Stirile din ziua: 19 septembrie 2014

poli

ACS Poli, victorie de moral in fata lui FC Caransebes

ACS Poli, victorie de moral in fata lui FC Caransebes

Aşa cum se anticipa înaintea jocului dintre Poli Timişoara şi FC Caransebeş, echipa timişoreană nu a avut emoţii mari în privinţa obţinerii victoriei, chiar dacă a obţinut-o la limită, 2-1. Dan Alexa şi elevii săi au câştigat trei puncte extrem de importante, după o săptămână neagră în care Poli a părăsit terenul în două rânduri învinsă

Maria de Buenos Aires deschide toamna in pasi de tango / FOTO

Teatrul Național Timișoara începe toamna în pași de tango. „Maria de Buenos Aires”, pe muzica lui Astor Piazzolla și textul lui Horacio Ferrer, este premiera lunii septembrie și se joacă cu casa închisă. Al doilea spectacol e programat marți, 23 septembrie, și încă mai puteți găsi bilete. Dacă vă grăbiți.

Peste 44.000 de semnaturi adunate in Timis, pentru Ponta

Social-democrații din Timiș au strâns peste 44.000 de semnături pentru candidatura lui Victor Ponta la președinția României. Sâmbătă, pe Arena Națională, actualul premier își va lansa oficial candidatura. La eveniment sub așteptați în jur de 70.000 de oameni. Dintre aceștia, 500 vor veni din Timiș. Ei vor pleca cu zece autocare pentru a-i fi alături lui Ponta.

Trei ani de PP-DD, cu aplaudaci si Simona Mann, dar fara „domnul Dan”

Zi mare pentru PP-DD-iștii din Timiș… câți au mai rămas! Vineri, la Timișoara, membrii de partid au sărbătorit trei ani de la înființarea PP-DD, dar și reîntoarcerea la „matcă” a consilierului județean Petru Juravle. Între timp, PP-DD nu mai are niciun primar în Timiș și niciun consilier local la Timișoara.

„Cadou” de la Politia Locala: 500 de lei amenda pentru un DJ zgomotos

Și totuși se poate! Odată cu venirea toamnei, polițiștii locali încep să stea mai bine cu auzul. Agenții au amendat, în noaptea de joi spre vineri, DJ-ul unui club din Parcul Justiției, pentru că a dat muzica prea tare. Asta după, ce în vară, au susținut că, de exemplu, cluburile din zona Stadionului nu fac gălăgie…

Avertizari pentru initiati: Robu cearta grupurile de interese care alunga investitorii, dar le tine secrete numele

Avertisment fără țintă concretă: primarul Nicolae Robu arată pisica unor grupuri de interese pe care nu vrea să le nominalizeze, dar despre care afirmă că încearcă să pună strâmbe unor investitori dispuși să-și deschidă afaceri la Timișoara. Edilul nu spune cu subiect și predicat la ce se referă, dar susține că, la viitoarea încercare de acest gen, va face publice toate datele.

Robu, despre Tariceanu: e ridicol

Președintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, vorbește acum în termeni duri la adresa lui Klaus Iohannis, despre care spune că e lipsit de experiență. În 2010 însă, alta era atitudinea. După vizita de joi a fostului premier la Timișoara, Nicolae Robu nu a putut să stea pe tușă și a ținut să-i dea replica. Concluzia primarului: Tăriceanu este ipocrit.

Primaria isi vrea inapoi turnul de apa din Fabric, desi nu stie cand l-a dat

Turnul de apă din Fabric se macină încet, dar sigur. Lăsat în paragină, imobilul este un adevărat pericol public, pentru că, la fiecare adiere de vânt, țiglele zboară în toate părțile. Turnul este, teoretic, în proprietatea primăriei, fiind dat în administrare unei societăți comerciale. Actele însă nu s-au găsit. Între timp, deși propus pentru a fi transformat în restaurant, turnul din Iosefin e tot în stand by.

academia mămicilor

Literatura in festival, pentru a treia oara la Timisoara

Festivalul Internațional de Literatură de la Timișoara (FILMTM) revine în această toamnă în Sala Barocă a Muzeului de Artă. Este ediția a treia a evenimentului și aduce în orașul de pe Bega scriitori din Albania, Croația, Elveția, Franța și Marea Britanie. În plus, în ultima seară va avea loc o petrecere cu tematică… maghiară: un cocteil de literatură, muzică și mâncăruri.

Florin Piersic revine la Timisoara: de 1.000 de ori „Straini in noapte”

„Străini în noapte”, unul dintre cele mai longevive spectacole jucate în România, ajunge la reprezentația cu numărul 1.000. Se va întâmpla la Timișoara, pe 20 octombrie, când Florin Piersic revine pe scena Operei Naționale, alături de Medeea Marinescu. Biletele au fost puse deja în vânzare.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru remedierea unei defecțiuni apărute pe rețeaua termică primară, va întrerupe vineri, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde la PT 26, 49 și 49A. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele situate pe străzile Brândușei, Libelulei, Stelelor, Teiului, Timiș, Zânelor, Zborului, precum și o parte din imobilele de pe

Top