Stirile din ziua: 3 septembrie 2014

Spitalul CFR va trece in subordinea Judeteanului

Spitalul CFR va trece in subordinea Judeteanului

Președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, a discutat, marți, la guvern, despre diferite viitoare investiții. Printre acestea, 131 de proiecte de drumuri aprobate în Timiș, dar și despre mutarea Spitalului CFR în subordinea Consiliului Județean Timiș.

Bojin nu crede ca va avea nevoie de un camion pentru primarii migratori! Restul lumii asteapta

Politicienii locali încep să-și facă socotelile de după publicarea care permite aleșilor locali să migreze dintr-un partid în altul fără să își piardă funcția. Aceasta a fost publicată marți în Monitorul Oficial. Președinții filialelor din Timiș sunt liniștiți. Niciunul nu pare convins că din partidele lor va pleca cineva, dar toți așteaptă, mai mult sau mai puțin pe față, „migratorii” din alte formațiuni.

Intalnire a consiliului de cartier Steaua – Fratelia

Consiliul de cartier Steaua-Fratelia se va întruni joi, 4 septembrie. Întâlnirea, convocată de președintele Inge Kron, va avea loc de la ora 17, Şcoala Generală nr. 15 de pe Aleea Chişodei nr. 1 din Timişoara. Locuitorii din zonă vor discuta cu reprezentanţii primăriei despre problemele curente ale cartierului legate de patrimoniu, drumuri şi spaţii verzi.

Calculele de dupa Bac: „Grigore Moisil”, cel mai bun liceu. La polul opus, liceul din Ortisoara

Chiar dacă examenul de bacalaureat nu a avut rezultate strălucite în Timiș, există și licee care au demonstrat că au elevi pregătiți la cele mai înalte standarde. Per total, în Timiș, 59,09% din elevi au promovat după prima sesiune, iar în urma celei din toamnă au trecut examenul 22,37% dintre elevi.

freddy simonis

PSD-istul Simonis l-ar pune pe Robu sa cante, pentru a face economii la bugetul Timisoarei

Consilierul local PSD Alfred Simonis îl apreciază pe cantautorul Nicolae Robu, dar are o părere foarte proastă vizavi de primarul cu același nume. Cu toate că provine dintr-un partid unde mai prețuită este maneaua, lui Simonis îi plac și folk-ul, și rock-ul mai soft din melodiile edilului. PSD-istul crede că primăria ar avea de câștigat, inclusiv financiar, datorită talentului lui Robu.

alegeri

Nereguli electorale in Timis: Primaria Giroc, amendata cu 2.000 de lei

Autoritatea Electorală Permanentă se pregătește de alegerile prezidențiale din luna noiembrie, așa că s-a apucat de controale. În Timiș au fost prinse în ofsaid în ceea ce privește listele electorale două primării. Una a scăpat cu avertisment, iar cealaltă a primit două amenzi.

In sfarsit se asfalteaza trotuarul de langa Parcul Civic

Arăta ca după bombardament, deși era ultracentral. Trotuarul care ocolește Parcul Civic era o adevărată capcană pentru orice persoană cu glezne… instabile, iar o plimbare pe tocuri era exclusă din start. Acesta a intrat în reabilitare și este reparat chiar în aceste zile. Primăria s-a apucat, în primăvară, de lucrări la trotuare în tot orașul, iar Nicolae Robu spune că s-a intervenit pe sute de străzi până acum.

primaria timisoara

Ce fac purtatorul de cuvant si city managerul PMT e secret! CJ si prefectura functioneaza dupa alte legi!

Clubul Timişoara al Asociaţiei Pro Democraţia (APD) încearcă încă să afle care sunt obligațiile de serviciu ale purtătorului de cuvânt, respectiv administratorul public al Primăriei Timișoara. Fără succes însă, deoarece datele sunt considerate… secrete. Pe de altă parte, Prefectura și Consiliul Județean Timiș nu au probleme în a oferi aceste informații.

apă caldă

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru executarea unor lucrări la rețeaua de alimentare cu apă rece, efectuate de Aquatim, va întrerupe miercuri, între orele 10 și 14, furnizarea apei calde la PT 12 și Siret. Vor fi afectați o parte a consumatorilor care locuiesc în imobilele de pe străzile Oltul, Târnava, Tușnad, 1 Decembrie, Argeș, Cluj, Feuerbach,

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Romulus, Remus, V. Madgearu, E. Barbu, Pescarilor, orele 9 – 12; Lugoj – Zona Cotul Mic, Bl. 10, 11, 12, 13, 14, 18, 19, 21, 22, 23, orele 9 – 15; Cărpiniș (p), Cenei (p), orele 9 – 15; Balinț, Bodo, orele 9

Top