Stirile din ziua: 10 octombrie 2013

Bojin: „Actiunea de la Ape nu are legatura cu mine”

Bojin: „Actiunea de la Ape nu are legatura cu mine”

Preşedintele CJ, Titu Bojin, așteaptă ca ancheta în care este implicată o fostă firmă a soției sale să fie finalizată. Polițiștii au percheziționat, miercuri, un sediu al Direcției Apelor, de unde au ridicat mai multe documente. Bojin susține însă că nu e vorba de acte ale DAB care să vizeze contractele cu Temadi TMB.

Bojin, despre Velcea: „A stiut de la bun inceput cati bani sunt la echipa”

Vali Velcea a părut resemnat în momentul în care a fost anunțată înlocuirea lui de pe banca tehnică a lui ACS Poli. El le-a mulțumit lui Nicolae Robu și Titu Bojin, dar președintele CJ Timiș i-a reproșat voalat ieșirea de dinaintea meciului cu Corona Brașov. Bojin spune că Velcea știa exact care e situația financiară a clubului.

Samartinean a adus dovada „amneziei” lui Stoia in cazul sediului PDL

Preşedintele PDL Timişoara, deputatul Cornel Sămărtinean, are dovada că partidul său a cerut oficial un sediu de la Primăria Timișoara. Cererea a fost înregistrată în luna mai. Recent, viceprimarul Traian Stoia spunea că PDL poate primi un spațiu, care a fost și găsit, dar că trebuie depusă o solicitare în acest sens.

Sunda, „principal”, Velcea, director sportiv la ACS Poli

ACS Poli are, de joi, un nou antrenor principal. Aurel Șunda, fost director al centrului de copii al clubului, a fost instalat pe banca tehnică. Vali Velcea rămâne la club, iar Călin Rosenblum primește și el o nouă funcție. Nicolae Robu și Titu Bojin speră ca „șocul” să producă mult așteptata revenire a echipei.

La ceai cu Marius Chivu si cartile lui

Joi, în librăria Cărtureşti din Iulius Mall, stăm la poveşti cu Marius Chivu despre „Ce-a vrut să spună autorul”, Trei săptămâni în Himalaya”, „Vîntureasa de plastic” şi alte scrieri, dar şi despre tot ce nu a încăput în cărţi şi încape în viaţa de toate zilele. Întâlnirea, moderată de Simona Pele, face parte din proiectul

Bojin si Robu anunta destituirea lui Velcea

Așa cum deBanat susținea încă de miercuri, antrenorul Valentin Velcea se va despărți de echipa alături de care a promovat în prima ligă. Rezultatele dezamăgitoare din ultima perioadă, dar și declarațiile belicoase ale lui Velcea i-au semnat acestuia „mazilirea”. Anunțul urmează să fie făcut în mai puțin de oră, de președintele CJ, Titu Bojin, și primarul Nicolae Robu.

Vedere panoramica: „Nirgendwo in Afrika“

Centrul Cultural German Timişoara, lectoratul DAAD din cadrul Universităţii Politehnica din Timişoara şi librăria Cărtureşti vă invită la o nouă serie de proiecţii de filme germane: „Vedere panoramică – regizori contemporani“. Aceasta aduce în atenția iubitorilor de filme, în ordine cronologică, cunoscute filme germane ale secolului 21, în care se regăsesc atât teme de actualitate,

PSD si-a tras partea leului la deconcentrate / LISTA SEFILOR

În anul 2012, când a venit la putere în urma unei moțiuni de cenzură, USL promitea că va fi altceva decât PDL. Printre primele promisiuni a fost aceea că nu va schimba șefii din instituțiile deconcentrate pe criterii politice, schimbări urmând să se facă doar de la subsecretari de stat în sus.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, joi, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, după cum urmează: Dumbrăvița (ferma 10 Avicola), Iecea Mare (p), orele 9 – 16, Săceni, Tormac (ferma IAS Zootehnie), orele 8 – 18; Hodoș, Criciova, orele 9 – 18.

Top