Stirile din ziua: 17 octombrie 2013

Colterm

Acuze grave: sefii Colterm mint timisorenii, dar au salarii de 10.000 de lei

Liderul Sindicatului CET Sud aduce grave acuzații actualei conduceri a Colterm. Victor Ghenea susține că societatea are acum patru directori, în loc de doi, și că datoriile nu ar putea fi plătite nici în patru ani. Conform aceleiași surse, prețul real al gigacaloriei la Timișoara este de 380 de lei, nu 325, cât susține administrația locală.

O dragoste imposibila: hingherii si „iubitorii” de maidanezi

În urma tragediei cu copilul din București omorât de maidanezi, România are, în fine, o lege privind îndepărtarea câinilor comunitari de pe străzi. Nu-i vorba de eutanasisere, genocid sau mai știu eu ce. E vorba, pur și simplu, de strângerea câinilor de pe străzi. Nicăieri în această lume, probabil nici în țările bananiere, străzile nu sunt invadate de câini fără stăpâni.

In PSD Timis se poate dansa cu binecuvantare

Să vă spun o fabulă. Se făcea că, într-o frumoasă seară, mai mulți mahări social-democrați chefuiau la nunta fiului lui Adam C. Toate bune și frumoase. Lumea îmbuca, tăifăsuia, ștamplu după ștamplu curgea, muzica duios zicea, dar lipsea ceva: dansul. La un moment dat, o jună apetisantă s-a ridicat de la masă și s-a dus glonț la urechea domnului Ilie S. Ceva l-a întrebat pe om, cu siguranță, dar nu-s dop de ceară să știu ce i-a zis duduia patronului filialei.

Manager Danyflor: Hingherii nu stiu ce caini au stapan si nu au timp de discutii

Hingherii nu iau șpagă de la proprietarii de câini. Cel puțin așa susține Ionel Pușcaș, directorul Danyflor, care o contrazice astfel pe tânăra care și-a recuperat cățelușa, contra sumei de 50 de lei. În plus, dacă ieșiți la plimbare cu câinele și-l lăsați fără lesă, fie și un minut, animalul e considerat comunitar, deci poate fi ridicat.

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, pentru finalizarea unor lucrări în centrala termică, va întrerupe joi, între orele 8 și 17, furnizarea apei calde de consum şi a încălzirii în la Colegiul Bănăţean Timişoara. De asemenea, vor fi afectaţi şi consumatorii care locuiesc pe strada I. Ghica şi pe bulevardul Tinereţii (parţial).

Intreruperi de curent

Enel nu a programat întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc doar în județ, astfel: Dumbrăvița (str. I. Attila, Bobâlna, P. Șandor, F. Zoltan), orele 9 – 17; Jimbolia (p), Sânnicolau Mare (Electrogroup SA), orele 10 – 15; Hodoș, Găvojdia, orele 9 – 18; Bucovăț, Drăgșinești, Mâtnic, Hăuzești, Fârdea, Fârdea Baraj, orele

Top