Stirile din ziua: 17 septembrie 2014

Mizeria de la „Lenau” nu poate fi tolerata, seful ISJ Timis va cere explicatii de la directorul scolii

Mizeria de la „Lenau” nu poate fi tolerata, seful ISJ Timis va cere explicatii de la directorul scolii

Unele dintre liceele de top din Timișoara au început noul an școlar în condiții jenante pentru un oraș cu pretenții. Este și cazul Liceului „Nikolaus Lenau”, unde lucrările de reabilitare au fost oprite, iar copiii au fost întâmpinați cu ferestre fără geamuri, pereți mâzgăliți și găinaț de porumbel pe pervazuri. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Timiș spun că n-au ce face în cazul lucrărilor de amenajare, dar speră că directorii de licee au destul „tact” pentru a asigura curățenia.

Interes minim la prima tura cu minibuzele: doar sase oameni au plecat la plimbare cu primarul / FOTO

Plimbările cu minibuzul turistic sunt o idee bună, dar nu toamna. Timișorenii nu s-au înghesuit să plece în turul organizat miercuri de primărie, pentru Săptămâna Mobilității. De vină pentru lipsa de interes sunt, poate, și vremea nefavorabilă, dar și faptul că programul nu a fost făcut public decât marți. În stația de autobuz de la Catedrala Mitropolitană, Nicolae Robu a reușit să convingă totuși câțiva cetățeni să i se alăture în plimbare.

Gata, candideaza in China! Ponta a adunat milioane de semnaturi

Există solide suspiciuni relatate de media cum că sutele de mii de semnături pentru susținerea candidaturii lui Victor Ponta (PSD) la președinția României au fost adunate, fie și parțial, prin presiunea unor funcționari publici transformați abuziv în agenți electorali. Zilele trecute, deBanat.ro vorbea de profesori care, de teama unor represalii pe linie de serviciu, nu au putut refuza „onoarea” de a semna pentru Victor Ponta la solicitarea directorilor de școli, a inspectorilor și a altor activiști ai social-democrației așa-zis moderne.

„Ingerii galbeni”, mega-tepari cu bilete la ordin

Mare grijă cu cine vreți să faceți afaceri! Celebra firmă de tractări auto „Îngerii Galbeni”, specializată în sechestrarea mașinilor timișorenilor, s-a perfecționat și în țepuirea partenerilor. Site-ul de profil antitepari.ro. arată că „Îngerii” au adunat, în ultimii ani, 34 de incidente de plată majore cu bilete la ordin fără acoperire.

Primarul Falca ii ia fata primarului Robu la fotbal: a debutat intr-un meci oficial!

Disputele pe orice temă, dar mai ales fotbalistică, dintre Timişoara şi Arad este de notorietate. Cum Politehnica Timişoara şi UTA Arad nu mai prea sunt ce au fost, edilii celor două orașe îşi manifestă diferit iubirea faţă de sportul cu balonul rotund. Nicolae Robu dă bani pentru un proiect care încă așteaptă confirmarea, Gheorghe Falcă intră pe teren!

O sa avem candva stadion nou, in paralel cu vechiul „Dan Paltinisanu”

Primarul Nicolae Robu nu renunță la ideea de a construi la Timișoara un stadion ultramodern, care însă ar putea exista în paralel cu vechiul „Dan Păltinișanu”. Nu există încă proiect, dar acesta ar putea fi plătit, anul viitor, cu bani de la bugetul local. Despre finanțare nu se poate vorbi, fiindcă, în primul rând, nu există o estimare de costuri.

Apa rece oprita in zona Garii – Splaiul Titulescu

Aquatim anunță că joi, între orele 9 și 18, va întrerupe furnizarea apei reci pe străzile Nufăr, Gheorghe Barițiu, Gelu. Splaiul Nicolae Titulescu (între Gheorghe Barițiu și Nufăr) și Gării (între Gheorghe Barițiu și Nufăr). Lucrările la rețeaua de alimentare cu apă se vor desfășura la intersecția străzilor Splaiul N. Titulescu și Nufăr și fac

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timişoara – Calea Şagului (p), Calea Chişodei (p), str. Ana Ipătescu (p), str. Fratelia, orele 8 – 16, str. Memorandului, orele 8 – 12; Remetea Mare (p), orele 8 – 16; Becicherecu Mic, str. Sârbească nr. 25, orele 8 – 16; Săcălaz, str. a III-a nr.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că miercuri, între orele 8 și 18, pentru remedierea unei defecțiuni apărute pe rețeaua termică primară, va întrerupe furnizarea apei calde la PT 48 și 48A. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele situate pe străzile Aleea Creației, Amforei, Intrarea Umbroasă, Gh. Lazăr, Teiului, Tipografilor, Zborului, precum și o parte a imobilelor

Top