Stirile din ziua: 2 octombrie 2013

In sfarsit, primaria a stabilit preturile pentru apartamentele ANL

In sfarsit, primaria a stabilit preturile pentru apartamentele ANL

Timișorenii care locuiesc în primele blocuri ANL de pe strada Miloia primesc, în sfârșit, o veste bună. În viitoarea ședință de consiliu local va fi luat în discuție proiectul care stabilește prețurile cu care pot fi cumpărate apartamentele din aceste imobile. Acestea sunt cuprinse între 17.000 și 29.000 de euro, în funcție de suprafață și bloc.

Ultima parcela de teren a fost concesionata la Sinandrei

La licitaţia organizată pe 2 octombrie s-a dat ultima parcelă din loturile scoase în concesiune de Primăria Sînandrei. Comuna situată la doar 12 kilometri de Timişoara a devenit una dintre cele mai râvnite localităţi din vestul ţării. Ambiţia primarului Claudiu Coman a creat practic, peste noapte, un nou cartier. Prin licitaţiile organizate constant de primărie, Coman a vrut să le dea cu flit speculanţilor imobiliari.

adrian pau

Cu riscul de a fi exclus din PSD, Adi Pau nu mai voteaza niciun ban pentru ACS Poli!

Robinetul cu bani publici către ACS Poli s-ar putea închide, cel puțin pe „conducta” dinspre CJ Timiș. Consilierul judeţean Adrian Pau (PSD) a cerut ca aleşii să aibă acces la statele de plată şi primele pentru jucătorii şi șefii echipei de fotbal. Pau e revoltat de prime de 150% acordate directorilor din club și a anunțat că nu va mai vota niciun leu pentru ACS Poli.

Ruta de cinci minute din Soarelui pe Pestalozzi, dar nimeni nu merge pe acolo

Faimoasa ruta ocolitoare de pe Bd. Sudului e aproape necirculată! Și asta, în condițiile în care traficul din Timișoara e sufocat de dimineața până seara. Primarul Nicolae Robu a găsit și explicația: timișorenii nu știu care sunt traseele alternative. E la fel de adevărat că acestea nu sunt semnalizate în niciun fel.

Boncea si Herzog, tot mai aproape de excluderea din PNTCD

Votul pozitiv acordat de consilierii locali Flavius Boncea şi Bogdan Herzog pentru vânzarea sediului subevaluat către PSD Timiş ar putea fi ultimul pentru cei doi. Vali Moldovan, preşdintele PNŢCD Timiş a comentat ironic: „Mă aşteptam ca măcar Bogdan Herzog, care este evaluator, să-şi dea seama de valoarea reală a acelui imobil”.

Bordura lui Traian Stoia in fata carului USL Timis

Nu trebuie să fii vreun Mafalda să-ți dai seama că, în cazul spargerii USL, nu se mai pune problema de „dacă”, ci de „când”. Or, acest „când” pare tot mai apropiat, în mod cert înaintea alegerilor prezidențiale de anul viitor. De asemenea, se vede cu ochiul liber cum PSD se pregătește intens de acest moment, gândind o nouă majoritate alături de trădătorii din PP-DD, care din potecă și-au făcut deja bulevard spre sediul social-democraților.

vaccin antigripal

Criza de vaccin antihepatic in maternitatile din Timis

Maternităţile din Timiş au rămas fără vaccin antihepatic. Stocurile Direcţiei Judeţeane de Sănătate Publică sunt și ele epuizate, așa că mamele merg la Reșița sau Caransebeș, pentru a-și vaccina pruncii. Singura speranță rămâne Ministerul Sănătății, care urmează să trimită niște doze până la finalul anului.

Cifrele dezastrului care ar putea aduce demiterea lui Velcea

După un debut excelent de campionat, ACS Poli traversează o perioadă nefastă, în care înfrângerile sunt la ordinea zilei. Cel mai îngrijorător este că echipa pregătită de Valentin Velcea nu joacă nimic de cinci etape, devenind, alături de resemnatele Corona Braşov şi Universitatea Cluj, ciuca bătăilor în Liga I.

apă caldă

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru finalizarea lucrărilor de investiţii ce se execută la reţelele termice secundare aferente punctului termic 22A, va întrerupe, miercuri, între orele 8 și 15, furnizarea apei calde, în imobilele amplasate la următoarele adrese: Piaţa Unirii nr. 10-14; str. I.C. Brătianu nr. 2, 4; str. Paul Chinezul nr. 6; str. M. Corvin nr.

Intreruperi de curent

Enel a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Bd. Iosif Bulbuca (p), orele 9 – 13; Bencecu de Sus, Bencecu de Jos, Sălciua Nouă, Nadăș, Herneacova, Stanciova, Pișchia (p), Giarmata (ferma viticolă, ferma piersici), orele 9 – 17; Parța (p), Recaș (p), Otelec (p), orele 9 – 15; Buziaș (str. Crucii, Republicii,

Top