Stirile din ziua: 9 octombrie 2013

In vizita de noapte pe santierele din Timisoara, Robu e multumit

In vizita de noapte pe santierele din Timisoara, Robu e multumit

Înainte să ajungă acasă, miercuri seară, primarul Nicolae Robu a mai dat o tură pe șantierele din oraș. Ultimul pe listă, cel din zona Soarelui, acolo unde locuiește edilul șef. Acesta e mulțumit de felul în care se muncește, cel puțin în apropierea casei lui. Robu a trecut și prin Iosefin, zonă care arată ca după bombardament.

Zilele folclorului banatean, la Muzeul Satului

„Uniunea Europeană Banat din România” invită timișorenii, în perioada 11–13 octombrie, la festivalul „Zilele folclorului bănățean”. Organizat în cadrul proiectului „Banatul Istoric, Spaţiul Intercultural Româno-Sârb”, finanțat prin Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Republica Serbia, evenimentul reunește soliști și formații de renume din zona Banatului și meșteri populari din Banatul istoric.

Prohibitia din Complexul Studentesc a adus doar 2.000 de euro la bugetul local

În Complexul Studenţesc este interzisă de aproape un an comercializarea băuturilor alcoolice. Măsura a stârnit revolta comercianților, dar timpul a dovedit că ei n-aveau de ce se să teamă prea tare. Deși cafenelele și fast-food-urile vând în continuare bere, Poliţia Locală a aplicat doar… şase amenzi de la intrarea în vigoare a hotărârii!

Perchezitii la Directia Apelor / UPDATE: Bojin: „Firma e vanduta de doi ani”

Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au percheziționat, miercuri după-amiază, un sediu al Direcției Apelor Române Banat. Conform unor surse neoficiale, este vorba despre un dosar care vizează mai multe contracte de pe vremea când DAB era condusă de Titu Bojin, președintele CJ Timiș.

De ce nu-l lasa Robu pe Ionut Nasleu sa se bata cu Popoviciu?

De câteva zile, vrem, nu vrem, asistăm la un schimb de replici extrem de acid între primarul Nicolae Robu și deputatul PDL Alin Popoviciu. Un duel verbal care a depășit pe alocuri orice urmă de decență. Nu că politichia n-ar fi o doamnă de lupanar, dar există niște limite și în astfel de stabilimente. Printre alte gratulări, cei doi s-au făcut reciproc nebuni sau chiar șmenari.

Soarta lui Vali Velcea va fi decisa joi

Întâlnire de gradul III în cabinetul primarului Nicolae Robu, miercuri dimineață. În afara edilului șef, la discuții au mai fost prezenți președintele CJ Timiș, Titu Bojin, și antrenorul echipei de fotbal ACS Poli, Valentin Velcea. Discuția dintre cei trei a durat aproape două ore. Niciunul n-a vrut să facă vreo declarație după întâlnire, dar surse din cadrul primăriei spun că tema discuției a fost despărțirea lui Velcea de echipă.

CONVOCATOR Nr. 172/01.10.2013 al Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A

   CONVOCATOR Nr. 172/01.10.2013 al Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor    S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A  Consiliul de Administraţie al S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A., cu sediul în com. Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timis, având nr. înmatriculare la ORCT J35/1183/1998, Cod Fiscal RO 11178217, întrunit în şedinţă

PDL vrea sa stea in chirie la primarie, Stoia vrea cerere oficiala

Gurile rele afirmă că lipsa consilierilor PDL de la ultimul plen, în care s-a votat vânzarea unui imobil către PSD, ar fi fost o formă de protest a „portocaliilor”. Aceștia susțin că au depus o cerere pentru a primi sediu cu chirie de la primărie, dar n-au primit nici un răspuns. Viceprimarul Traian Stoia spune însă că nu există niciun act oficial în acest sens, așa cum cere legea.

nicolae robu

Popoviciu crede ca Robu nu e destul de barbat ca sa-l confrunte

Deputatul Alin Popoviciu e convins că primarul Nicolae Robu n-are curaj să discute cu el față în față. PDL-istul îi cere public liberalului să nu mai fugă de el, ci să-l confrunte bărbătește. Ultima oară, Robu s-ar fi blocat în salonul de protocol al aeroportului, când l-a văzut pe Popoviciu la câţiva metri.

Primaria Timisoara, aproape sa piarda banii pentru centrul istoric

Contestațiile PSD-istului Eugen Milutinovici pot face ca Primăria Timișoara să rămână fără o parte din banii europeni pentru reabilitarea centrului istoric. Lucrările ar fi trebuit să înceapă în luna mai și sunt programate să dureze 18 luni. Șantierul nu a fost deschis nici până acum, iar contractul de execuție va fi semnat abia în această săptămână.

apa potabila

Fara apa rece

Aquatim anunță că joi, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei reci pe str. Iancu Văcărescu, pentru lucrări de reabilitare ale reţelei de apă. Lucrările sunt finanţate din fondurile Primăriei Timişoara şi se vor desfăşura la intersecţia străzii Iancu Văcărescu şi Bd. Regele Carol I. La reluarea alimentării cu apă rece este posibil

Intreruperi de curent

Enel a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Stefan Stâncă nr. 46 Bl. D7/1, orele 9 – 15; Saravale, orele 8 – 10 și 16 – 18; Botinești, Buziaș (str. Soarelui, Griviței, C. Brediceanu, fost Constructim – Parc Fotovoltaic), orele 8 – 18; Cralovăț, orele 9 – 18.

Top