Stirile din ziua: 7 octombrie 2013

Ripensia – Pandurii si Steaua – Poli, in optimile Cupei Romaniei!

Ripensia Timişoara, revelaţia Cupei României, întâlneşte Pandurii Tg. Jiu, una dintre surprizele frumoase ale fotbalului românesc din ultimii ani, în optimile Cupei României. Poli Timişoara va avea ocazia să spele ruşinea din campionat pe teren Stelei Bucureşti, în aceeaşi fază a Cupei României.

Trei saptamani de controale, nicio amenda pentru caini nesterilizati

Primăria verifică, de trei săptămâni, dacă timișorenii proprietari de câini fără pedigree s-au conformat și și-au sterilizat animalele. Până acum a fost luat la puricat doar cartierul Freidorf, însă planurile sunt mărețe și includ recensământul câinilor din toate imobilele din Timișoara. Încă nu s-a dat nicio singură amendă, ci doar mai multe somații.

Mort intr-o baraca de pe santierul Michelangelo

Un muncitor a fost găsit mort într-un dintre barăcile de lângă podul Michelangelo. E foarte posibil ca decesul să fi survenit din cauze naturale, dar polițiștii au deschis o anchetă care urmează să stabilească exact ce s-a întâmplat. Trupul bărbatului de 61 de ani a fost descoperit de unul dintre inginerii care lucrează pe șantierul de

Milutinovici pierde reabilitarea centrului istoric, primaria bate palma cu Romprest

Firma Romprest, patronată de omul de afaceri Marian Walter, va reabilita centrul istoric al Timișoarei. Romprest a câștigat nu una, ci trei licitații organizate de municipalitate. Oferta făcută de Romprest a fost mai mică decât a asocierii din care face parte firma Cipalser, a fostului baron PSD Eugen Milutinovici. Primarul Nicolae Robu a afirmat că, în această săptămână, va fi semnat contractul de execuție.

Jean Cojocari a facut un „ciubuc” de 10.000 de lei!

Ioan Cojocari a dat lovitura la pariuri sportive. El a reuşit să prindă 11 rezultate din 11 meciuri băgate pe bilet şi a câştigat aproape 10.000 lei, la sfârşitul săptămânii trecute. Un împătimit al pariurilor sportive, secretarul PMT a jucat aceeaşi variantă pe mai multe bilete de pariu, pentru a nu plăti impozit în caz de câştig.

Nici Grapini nu voteaza proiectul Rosia Montana

Timișoreanca Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri și Turism, a declarat, luni dimineața, că nu va vota varianta actuală a proiectului de lege privind exploatarea minieră de la Roșia Montană. Grapini a fost audiată în fața Comisiei speciale pentru Roșia Montană, fiind criticată de parlamentarii PSD pentru poziția sa.

Ora de sanatate, cu Help25

Campania Help25, pornită la începutul lunii octombrie la Timișoara, vă așteaptă, luni seară, la o discuție despre alimentația sănătoasă. Campania vrea să pună bazele unui program de depistare precoce a cancerului de sân în regiunea de vest, iar în prima fază își propune să adune nu mai puțin de 200.000 de euro, pentru cumpărarea unui mamograf performant. Și voi puteți contribui pentru ca visul să devină realitate.

Vacanta la Roma, in culori de toamna / FOTO

Unul din cele mai frumoase oraşe ale lumii, supranumit „Cetatea eternă” nu doar pentru istoria nemuritoare ce răzbate din zidurile vechi, ci şi pentru faptul că este un loc unde vrei să te reîntorci mereu şi mereu, de oricâte ori l-ai vizita, este Roma. Agenţia de turism Ultramarin vă propune un city-break de neuitat, cu avionul din Timişoara, pentru a vă bucura din plin de frumuseţea capitalei italiene.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, luni, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc doar în județ, după cum urmează: Begheiu Mic, Bulza, orele 8 – 18; Racovița, Căpăt, orele 8 – 13; Drăgoiești (p) , orele 12 – 18; Cralovăț, orele 9 – 18; Giarmata (p), orele 9 – 15.

Top