Stirile din ziua: 25 septembrie 2014

Noaptea Cercetatorilor asteapta curiosi la Timisoara

Noaptea Cercetatorilor asteapta curiosi la Timisoara

Dacă sunteți pasionaţi de ştiinţă şi vreți să aflați mai multe despre viaţa de cercetător, puteți porni acumîntr-o nouă aventură. Universitatea de Vest și Politehnica pregătesc un eveniment inedit pe 26 septembrie, când va avea loc Noaptea Cercetătorilor 2014.

Degustare la altitudine: 20 de timiseni vor bea vin deasupra viilor de la Recas

Ziua de sâmbătă, 27 septembrie, va fi una foarte specială pentru 20 de timișeni, care vor putea să savureze o masă și un vin bun, la 40 de metri altitudine. Este vorba despre evenimentul „Brunch in the sky”, care sărbătorește venirea toamnei într-un mod inedit, în frumoasele vii ale Recașului.

Cociobea in locul lui Pascuta la IMM –uri?

Trădarea PDL pentru a intra în PSD nu este chiar gratuită pentru consilierul județean Sorin Cociobea. Fostul purtător de servietă al deputatului Alin Popoviciu a jucat tare la negocierile cu PSD, pretinzând funcția de șef al Oficiului Teritorial pentru IMM-uri. Postul este ocupat în acest moment de liberalul Adrian Pășcuță, care este și consilier județean, așadar coleg cu Cociobea.

Patinoar in loc de fantana, pe timp de iarna, in zona Soarelui

Vara panseluțe și fântână cu lumini colorate, iarna patinoar. Acesta pare să fie planul primăriei pentru piațeta din fața Școlii Generale 30, în zona Soarelului. Nu se știe încă dacă patinoarul va fi deschis în acest sezon rece, dar ideea a fost luată deja în considerare. Anul trecut, primăria nu și-a putut permite să susțină financiar un patinoar în centru.

„Ursii” de la Timba ataca noul sezon cu un lot mai bun si un buget mai mare

Aflaţi în faţa debutului unui nou sezon al primei ligi de baschet masculine, „urşii” de la BC Timba şi-au anunţat obiectivele pentru campionatul următor. Cu transferuri importante de jucători străini şi autohtoni, dar şi cu un buget mai mare, Timba se anunţă o echipă care va produce multe surprize în eşalonul de elită al baschetului românesc.

Ca la Viena sau Florenta: Robu promite banci si pomi in Piata Libertatii

Criticat pentru faptul că, în noua configurație, Piața Libertății nu va fi deloc un spațiu prietenos, cu vegetație, primarul Nicolae Robu spune că lucrurile nu stau chiar așa. Edilul spune că vor fi și bănci, și pomi, așa cum sunt în centrele istorice ale tuturor metropolelor europene.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că pentru remedierea unei defecțiuni apărute pe rețeaua termică primară, va întrerupe joi, între orele 8 și 18, furnizarea apei calde la punctele termice 8A, 8C, 17, 17A, 19, 20, 21, 22, 23, 71, 72, 73, 74, 74A și 75. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele situate în Calea Aradului, Piața

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie eletrică astfel: Timișoara – str. Călimănești, P. Aman, Bruxelles, G. Stephenson, Rarău, Al. Donici Anvers, Homorod, orele 9 – 16; Dumbrăvița – str. Mureș, Liviu Rebreanu, Margaretelor, Dunărea, Lalelelor, Trandafirilor, G. Coșbuc, Crișurilor, Cerna, Tisa, Bega, C. Columb, Arhimede, Vasco da Gama, I. L. Caragiale, E. Barbu, Timiș,

Top