Stirile din ziua: 7 septembrie 2014

Surpriza la Bega Bulevard: (Alexandru) Robu a castigat 1.000 de euro la Cursa Ratustelor!

Surpriza la Bega Bulevard: (Alexandru) Robu a castigat 1.000 de euro la Cursa Ratustelor!

Cea de-a șaptea ediție a Festivalului Bega Bulevard s-a încheiat duminică după-amiază, pe un soare puternic, care a făcut uitate ultimele două zile. Momentul cel mai așteptat a fost, la fel ca în fiecare an, Cursa Rătuștelor. Locul întâi și premiul de 1.000 de euro i-a revenit lui Alexandru… Robu!

Protest inedit anti-Continental: nud cu trandafir si masca de gaze

Nonconformista soprană timișoreană Diana Pap revine în forță, cu un nou protest inedit împotriva nesimțirii și a neamului prost, indiferent de ce natură ar fi acestea. Acum artista a ales să-și exprime nemulțumirea în fața fabricii de anvelope Continental, acuzată că poluează de ani de zile Timișoara.

Scandal monstru in organizatia Elenei Udrea din Timis: de vina, „juvetele” Funeriu

Sâmbătă dimineața, într-o ședință organizată pe șest, filiala PMP Timiș și-a ales noua conducere după o perioadă de interimat asigurată de Daniel Funeriu. Mai mulți membri ai filialei, printre care fostul vicepreședinte Marius Popescu, susțin că alegerile au fost nestatutare. Noul președinte al PMP Timiș este acum Roxana Iliescu, considerată pupila lui Funeriu.

Traian Stoia a fost… cuminte, asa ca a primit o secretara inapoi

Două luni – atât a stat viceprimarul Traian Stoia fără secretară. La începutul lui septembrie, primarul Nicolae Robu a fost de acord să-i repartizeze social-democratului o persoană care să se ocupe de secretariat. Mai mult, a avut grijă ca aceasta să fie una pe placul noului ei șef, ca să nu se creadă că trimite… spioni.

Semifinala cu scandal la rugby: Robu cere rejucarea, politia face cercetari / FOTO

Primarul Nicolae Robu a apelat din nou la Facebook pentru a-și arăta nemulțumirea după semifinala pierdută de Timișoara în fața Constanței: 0-9. El dorește rejucarea meciului, după ce șase rugbiști timișoreni n-au putut intra în teren, fiindcă au avut probleme cu carnetele de joc. Situația este fără precedent, iar poliția investighează acum cazul.

Top