Stirile din ziua: 27 septembrie 2014

Pus pe drumuri de o functionara sictirita de la Buletine, un timisorean cere inapoi banii pe care i-a cheltuit aiurea

Pus pe drumuri de o functionara sictirita de la Buletine, un timisorean cere inapoi banii pe care i-a cheltuit aiurea

Trebuie să-ți faci buletin de identitate, dar, la ghișeu, ți se spune că n-ai toate actele. Te conformezi și revii, pentru a afla, cu stupoare, că erai în regulă de prima dată. De câte ori nu vi s-a întâmplat asta, în fața unui ghișeu? Un timișorean pățit cere acum primăriei să-i returneze… 69 de lei, suma plătită pentru a obține documentele de care n-avea nevoie și contravaloarea celor două bilete RATT consumate.

Conacul Ambrozy, vinul licoros de Recas, scos in lume de deasupra viilor / FOTO

Cum e să bei un pahar de vin auriu ca soarele și să privești, în același timp, de deasupra, viile în care s-au copt strugurii din care s-a născut? Răspunsul e unul singur: minunat. Așa a fost sâmbătă, la Cramele Recaș, unde au fost marcate două premiere: un brunch la înălțime, primul din vestul României, și lansarea unui vin licoros special.

O parte din Liceul „Lenau” se muta, de luni, pe Intrarea Doinei, desi santierul nu e gata / FOTO

Elevii din clasele V-VIII de la Liceul Lenau își vor ține cursurile, de săptămâna viitoare, în hala și fostul centrul de bilete ale RATT, pe Intrarea Doinei, reabilitate de primărie. Mutarea ar fi trebuit să se producă de la 15 septembrie. Șantierul din curte nu este gata nici acum.

Ostaficiuc nu crede ca Dorin Cutu pleaca din PDL!

Constantin Ostaficiuc, preşedintele PDL Timiş, susţine că deşi au existat zvonuri cum că Dorin Cutu va fi exclus din partid, realitatea este alta. Mai mult, Ostaficiuc susţine că acest consilier judeţean PDL nu a dat semnale că vrea să se mute în PSD, aşa cum se zvonea. Cutu era dat ca și plecat la PSD, la „pachet” cu prietenul său Sorin Cociobea.

Reteta din Moldova: topchit / FOTO+VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete oferite de 40 de pensiuni din cele nouă zone istorice ale României. Pentru această săptămână vă propunem o rețetă de topchit.

Top