Stirile din ziua: 11 octombrie 2013

Stoia nu scapa de Robu nici cand se inchide la el in birou

Ori mergi la acțiunile lui Robu, ori mergi la acțiunile lui Stoia! Aceasta a fost dilema de vineri în Primăria Timișoara, când o parte din ziariști era cât pe ce să rămână pe dinafara biroului „vicelui” social-democrat. Războiul surd dintre cele două cabinete capătă, pe săptămână ce trece, accente tragi-comice.

Bojin nu crede ca scandalul in care e implicat are conotatii politice

Președintele CJ Timiș Titu Bojin a dat vineri cu subsemnatul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. Alături de el au fost audiaţi şi soţia sa , dar şi unul dintre băieţi. Cei doi erau acţionari ai firmei Temadi TMB, care a avut contract cu Apele Române pe când Bojin conducea instituţia. Liderul CJ spune că anchetatorii nu i-au reproșat nimic la audieri.

In doar o saptamana, trei fetite au ajuns in plasament dupa ce au fost abuzate sexual

Sunt încă la vârsta în care se joacă cu păpușile, dar au trecut prin niște experiențe cumplite. În numai o săptămână, trei fetițe din Timiș au ajuns în grija Protecţiei Copilului, după ce au fost abuzate sexual. Unul dintre violatori este chiar tatăl copilei de care și-a bătut joc.

O firma de deratizare apropiata liberalului Cristian Busoi va „coafa” pomii in Timisoara

Are ca obiect de activitate exclusiv deratizarea și dezinfecția, dar este câștigătorul absolut al licitației pentru tăierile și defrișările de arbori din Timișoara Firma bucureșteană Tradecomia, autoarea acestei performanțe, îl are în spate pe Cristian Bușoi, șeful liberal al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS).

Fara caldura

Colterm anunță că, pentru realizarea unor lucrări în punctul termic, va întrerupe vineri, între orele 9 și 14, furnizarea încălzirii la PT „Romanilor”. Va fi afectată o parte a timișorenilor care locuiesc pe următoarele străzi: I.L. Caragiale, Dr. Gh. Marinescu, Episcop J. Nischbach, Ștefan cel Mare, 3 August 1919 și Piața Romanilor.

Intreruperi de curent

Enel a programat, vineri, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Regimentul 13 Călărași nr. 6, orele 9 – 16; Iecea Mare (p), orele 9 – 16; Cralovăț, orele 9 – 18; Barna, Jurești, Botești, Drinova, Tormac (ferma IAS Zootehnie), orele 8 – 18.

Top