Stirile din ziua: 9 septembrie 2014

Reactie academica la „golania” de la rugby: Pirtea, Robu si Dobra exclud neprezentarea la finala mica

Instituțiile publice implicate la RCM Timișoara fac front comun, denunțând „golănia” de la semifinala de sâmbătă seară, pierdută în fața Farului Constanța. Primarul Nicolae Robu, rectorul Universității de Vest, Marilen Pirtea, și vicepreședintele CJ Timiș, Călin Dobra, așteaptă, fără prea multă tragere de inimă însă, o altă reacție din partea Federației Române de Rugby. Ei exclud totuși neprezentarea la finala mică.

Turnulet cu turnulet, primaria s-a apucat de numarat palatele fara autorizatie

Cătinel, cătinel, pe străzile cu palate țigănești, angajații Direcției de Urbanism vor avea mult de muncă în perioada următoare. La solicitarea primarului Nicolae Robu, ei vor verifica, turnuleț cu turnuleț, imobilele care dețin astfel de briz-brizuri arhitecturale. Edilul nu știe cât va dura inventarul și nici câți oameni vor lucra la realizarea lui.

Protestul nud anti-poluare al Dianei Pap, vazut de Robu: Este excentrica

Fotografia nud cu trandafir și mască de gaze a sopranei Diana Pap continuă să facă valuri în mediul on-line. Susținători și detractori se contrează pe Facebook sau pe paginile site-urile de știri, însă un lucru e cert: gestul n-a trecut neobservat. Diana Pap a venit chiar și la primărie să discute cu Nicolae Robu.

Somatii anti-paragina in zona Cetate, dar nu se stie de cand

Străzile și piețele din zona Cetate vor căpăta o față nouă pe bani europeni, însă imobilele istorice vor rămâne la fel de ponosite. În aceste condiții, primarul Nicolae Robu a anunțat că va notifica toți proprietarii să-și repare clădirile. Oricum, și până acum, se dădeau Străzile și piețele din zona Cetate vor căpăta o față nouă pe bani europeni, însă imobilele istorice vor rămâne la fel de ponosite. În aceste condiții, primarul Nicolae Robu a anunțat că va notifica toți proprietarii să-și repare clădirile. Când vor fi emise aceste somații și care va fi termenul de conformare nu se știe încă.

Samartinean sustine ca guvernul imparte romanii in sinistrati de stanga si sinistrati de dreapta

La sfârșitul lunii iulie, mai multe zone din țară au căzut pradă inundațiilor. Apele au ajuns și în județul Timiș, provocând mari calamități în orașul Gătaia și comunele din jur. Pagubele evaluate în Timiș s-au ridicat la 3,3 milioane de lei. Cu toate că guvernații au promis fonduri și Timișului, niciun leu n-a ajuns aici. În schimb, ajutoare generoase (mai exact 51,74 milioane de lei din fondul de rezervă al guvernului) au fost canalizate către județe din Oltenia și Muntenia.

Spitalul Judetean cauta asistente si infirmiere! Cateva zeci de posturi scoase la concurs

Spitalul Județean scoate la concurs câteva zeci de posturi de asistenți medicali, infirmiere, îngrijitoare, registratori medicali, brancardieri și muncitori calificați. O parte dintre acestea sunt doar temporare, dar cele mai multe sunt pe perioadă nedeterminată. Concursul va avea loc în octombrie, dar dosarele de înscriere se depun în această perioadă.

Un timisorean face furori in topurile dance din Spania / VIDEO

20 de ani de muncă, iar succesele nu vor întârzia să apară. Este „rețeta” după care funcționează timișoreanul Geo da Silva, al cărui ultim single a cucerit topurile dance din Balcani și Spania. Că vă place sau nu muzica acestuia e mai puțin important, ceea ce contează e faptul că Geo n-a încetat o clipă să creadă în șansele lui.

Guvernul e „darnic”: la 25 de ani de la momentul Decembrie 1989, a taiat banii pentru Memorialul Revolutiei

Chiar dacă anul acesta se împlinesc 25 de ani de la Revoluția din 1989, Guvernul României pare din ce în ce mai dezinteresat de Muzeul Memorialului Revoluției de la Timișoara. Bugetul anual al acestuia este mai mic decât în 2013, deși acești bani trebuie să ajungă și pentru evenimentele din decembrie, când se împlinesc 25 de ani de la revoluție. Acum un an și jumătate, oficialii Ministerului Culturii promiteau un nou muzeu. Totul a rămas însă doar în stadiul de vorbe.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Icar (p), Aștrilor (p), Sirius (p), orele 9 – 13, str.Transilvania (p), Vulturilor (p), Prahova (p), orele 9 – 16; Dumbrăvița – str. Simfoniei (p), M. Eliade, K. Lajos, A. Gaudi, S. Dali, M. Sadoveanu, Constantin Brâncuși, Cracovia, Belgrad, E. Cioran, G. Liiceanu,

Top