Stirile din ziua: 11 septembrie 2014

Petrica Folica spune adio PP-DD si trece in tabara PNL

Petrica Folica spune adio PP-DD si trece in tabara PNL

PP-DD rămâne cu un singur om în CL Timișoara! Joi seară, Petrică Folică şi Florian Stoian au anunțat, se pare, conducerea partidului că vor intra în PNL. Mutarea ar fi fost confirmată de președintele PP-DD Timiș, Cătălin Țițitigă. Rămâne fidel încă partidului „domnului Dan” Lucian Taropa.

Basescu „nazistul” si premierul Ana Pauker

Stânga românească și cozile ei de topor au arătat în ultima săptămână că nu-și controlează limba-gură și lipsa de idei din cap. Vorbesc de comparația dintre băsism și nazism, pe de o parte, și invitația la a treia suspendare a președintelui Băsescu, făcută de cel mai liberal dintre pesediști, Călin Popescu Tăriceanu. Chiar și dovedite ca mari rateuri, cele două roade ale gândirii actualei puteri ar trebui tratate cu mai puțină indiferență.

Proiecte de cinci milioane de euro, semnate de Liviu Dragnea pentru Timis. Cand incep lucrarile nu se stie

Drumuri, canalizare și stații de epurare – aproape 70 de proiecte au fost semnate, recent, între Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei şi diverse primării din Timiş. Sună extrem de bine, dar când vor începe și în teren aceste lucrări e o altă discuție. Cert este că aceste proiecte, din care unele așteaptă de multă vreme, au găsit înțelegere la guvern în prag de alegeri și în plină campanie de mutare a edililor, grație ordonanței care dă liber la traseism.

PNTCD Timis, ca la Radio Erevan

Fiindcă nu mai poate fi denumită formațiune politic, ci mai degrabă o clică care își bate joc de numele marelui partid istoric, cei care au mai rămas în PNȚCD sunt puși pe glume. Ce-i drept extrem de proaste, ele fiind mai mult o autobășcălie. Cum altcumva poți să tratezi declarația triumfătoare a președintelui Vali Moldovan cum că, prin ordonanța migrației curvelor politice, PNȚCD s-a îmbogățit cu un consilier local?

Fara patos si istericale despre „Cazul RCM Timisoara”

Ultima echipă de club din Timișoara care făcea performanță a părăsit cursa pentru câștigarea celui de-al treilea titlu consecutiv de campioană a României. Asta, după o semifinală mai mult decât dubioasă, șase jucători timișoreni (din care cinci titulari) fiind nevoiți să vadă meciul din tribune, după ce carnetele lor de joc au fost rupte. Cu riscul de a-mi atrage o grămadă de înjurături, încerc să fac o abordare dintr-o altă perspectivă a celor întâmplate.

Cu fair play, desi banii n-au fost virati, Robu anunta ca a fost… anuntat oficial ca vin 5 milioane pentru spitalul de copii

Banii pentru spitalul de copii sunt, teoretic, cu un pas mai aproape de Timișoara. Primarul Nicolae Robu a fost înștiințat oficial, miercuri, de Direcția de Sănătate Publică că suma de cinci milioane de lei a fost repartizată acestui obiectiv. Vineri, în ședința extraordinară a CL, va fi supusă votului rectificarea de buget care include şi această sumă. Banii nu au fost încă virați.

Mitingul pro-Iohannis va avea loc la Timisoara, dar nu se stie unde! Sigur nu in Piata Victoriei

Ultimul miting din campania pentru prezidențiale a lui Klaus Iohannis este programat pe 26 octombrie, la Timișoara. Până acum se știe că va fi un eveniment de proporții, dar prea multe detalii nu au fost divulgate. Nicolae Robu fie nu vrea să spună, fie nu cunoaște nici el prea multe amănunte. Un lucru e cert: mitingul nu va avea loc în Piața Victoriei.

apă caldă

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru punerea în funcțiune a rețelei termice în urma unor reparații, va întrerupe joi, între orele 8 și 15, furnizarea apei calde la PT 48. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele situate pe străzile Amforei, Circumvalațiunii, Gheorghe Lazăr, Intr. Umbroasă, Teiului și Zborului. Tot joi, între orele 8 și 16,

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Intrarea Sepiei (p), Ștefan Stâncă (p), orele 9 – 12; Giulvăz, Bacova (p), orele 8 – 16; Murani (p), Lugoj – MICRO 4 Bl. 3-13, 18, 22, 23, 35, 36, orele 9 – 16; Buziaș – Stația epurare nouă și veche, Rewox Ungaria SRL,

„Ministrul de Finante” Carpaci, atacat cu un cocteil Molotov in toiul noptii

Poliția a fost chemată de urgență joi dimineață, după ce membri ai clanului Cârpaci a sunat la 112, susținând că o persoană necunoscută a încercat să le dea foc la casă. S-a întâmplat la una dintre proprietățile clanului, în plin centrul Timișoarei, pe Bd. Loga, la numărul 24.

Top