I. Nottara (p), Bagdasar, Romaniţei, Contemporanul, Răscoala din 1907, orele 9 – 12; Sudriaș, orele 8 – 18; Lugoj (str. Ielelor, G. Barițiu, Oituz, Rodnei), orele 10 – 18; Dumbrăviţa (str. M. Eminescu, K .Karoly), Bencecu de Sus, Sălciua, orele

apă caldă

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru realizarea unor lucrări în centrala termică, luni, între orele 8 și 16, va opri furnizarea apei calde de consum la CT „Diana”. Vor fi afectaţi şi timișorenii care locuiesc pe străzile Arieş, Cluj, Constanţa, Diana, Gladiolelor, Retezat, Vâlcea, Aleea Ripensia, 1 Decembrie şi bd. Eroilor de la Tisa.

Top