Stirile din ziua: 4 septembrie 2014

E pe bune: Mos Stoia se vrea primar in 2016 pentru a anexa Timisoara la Bega Grup

E pe bune: Mos Stoia se vrea primar in 2016 pentru a anexa Timisoara la Bega Grup

Convinși că Victor Ponta nu are nicio problemă în a câștiga alegerile prezidențiale, PSD-iștii din Timișoara se ocupă de alte treburi, mai apropiate de propria cămașă. Astfel, unii au plecat la vânătoare de primari, mizând pe talentul de-a fi curve al multor aleși locali. Alții se gândesc deja la alegerile locale din 2016 și în mod deosebit la scaunul de primar al Timișoarei.

Trei noi puncte de frontiera vor fi deschise permanent intre Romania si Serbia

Reprezentanții Consiliului Județean Timiș au avut mari bătăi de cap în ceea ce privește deschiderea a trei noi puncte de frontieră între România și Serbia. Despre cele trei vămi se discută încă din anul 2013. Acum, președintele CJ, Titu Bojin, susține că, de la 1 noiembrie, două dintre ele vor fi deschise.

poluare

Robu cere oficial Garzii de Mediu sa caute poluatorii, pentru a lua masuri impotriva lor

La câteva zile de când a sesizat formal Garda de Mediu, în legătură cu mirosul neplăcut care plutește seara peste zona Soarelui, primarul Nicolae Robu a înaintat, joi, o plângere oficială către această instituție. Edilul cere „identificarea neechivocă a poluatorilor”, pentru ca ulterior împotriva acestora să fie luate măsuri.

Bojin ii asteapta pe cei „trei muschetari” Robu, Popoviciu si Ostaficiuc in… PSD

După publicarea ordonanței care permite migrarea aleșilor locali dintr-un partid în altul fără a-și pierde funcția, au început și speculațiile cu privire la politicienii care vor pleca dintr-o parte în alta. Titu Bojin, președintele PSD Timiș, a anunțat deja că nu va accepta ca în partidul său orice ales local. Social-democratul susține însă că pe lista celor care pot să vină sunt… Constantin Ostaficiuc și Nicolae Robu.

Traficul rutier e inchis total pe DN 57, intre Berzeasca si Svinita

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunță că, că, din cauza surpării unui podeţ, traficul rutier pe DN 57 este întrerupt total la kilometrul 61+200, între localităţile Berzeasca şi Sviniţa. Traficul pe DN 57 între Moldova Nouă și Orșova se desfășoară oricum cu greutate, din cauza căderilor de stânci.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara: str. Dâmbovița (p), Citadelei (p), Al. Muzicii, orele 9 – 12; Giroc – str. Ecoului, Jupiter, Saturn, Neptun, orele 9 – 19; V. V. Delamarina, Șanovița, Deponeu Ecologic Ghizela, orele 9 – 19; Lugoj – Cotul Mic, Bl. 10, 11, 12, 13, 14, 18, 19,

Fara apa calda si rece

Colterm anunță că pentru efectuarea unor lucrări de mentenanță va întrerupe joi, între orele 8 și 15, furnizarea apei calde și a apei reci hidrofor la PT 84. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele situate în zonele A. Ipătescu, Actorilor, Calea Șagului, Cucului, Curcubeului, Dâmbovița, Fructelor, Frunzei, Grădinii, Intr. Clopotului, Leonard, Vegetației și

Top