Stirile din ziua: 5 septembrie 2014

Cine nu merge la Plai rateaza un concert spectaculos! Subcarpati + Orchestra au repetat la Timisoara

Cine nu merge la Plai rateaza un concert spectaculos! Subcarpati + Orchestra au repetat la Timisoara

Cei de la Subcarpați ne-au obișnuit deja cu evenimente unul și unul. De data aceasta se pare că vor da viață unui proiect cu totul deosebit de orice au pregătit până acum. Subcarpați + Orchestra au repetat vineri la Timișoara, iar concertul de festivalul Plai se anunță a fi unul de zile mari.

Ghiozdanul cu turnulete

Citeam zilele trecute cum primarul Nicolae Robu le pregătește o surpriză țiganilor din Timișoara. În goană calului pe Internet, să văd nerăbdător ce pune la cale edilul liberal, mă și gândeam la vreun buldozer de ultimă generație pe care primăria îl achiziționează pentru dărâmarea palatelor de neam prost construite fără autorizație în Timișoara. Sau cum o fi găsit primarul vreo chichiță juridică prin care să grăbească procedurile în justiție pentru salubrizarea orașului din punct de vedere arhitectural.

Robu catre Bojin: Cati bani a primit pentru centrul intermodal?

Nicolae Robu și Titu Bojin au fost colegi de alianță, dar după ruperea USL și-au spus „La revedere” și au început atacurile reciproce. Și atunci când vine vorba despre fondurile de la guvern, de care este nevoie pentru a realiza anumite proiecte ale Timișoarei, cei doi nu cad la pace. Reprezentanții PSD că banii vin, în timp ce Nicolae Robu declară exact invers și le cere să spună exact sumele alocate pentru obiective concrete.

Liceul de Arte ar putea fi demolat! Fundatia Caritatea doneaza o bucata de teren primariei

Strada 20 Decembrie 1989 urmează să fie extinsă la patru benzi, pe tronsonul cuprins între bulevardele CD Loga și Mihai Eminescu. Lucrarea face parte din proiectul Inelului 1 de circulație, nu se știe exact când va începe, dar un lucru e sigur: terenul va fi donat municipalității de Fundația Caritatea.

Proprietarul Cazarmii U, amendat de Politia Locala pentru delasare

Cerealcom, proprietarul Cazarmei U, a fost amendat cu 5.000 lei și trebuie ca, până la începutul lunii octombrie, să se apuce de lucru. În caz contrar, primăria va cere în instanță ca proprietarul să fie obligat să intervină. Mioara Simcelescu, cea care deține uriașul imobil, susținea, acum câteva săptămâni, că i se pun bețe în roate chiar de către viceprimarul Traian Stoia.

Aproape 1.700 de amenzi in patru zile, pentru soferii indisciplinati

Accidentele rutiere din județ se țin lanț, iar polițiștii au decis să pornească o acțiune pentru a combate principalele cauze ale acestora. Acțiunea s-a derulat în ultimele patru zile, iar sancțiunile nu au întârziat să apară. Peste 1.500 de șoferi care sfidează regulile de circulație s-au ales cu sancțiuni.

Conservatorii Mariei Grapini sunt inteligenti si atasati de partid, deci nu pleaca niciunde

Ordonanța lui Liviu Dragnea a ajuns subiect de discuție pentru toate partidele, inclusiv pentru conservatorii Oamenii Mariei Grapini se arată foarte încrezători și spun că nu au semnale că vor pleca dintre aleșii locali din tabăra lor pentru a se stabili în alte partide.

Din Piata Unirii au plecat arheologii, au ramas sacii cu piatra cubica si buruienile / FOTO

Arheologii au terminat, momentan, lucrul în Piața Unirii. În unele zone ale acesteia se lucrează la utilități și se așteaptă avizul Comisiei Naționale de Arheologice. Lucrările sunt realizate doar în proporție de 13%, iar primarul Nicolae Robu estimează că vor începe în forță doar la primăvară. O plimbare în cea mai iubită piață a Timișoarei este, acum, dezolantă.

Cu minibuzul, prin oras: de la Catedrala, la Padurea Verde, dar nu se stie de cand

Primăria e cu un pas mai aproape de a scoate pe traseu cele două minibuze electrice cumpărate în luna august. Data la care se va produce evenimentul nu se cunoaște încă, dar a fost stabilit traseul pe care vor circula. Minibuzele vor pleca de la catedrală și vor ajunge, prin Piața Maria și Piața Bălcescu, până la Pădurea Verde. Turiștii vor putea fotografia și palmierii, dar și casele romilor.

„Megasuccesele” mondiale ale „geniului Carpatilor” Victor Viorel Ponta

Recunosc, m-am înșelat amarnic în ultimii ani și-mi fac acum și mea culpa. Eram convins că modelul politic al lui Victor Ponta este Adrian Năstase. Ca mulți alții, m-am lăsat înșelat de aroganțele și glumele proaste cu care Ponta încerca să-l imite pe fostul pușcăriaș. (Ce-i drept, lui Năstase îi mai ieșeau unele glume, ceea ce nu-i cazul la Ponta.) De fapt, modelul politic, adevăratul far călăuzitor al premierului este Nicolae Ceaușescu,

Peste 500 de PSD-iști din Timis pleaca la Bucuresti sa-l sustina pe Ponta

Simpatizanții lui Victor Ponta își fac deja bagajele pentru deplasarea spre București. Titu Bojin, președintele PSD Timiș, a spune că, în 20 septembrie, peste 500 de social-democrați timișeni vor ajunge la București pentru a-i fi alături primului ministru, la lansarea candidaturii la președinția României.

Start la Festivalul Bega Bulevard: trei zile de distractie pe malul apei / PROGRAM

Festivalul Bega Bulevard a ajuns la cea de-a șaptea ediție și începe în forță vineri după-amiază. Urmează alte două zile de concerte, spectacole și alte activități interesantei. Vineri seară este programat un concert taxi, sâmbătă e rândul celor din proiectul Made in TM, inclusiv Blazzaj și Cargo, iar duminică e Cursa Rățuștelor, unde puteți câștiga 1.000 de euro.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Chișodei (p), Calea Șagului (p), orele 9 – 16, str. Dâmboviței (p), Dreptatea (p), Muzicii (p), orele 9 – 12; Lugoj – Cotul Mic, Bl. 10, 11, 12, 13, 14, 18, 19, 21, 22, 23, orele 9 – 15; Oloșag, Zgribești, Sălbăgel, Știuca,

Top