Stirile din ziua: 14 septembrie 2014

Primarul Robu s-a copt si nu prea

Chiar dacă nu sunt de acord cu nealinierea lui Nicolae Robu la politica partidului și-a alianței ACL în privința înfruptării din beneficiile „ordonanței traseiștilor”, măcar îi pot înțelege gestul și pare logic ce-a încercat să facă omul. Întotdeauna dictatorului i-a fost mai ușor să conducă, mincinosului, să promită, hoțului, să profite de unele „oportunități” și-așa mai departe, astfel că dacă vrei să faci pe corectul uneori te năpădesc frustrările.

The Hundred-Foot Journey (cronică de film)

„The Hundred-Foot Journey” tradus în română ca „Război în bucătărie” este un film a cărui producători sunt bine cunoscuții Steven Spielberg și Oprah Winfrey, primul pentru regizarea unor megaproducții hollywoodiene iar a doua pentru emisiunea „The Oprah Winfrey Show”. Cei doi au mai colaborat și la filmul „The Color Purple” unde Oprah joacă, atât de

Foarte aproape de un nou monopol, Horticultura reclama preturile de dumping platite de primarie altor firme

Directorul SC Horticultura SA susține că societatea sa este singura care a oferit prețuri corecte la licitațiile pentru întreținerea spațiilor verzi și se plânge că nu poate lucra pe bani puțini. Horticultura s-a ocupat doar de zona centrală a Timișoarei, pentru care a fost plătită cu mai mult de jumătate din bugetul prevăzut pentru întreținerea tuturor spațiilor verzi, și trebuie să preia acum toată zona verde a orașului.

Top