Stirile din ziua: 23 septembrie 2014

Boncea si Herzog explica pe Facebook de ce au parasit PNTCD: de vina e criza de identitate a partidului

Boncea si Herzog explica pe Facebook de ce au parasit PNTCD: de vina e criza de identitate a partidului

Flavius Boncea și Bogdan Herzog confirmă speculațiile care îi dădeau plecați din PNȚCD. Într-un mesaj publicat pe Facebook, cei doi anunță că vor deveni consilieri locali independenți, dar și că sunt deschiși la discuții cu reprezentanții tuturor grupărilor politice locale.

Din decopertare in decopertare, spre asfaltarea finala / FOTO

Traficul pe strada Cluj, dar și pe Circumvalațiunii sau în alte locuri din oraș, se desfășoară foarte greu în ultima perioadă. Mașinile stau bară la bară, iar șoferii sunt cu nervii întinși la maximum. Totul, spre scopul final: asfaltarea de toamnă. O problemă ar fi însă la intersecția Bd. Rebreanu cu strada Arieș.

Bojin ii da peste nas lui Robu: Lae, stai cuminte!

Nicolae Robu a declarat în repetate rânduri că nu vrea să mai facă atacuri la persoană. Marţi însă l-a acuzat, pe Facebook, pe Titu Bojin, că-i bagă mâna „în buzunar” şi îşi asumă din proiectele Timişoarei. Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş i-a răspuns prompt primarului într-o notă asemănătoare și îi transmite că pe proiecte nu scrie… Bocsig!

Strada Orion, cu parcari ca-n Germania si piste de biciclete ca-n Romania / FOTO

Strada Orion are de acum oficial două benzi, pe care se circulă în ambele sensuri, dar și 250 de locuri noi de parcare. Există și piste de biciclete, însă, din cauza garajelor, acestea încep și se termină brusc. Primarul Nicolae Robu e însă mulțumit că oamenii pot acum să-și parcheze mașinile ca-n… Germania.

Robu, catre Bojin: Nu-ti mai baga mana-n buzunarul meu, draga Titule!

Primarul Timișoarei a făcut, marți, un nou „apel bilunar” către Guvernul România, continuând seria deja binecunoscută. De această dată , Nicolae Robu l-a introdus în ecuație și pe președintele CJ Timiș, Titu Bojin, căruia i-a transmis, cu prietenie, să-și vadă de proiectele lui! Oricum, la Timișoara n-ar fi ajuns niciun leu, nici măcar din suma promisă pentru spitalul de copii.

Un parc nou in zona Soarelui, dar numai daca vrea guvernul

Dacă ar avea hotărâre de guvern pe care o așteaptă de doi ani, Primăria Timișoara ar face un nou parc în zona Soarelui. Acesta ar urma să fie amenajat pe o parte din imensul teren viran cuprins între strada Orion și sensul giratoriu de la AEM. Momentan însă, unele interese oculte ar pune piedică acestor planuri.

Moldovan nu stie de demisiile lui Boncea si Herzog din PNTCD!

Bogdan Herzog și Flavius Boncea sunt dați ca demisionari din PNȚCD și trecuți în grupul independenților din CL Timișoara. Cei doi nu răspund însă la telefoane, astfel că informația nu e confirmată oficial. Mai mult, ei n-au anunțat că pleacă nici măcar la partid! Valentin Moldovan, liderul PNȚCD Timiș, susține că nici Boncea, nici Herzog nu au găsit de cuviință să-i spună ceva.

Cu 10 milioane de euro, Continental promite ca nu mai polueaza din mai 2015

Din mai 2015, mirosurile care dau fiori tuturor timișorenilor din partea de nord a orașului vor deveni amintire. Asta i-a promis primarului Nicolae Robu directorul de la Continental. Compania germană a prezentat un nou plan de reducere a poluării, cu o majorare a sumei investite, care va depăși zece milioane de euro. Până la rezultate concrete, timișorenilor nu le rămâne decât să îndure și să aștepte.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat marți întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, după cum urmează: Dumbrăvița, orele 9 -12; Lugoj – Zona Cotu Mic Bl. 1-5, str. N. Bălcescu (p), Mocioni (p), Caraiman (p), Micșunelelor, T. Popovici, orele 9 – 16; Chișoda – Platforma Industrială Calea Șagului, Șag, orele 9 – 16;

Top