Stirile din ziua: 13 septembrie 2014

„Rechizitii” si discursuri despre igiena si turnulete, la Generala 15 si Generala 1 / FOTO

„Rechizitii” si discursuri despre igiena si turnulete, la Generala 15 si Generala 1 / FOTO

300 de copii de la două școli aflate în zone mai sărace ale Timișoarei au primit, sâmbătă, rechizitele cu care să înceapă școala în condiții normale. Darul a venit din partea regiilor primăriei, care au asigurat banii pentru cumpărarea acestora. Primarul Nicolae Robu le-a ținut celor mici, în majoritate romi, un discurs despre educație și curățenie și a fost fericit că au știut că alb-violetul sunt… culorile lui Poli.

Bojin a racolat cu o cravata un… american! Primarul de la Fardea a trecut la PSD

PSD mai adaugă un primar la „zestrea” din Timiș. După cei zece edili anunțați vineri ca trecuți la social-democrați, sâmbătă, Titu Bojin a mai făcut o racolare. De această dată, s-a lăsat „pupat” primarul din Fârdea, Samuel Lupulescu, până acum democrat-liberal. Lupulescu și Bojin au făcut… schimb de cravate.

Poli joaca lamentabil la Ramnicu Valcea si pierde pozitia de lider

Poli Timişoara nu şi-a revenit după umilinţa din Cupa României, când a pierdut în faţa arădenilor de la Şoimii Pâncota. Trupa lui Dan Alexa a bifat primul insucces stagional, fiind învinsă cu 1-0 de CSM Râmnicu Vâlcea. Antrenorul timişorean s-a dovedit din nou extrem de neinspirat când a gândit prima echipă, la fel ca şi în cazul jocului de la Pâncota.

Asian Dub Foundation a deschis in forta Festivalul Plai

Festivalul Plai a început vineri, iar cei care au venit la Muzeul Satului Bănățean, unde se desfășoară evenimentul, au avut parte de o „tratație” artistică pe cinste. Prima zi a fost închisă de Asian Dub Foundation, care nu și-a dezamăgit fanii și a oferit un concert care va fi greu de uitat. Sâmbătă, line-up de pe Scena Mare îi cuprinde pe Lights in Babylon, Salao și Tito Paris.

Top