Stirile din ziua: 26 septembrie 2014

Noua ministri, vizati de DNA in Dosarul Microsoft! Ar fi cerut spaga de zeci de milioane de euro

Noua ministri, vizati de DNA in Dosarul Microsoft! Ar fi cerut spaga de zeci de milioane de euro

DNA cere aviz de la preşedinte, Senat, Camera Deputaţilor şi Parlamentul European pentru începerea urmăririi penale în cazul a nouă foşti miniștri, în cazul licenţelor Microsoft pentru şcoli. Este vorba despre Ecaterina Andronescu, Valerian Vreme, Şerban Mihăilescu, Dan Nica, Adriana Ţicău, Gabriel Sandu, Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu şi Mihai Tănăsescu.

Gotham (cronică de film)

A început serialul Gotham, un serial a cărui acțiune are loc în lumea coruptă și distopică a lui Batman. Doar că în acest serial nu-l avem pe Batman ca erou principal ci pe detectivul James Gordon (Jim Gordon) și întreaga pleiadă de personaje ce fac deliciul peliculelor cu liliacul negru, prieteni și neprieteni. Un serial

500 de liberali si PDL-isti pleaca la Bucuresti pentru Iohannis

Membrii ACL Timiş se pregătesc să plece la Bucureşti pentru a-l susţine pe Klaus Iohannis în lansarea candidaturii pentru alegerile prezidenţiale. În jur de 500 de oameni din PNL şi PDL au confirmat că vor pleca din Timiş pentru a fi alături de candidatul lor. Preşedintele PNL Timişoara, Dan Diaconu, se aşteaptă ca, în capitală, să vină un număr foarte mare de susţinători care nu sunt membri de partid.

Din prostie, s-a imbatat si a aruncat in apa muscatele de pe Podul Michelangelo

Jardinierele de pe Podul Michelangelo par să se fi transformat într-un punct de atracție pentru cetățenii turmentați, care le distrug periodic. Prinși de polițiștii locali, aceștia recunosc că recurg la asemenea gesturi din… prostie. În iulie, i s-a întâmplat unui timișorean, iar acum a venit rândul unui gorjean.

Sondaj dezastruos pentru Victor Ponta

Joi seara, direct de la New York, după ce a fost promovat întreaga zi, pupincuriștii-șefi ai lui Victor Ponta de la Latrina 3 au prezentat un mega sondaj de opinie. Fericire mare în cele două studiouri (unul la București, altul la New York), lozinci victorioase, îmbrățișări etc. Mai trebuie spus că sondajul triumfător a fost prezentat chiar de ziua de naștere a patronului postului, Dan Felix Voiculescu.

Dreptate pana la capat! De ce nu se ia Stoia si de fabricile privatizate moca?

Vajnicul pensionar, ajuns printr-o ironie a sorții viceprimar al Timișoarei, pe numele din buletin Stoia Traian, s-a lansat în ultima perioadă într-o campanie privind modul în care primăria a vândut case și apartamente prin oraș pe baza Legii 112. Este cam a „n-șpea” campanie de imagine pe care Stoia o lansează, fără prea multe efecte.

Ca sa nu mai stea cu maidanezii pe strazi, primaria ar putea avea propriii hingheri

Rămasă fără contract cu o firma de ecarisaj de mai bine de jumătate de an, Primăria Timișoara ia în considerare înființarea unui serviciu propriu de gestionare a problemei câinilor fără stăpân. Operațiunea este însă foarte complicată și presupune inclusiv angajarea unor oameni, lucru momentan imposibil.

Parcari violet pentru parinti, in fata la Loga si Pedagogic

Părinții care își duc și aduc copiii de la școală vor fi testați, de luni, de Primăria Timișoara. În fața liceelor CD Loga și Pedagogic, 24 de locuri de parcare vor fi rezervate celor care lasă micuții la ore și îi iau acasă la terminarea programului. Dacă sistemul funcționează, el ar putea fi extins și la alte unități de învățământ.

In scolile din Timis se fura intr-o veselie telefoane, dar numarul infractiunilor a scazut

În ultimul an şcolar încheiat, în unitățile de învățământ din Timiș a scăzut cu o treime numărul infracțiunilor. Vestea e bună, dar este nevoie în continuare de măsuri pentru creşterea siguranţei elevilor şi a personalului didactic. Cele mai multe probleme sunt în școlile din Timișoara.

Stoia zice: Fundatia Caritatea da afara Inspectoratul Scolar Timis, primaria cauta sediu

Cu două luni înainte de expirarea contractului cu proprietarul, Inspectoratul Școlar Timiș se pregătește să-și facă bagajele. Momentan nu se știe unde se va muta, dar viceprimarul Traian Stoia susține că există mai multe variante. Fundația Caritatea nu vrea să mai prelungească înțelegerea cu municipalitatea.

Grindeanu merge pe mana lui Bojin in problema traseistilor

Titu Bojin, preşedintele CJT și al PSD Timiș, pare să fie social-democratul care decide cine are voie să vină în partid. În ultimele zile, PSD a achiziţionat mai mulți primari, dar și câțiva consilieri județeni. Sorin Grindeanu, preşedintele PSD Timişoara, spune că nu-i cunoaște pe acești oameni, de racolări ocupându-se doar Bojin.

Top