Stirile din ziua: 26 octombrie 2013

Fiindca nu va fi „Vocea Romaniei”, Alin Nica ramane primar la Dudestii Noi

Fiindca nu va fi „Vocea Romaniei”, Alin Nica ramane primar la Dudestii Noi

Primarul din Dudeștii Noi, Alin Nica, s-a reapucat de cântat, după doi ani de pauză. Participant, în 2009, la finala națională Eurovision, acum el și-a încercat norocul și la „Vocea României”. Din păcate pentru tânărul liberal, niciun scaun nu s-a întors pentru el.

Samartinean a cerut explicatii despre Gara de Nord de la ministrul Transporturilor

Gara de Nord din Timișoara arată sinistru, deși promisiunile de după alegeri au fost generoase în privința acesteia. În septembrie 2012, Ministerul Transporturilor anunța că alocă 1,3 milioane de euro pentru reabilitarea acesteia, dar, până acum, nu s-a întâmplat nimic. Deputatul PDL Cornel Sămărtinean i-a cerut explicații ministrului Ramona Mănescu.

Cu drona deasupra imperiului Fratilor C.

Îmi cumpăr o dronă și nu mă mai rog de nimeni. Și când viceprimarul Traian Stoia își va ridica pe cer drona lui, am să ies și eu cu a mea, să-l ajut pe edilul pesedist să facă rânduială în orașul ăsta. E cam scumpă, dar e bună la casa omului o sculă din asta. Zboară cu peste 100 km/oră, la înălțimi de peste 2.000 m, autonomie vreo trei ore. Filmează tot.

Sf. Mare Mucenic Dimitrie, izvoratorul de mir

Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, izvorâtorul de mir și făcătorul de minuni din Tesalonic, este prăznuit de Biserica Ortodoxă în ziua de 26 octombrie. Sfântul a trăit în vremea împăraților Diocletian și Maximian, fiind cunoscut pentru viața sa plină de curățenie și pentru credința sa puternică.

Top