Horia Cristian reactioneaza la atacurile „ridicole”: Timisoara are deja spital regional

Deputatul Horia Cristian a reacționat la trei zile de la declarația conform căreia Timișoara ar trebui să înțeleagă că „nu este buricul pământului”. Liberalul explică de ce orașul de pe Bega nu are nevoie de un spital regional, deși „ar merita”, și consideră că o astfel de problemă nu se dezbate „politicianist”. În plus, Cristian îi face „ridicoli” pe cei care l-au criticat.

Horia Cristian deputat PNL (7)

Textul integral semnat de deputatul Colegiului 1 Timișoara este următorul:

Tăcerea mea din ultimele zile și lipsa de reacție la atacurile ridicole ale opoziției se datorează faptului problemele de sănătate ale timișorenilor și românilor nu se dezbat superficial și politicianist prin declarații prin intermediul presei. Presa a pus o întrebare simplă care are un răspuns complicat. Încercarea mea de a răspunde simplu a generat un val de comentarii.

1. Sistemul de spitale regionale de urgență reprezintă un număr de spitale de urgență situate în viitoarele capitale ale regiunilor de dezvoltare. Aceste spitale sunt destinate, în exclusivitate, asigurării urgențelor majore, rezolvării cazurilor complicate din întreaga regiune și nu dintr-un singur oraș.

2. Sistemul național de urgență, din care fac parte spitalele județene de urgență (în celelalte capitale de județ) și „spitalele regionale de urgență” sunt în subordinea exclusivă a Ministerului Sănătății. Guvernul și MS sunt singurele în măsură a decide construcția / modernizarea unor asemenea spitale în baza unei strategii națiomnale de sănătate. În consecință, decizia de a „construi” spitale regionale de urgență aparține în exclusivitate Guvernului.
Decizia nu se bazează pe merite, ci pe nevoile reale ale populației. Guvernul are datoria de a asigura asistența medicală de urgență în toate regiunile în mod egal.
Ca atare Guvernul are obligația, Constituțională, de a evalua nevoile diferitelor regiuni privind modul în care se asigură asistența medicală de urgență și să ia decizii în consecință.

3. În declarația mea am subliniat că „pot să înțeleg” decizia Guvernului datorită faptului că Iași și Cluj au nevoie mai mare decât Timișoara de un spital de urgență. În ambele orașe spitalele „de urgență” sunt pavilionare. Adică, în aceste spitale, diferitele secții sunt în clădiri diferite, vechi de peste 50 de ani, uneori în zone îndepărtate de oraș. În această situație pacienții critici nu pot primi îngrijiri medicale complexe, interdisciplinare la timp, ceea ce duce la agravarea stării lor. Calitatea serviciilor medicale, care în urgență depinde major de modul de organizare, este mult mai redusă decât în Timișoara, datorită situației acestor spitale. Nu se poate vorbi de o adevărată asistență medicală în politraumatisme, așa cum e la Timișoara, unde avem sigurul Centru de Politraumatologie și Arși din România. De fapt, în Cluj și Iași nici nu se poate vorbi de adevărate spitale de urgență.

4. Am subliniat, de asemenea, că, în cazul Craiovei, decizia a fost una „politică și sentimentală”.

5. „Decizia” anunțată este una de intenții. Distribuirea fondurilor UE pe axe de finanțare nu este încă hotărâtă. Ca o regulă generală, din fondurile EU nu se finanțează sănătatea și protecția socială. Ca atare, putem doar să sperăm că România va avea alocate fonduri pe o axă specială de sănătate. Înainte de a ști dacă această axă va exista și care va fi suma alocată, discuția este doar la nivel de intenții.

judetean-urgenta

6. „Merită Timișoara să aibă un spital regional?” Răspunsul e DA, dar Timișoara are deja un spital regional.
În declarația mea am subliniat clar că Timișoara are, deja, „de facto” un spital regional de urgență – Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara. El funcționează încă de la înființare ca spital regional, deși niciodată nu a purtat acest nume. Cei peste 2 milioane de locuitori ai regiunii de vest au asigurate cele mai bune condiții de tratament accesibile românilor.
Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara are, încă din anul 1998, un plan de extindere și funcționalizare, care este realizat în măsura fondurilor alocate de MS.
În baza acestui plan au fost construite Ortopedia și mai apoi Casa Austria. Tot acest plan prevede completarea cu un nou corp de clădire care să cuprindă:
– o Unitate de Primire Urgențe cu două etaje, care să asigure legătura între clădirea spitalului, Casa Austria și Ortopedie.
– Proiectul a fost completat ulterior cu încă 4 etaje care să cuprindă 50 – 75 paturi de obstetrică și ginecologie.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara poate deveni cel mai complet și cel mai modern spital de urgență din România cu două condiții:
– finalizarea corpului mai sus menționat
– modernizarea blocului operator din clădirea principală care are 12 săli de operație.

Astfel, Spitalul Județean ar avea toate secțiile clinice inclusiv politrauma și obstetrică-ginecologie.

Declarația prim-ministrului, alături de nominalizarea celor trei spitale noi, a menționat modernizarea a încă trei spitale, între care trebuie să ne asigurăm că va fi Timișoara. Dacă promisiunea făcută președintelui Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, privind cele 15 milioane de euro pentru Spitalul Județean se va împlini, atunci vom avea întradevăr cel mai modern spital din România.

Dacă vorbim de nevoile timișorenilor privind urgențele, ele ar fi cel mai bine servite de modernizarea, în continuare, a Spitalului Județean. Acesta este un obiectiv realizabil în termen scurt, de 2 – 2,5 ani. În schimb construirea unui nou spital ar însemna probabil încă 5-7 ani.
Problemele medicale de zi cu zi ale timișorenilor, care în proporție de 90% nu sunt urgențe nu vor fi rezolvate de construirea a încă un spital, aflat în subordinea MS.

7. Timișoara și timișorenii merită servicii medicale de bună calitate. Nevoile de sănătate nu vor fi niciodată rezolvate în exclusivitate prin spitale. Mentalitatea internării în spital este una desuetă care nu este în interesul pacientului. Cine dintre cei bolnavi s-ar interna într-un spital dacă nu ar avea nevoie? Medicina modernă permite diagnosticul și tratamentul în afara spitalului în condiții de stress reduse pentru pacienți.
În opinia mea eforturile noastre trebuie să se îndrepte spre rezolvarea problemelor în afara spitalului.

8. Spitalele din Timișoara, aflate în proprietatea Primăriei, au probleme legate de faptul că sunt adăpostite în clădiri vechi, puțin adaptate scopului. Însă banii MS nu pot fi îndreptati, legal, către construcția de noi spitale ale municipalității sau modernizarea clădirilor. Eforturile noastre trebuie să se îndrepte către renovarea clădirilor existente în patrimoniul Primăriei, în paralel cu dezvoltarea Centrelor Medicale de Diagnostic.

9. Centre medicale de diagnostic. Foarte multe afecțiuni și foarte mulți bolnavi („de interne”), care azi sunt internați în spital 5-7 zile, ar putea beneficia de existența unor centre medicale capabile să pună diagnosticul în maxim 6 ore (inclusiv tomografie sau RMN). Pacientul odată diagnosticat (indiferent cât de complicată ar fi boala), ar putea să își urmeze tratamentul acasă. Aceste centre medicale pot asigura servicii medicale de cea mai bună calitate, în condiții de muncă excepționale pentru medici și asistente, cu aparatură modernă. Aceasta ar duce la reducerea numărului de paturi, ceea ce ar creșterea calitatea serviciilor hoteliere pentru pacienții care au reală nevoie de spitalizare.

10. Institutul oncologic este o necesitate. Dar trebuie să observăm că domeniul oncologiei este unul în care investitorii privați activează foarte intens în Romănia. Aceasta pentru că CNAS decontează la tarife corecte, acoperitoare serviciile medicale de oncologie. Pacienții nu plătesc în niciun fel aceste servicii. Astfel, cred că ar trebui deschisă calea finalizării Institutului Oncologic prin Parteneriat Public Privat. Este inutil să cerem bani de la buget când acești bani nu există. Trebuie să căutăm partenerii privați care să investească într-un asemenea spital, care să finalizeze clădirea spitalului, să investească în radioterapie și chirurgie.

11. Timișoara este înscrisă inexorabil pe drumul către un oraș fară noxe. Ca atare, sunt destul de puține domenii în care Timișoara se poate dezvolta fără a apela la industrii poluante.
Alături de dezvoltarea academică Timișoara are un potențial excepțional de dezvoltare a unei „industrii de sănătate”. Serviciile de urgență nu pot face parte dintr-o asemenea strategie. Niciodată urgența nu va atrage „clienți”. Turismul de sănătate se poate face în direcția dezvoltării diagnosticului și a tratamentului bolilor cronice și aici este direcția pe care trebuie să mergem.
Fiecare acțiune trebuie analizată cu atenție, astfel încât ea să fie fezabilă, să identificăm resursele finaciare necesare, să vedem cum se va dezvolta, în continuare fiecare domeniu medical, astfel încât el să producă plus-valoare pentru oraș și cetățeni.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

15 comentarii pentru acest articol

CULMEA RIDICOLULUI ! a spus: (februarie 9th, 2014 at 10:56 )

Culmea ridicolului este ca nu si-a dat inca demisia !!!!

REUSIM NUMAI IMPREUNA ! a spus: (februarie 9th, 2014 at 11:04 )

doar cu TRIO-ul de VIS(URAT<COSMAR de fapt…): Popo viciu, Ben Oni Ardelean si Hora Cristian ! Si la alegerile astea, noi timisorenii am dat cu mucii in fasole, ba si cu flegme….

RARA AVIS ! a spus: (februarie 9th, 2014 at 11:06 )

cum am putut sa uit pe Rara Avis – Grapini ??????

REUSIM NUMAI IMPREUNA ! a spus: (februarie 9th, 2014 at 11:06 )

cu TRIO-ul DE VIS (URAT,sau mai nbine zis COSMAR….):Popoviciu, Obi

iubesc timisoara a spus: (februarie 9th, 2014 at 12:06 )

dragi timisoreni, ma scuz in fata voastra, am gresit. daca facea treaba asta, horica al nostru dadea dovada ca iubeste cu adevarat orasul asta si pe locuitorii lui. comportamentul acestui individ evadat in politica este cel putin suspect. domnul care poarta si titulatura de politician vad ca se adreseaza opozitiei, nu timisorenilor care l-au votat, ceea ce denota inca o data ca este un demagog ieftin. foarte ieftin.

ilia-srb a spus: (februarie 9th, 2014 at 12:24 )

bine ca in Banat nu au bani de spitale,centuri,stadion si altele dar de luat bani aia stiu, daci simplu autonomia aia sa lupte parlamentari nostri nu ca darza asta mai are si tupeu sa dea explicati,DEMISIA URGENT horia cristian!!!!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE a spus: (februarie 9th, 2014 at 14:05 )

UN BĂNĂȚEAN -TIMIȘOREAN ÎNTOTDEAUNA REPREZINTĂ ȘI AJUTĂ TIMIȘOARA TIMIȘUL! TU EȘTI UN JAF ȘI PIERDE VARĂ HORIA -OUT! SĂ NU TE MAI VOTEZE NIMENI NICIODATĂ JIGODIE PĂROASÂ!!!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!!!!

mircea_tm a spus: (februarie 9th, 2014 at 18:23 )

demisia Horia Cristian!… pe cine reprezinta acest domn?
Pe mine in niciun caz, prin urmare daca se afla pe vreo lista la urmatoarele alegeri, acea lista nu va fi votata de mine.

Florin a spus: (februarie 9th, 2014 at 18:28 )

DEMISIA!!! Asta trebuie sa faci omule, nu sa vii cu cu tot felu de scuze. Defapt daca iti cereai scuze era ceva, da nici aia n-ai facut. Sunteti niste NESIMTITI ORDINARI toti PARLAMENTARII DE TIMIS. N-ati facut nimic pt orasul si judetul asta, gunoaielor!!

OK! a spus: (februarie 9th, 2014 at 20:13 )

Vai de plua noastra cu asemenea reprezentanti ai Timisoarei! DACA EI, CEI CARE NE REPREZINTA, VIN CU ASEMENEA IDEI, CE SA ASTEPTAM DE LA ALTII, NELEGATI IN VREUN FEL DE ORASUL NOSTRU? PNL Timis, daca este un partid de oameni normali la cap, ar trebui sa ii retraga sprijinul politic acestui gandac numit horia cristian. Dar nu se va intampla acest fapt datorita complicitatii si a conjuratiei anti-Timisoara care domina actiunile USL.
PS: Cum era treaba aia cu granita la Orsova? Suna tot mai tentant!

Alt gunoi a spus: (februarie 9th, 2014 at 22:13 )

. “O să vă dau like-uri, ăăă, link-uri, ca să vedeţi că pe anumite programe au avut rată de absorbţie de 100%”, a promis candidatul. Sămărtinean a susţinut că nu ştie de ce Monica Macovei a votat personal împotriva candidaturii sale, însă a asigurat că, în privinţa contractelor pe care le-a semnat în calitate de director pentru spaţiile comerciale care au ajuns la firma vărului lui Alin Popoviciu, nu are ce să-şi reproşeze “dimpotrivă. Şi-mi asum când spun lucrul acesta”. După care conferinţa de presă s-a încheiat.

Gigi a spus: (februarie 9th, 2014 at 22:15 )

la fel a incercat si fenomenul aviatic si s-a vazut ca nu are ce cauta acolo. acum incearca cu politica. omul asta are o problema la mansarda. nu vrei sa incerci fenomenul imigrarii sa vezi daca nu ai ce face prin papua noua guinee sau insula pastelui? ar fi mai bine pentru toti .

kalamitate a spus: (februarie 10th, 2014 at 11:50 )

gunoi imputit ce esti! sper sa nu te vad pe strada ca te scuip intre ochi!

Cornel a spus: (februarie 26th, 2014 at 17:20 )

„Iubesc Timişoara!
O spun cu toată bucuria, forţa şi responsabilitatea. Iubesc Timişoara pentru tot ce înseamnă ea. Legătura cu locul în care te-ai născut este sfântă şi nimeni nu ţi-o poate lua. Timişoara este parte din mine aşa cum sunt şi eu parte din ea. Atunci când am decis să lupt pentru binele ei, am facut-o fără ezitare. Cred în spiritul acestui oraş, cred în oamenii lui, cred într-o minunată şi privilegiată comuniune Timişoara-timişoreni.

Când crezi în Timişoara aşa cum o fac eu, înţelegi că trebuie să fim uniţi. Timişoara a ratat prea multe şanse iar acum este momentul nostru. Este nevoie de participarea tuturor. Timişoara are nevoie de tine, de votul tău.

De ce? De ce să votezi? La ce foloseşte votul tău?

Stai o clipă şi cântăreşte.

În primul rând, votul tău este pentru Timişoara, pentru şansa ei.

În al doilea rând, pentru că trebuie să-ţi pese mai mult de viitor decât de prezent. Cred cu tărie că un vot ne poate salva viitorul. Al nostru şi al copiilor noştri.

În al treilea rând pentru a le strica planurile acelora care mizează pe dezamăgirea ta şi care speră că vei lipsi de la vot, favorizându-i pe cei care nu merită să te reprezinte.

Trebuie să votezi pentru o viaţă mai bună, pentru caractere şi valori, pentru bun simţ, pentru fair play şi încredere.

VOTUL ÎNSEAMNĂ RESPECT, PRINCIPII ŞI RESPONSABILITATE PENTRU TIMIŞOARA.

VOTUL ÎNSEAMNĂ SPERANŢĂ, ÎNSEAMNĂ CĂ DOREŞTI CA MÂINE SĂ FIE MAI BINE.

IUBESC TIMIŞOARA!

Horia Cristian”
Rusine, domnule deputat Horia Cristian.!

Dora a spus: (martie 16th, 2014 at 10:50 )

Am vizitat pe cineva Spitalul judetean, inurma cu cateva luni.
Am urcat pe scari pana la et.6.
Mirosea intepator a animal mort, venea de undeva de la subsol si se simtea pana la et. 5 . Asa de tare mirosea, ca la coborare a trebuit sa-mi tin fularul la nas. In saloane, inghesuiala, paturile foarte aproape unele de altele. Pe pereti, mucegai negru in spre afara.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi,  iubeşte atât de mult Timişoara încât a vrut să o priveze de cea mai mare investiţie prin PNRR: Institutul Oncologic. El a vrut să deturneze fondurile de aici, 200 de milioane de euro, către oraşe cu primari PNL. L-a acuzat în acest sens chiar şi candidatul PSD-PNL la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi, s-a împotrivit celei mai mari investiţii în municipiul de pe Bega prin PNRR: Institutul Oncologic
Cea mai nouă cucerire a tehnologiei în domeniul realizării de ochelari este acum disponibilă în cadrul Clinicii de oftalmologie și optică medicală VISTA din Timișoara. Un aparat japonez, de ultimă generație, realizează ramele de ochelari ”croite” special pe forma feței beneficiarului, iar cea a lentilelor în poziția ideală față de ochii celui care va folosi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul YUNIKU, cea mai nouă tehnologie din domeniul realizării ochelarilor, este acum prezentă la Timișoara în cadrul Clinicii VISTA
În mai puțin de o lună, în cadrul campaniei de curățare a spațiilor verzi, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri abandonate. Astfel, din 26 februarie până în 18 martie, angajații Horticultura și echipele partenere au ridicat din parcuri, din zonele de joacă, scuaruri și alte spații verzi, pet-uri, ambalaje, resturi alimentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lupta cu nesimţiţii. În mai puţin de o lună, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri de pe spațiile verzi/Foto
Executat la București, Alin Nica admite că se gândește în continuare la candidatura pentru un nou mandat în funcția administrativă deținută în prezent, de președinte al consiliului județean. Cum, deocamdată se gândește și spune că se va consulta cu primarii liberali din Timiș. El spune că s-a întâlnit deja cu Ludovic Orban, liderul partidului Forța...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica se pregătește de un nou proiect politic. A discutat cu Orban, urmează să discute și cu Fritz
Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe
La finalul anului precedent, Compania Național de Administrare a Infrastructurii Rutiere le făcea o surpriză neplăcută șoferilor care circulau pe autostrada A1. Nu mai puțin de patru parcări erau închise, așa că cei care aveau … nevoi trebuiau să mai meargă niște kilometri buni pentru a rezolva problema. De scurt timp parcările s-au redeschis, iar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Compania de Drumuri a pregătit 11 milioane de lei pentru paza și curățenia spațiilor de servicii de pe autostrada A1
Universitatea Politehnica Timișoara continuă tradiția de 100 de ani de excelență în educație și cercetare, dar și de colaborare foarte bună cu mediul economic. Tradiția în domeniul mașinilor hidraulice, domeniu în care Aurel Bărglăzan a fost un adevărat pionier și creator de școală, dusă la prestigiu internațional de academicianul Ioan Anton, este continuată azi de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Recunoaştere internaţională. Un succes notabil pentru o echipă UPT în domeniul maşinilor hidraulice
Primăria Timișoara organizează o campanie de eliminare a căpușelor. Acțiunea este programată să aibă loc în perioada 2-6 aprilie 2024, în măsura în care vremea permite desfășurarea în siguranță a operațiunilor. Tratamentele vor fi efectuate terestru și se vor desfășura între orele 21:00 și 05:00. ”În această perioadă, rugăm locuitorii să evite pe cât posibil...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara se luptă cu căpușele
Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, s-a trezit peste noapte, la mii de kilometri distanță, că e zburat de pe postul de președinte al PNL Timișoara. Pentru simplul fapt că l-a “jenat” pe cel care speră să redevină primar al orașului, Nicolae Robu, din nou în urma unei alianțe de nevoie, nu ideologică, cu cei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cosmin Tabără dă de pământ cu Nicolae Robu, după ce acesta l-a zburat de la conducerea PNL Timișoara
Top